זה באמת המשחק הכי מגניב בואו נמשיך אותו
ר ריסט New member 15/5/03 #41 שלום קוראים לי נעמי וילדמן ואמא שלי מתה ואני תקועה ברביע דלתא עם חצי בורג כביביסיטרית ושף מטורף בשם נילקס . האם אראה אי פעם את אבא שלי ?
שלום קוראים לי נעמי וילדמן ואמא שלי מתה ואני תקועה ברביע דלתא עם חצי בורג כביביסיטרית ושף מטורף בשם נילקס . האם אראה אי פעם את אבא שלי ?
L Lu Tze New member 15/5/03 #43 היה פרק שבו היא נעדרה באיזו away misson והייתה צריכה לחזור לפני כמה ימים והפרק התרכז בזה שניליקס מתחמק מלומר לה, אבל נראה לי שהיא חזרה בשלום בסוף.
היה פרק שבו היא נעדרה באיזו away misson והייתה צריכה לחזור לפני כמה ימים והפרק התרכז בזה שניליקס מתחמק מלומר לה, אבל נראה לי שהיא חזרה בשלום בסוף.
I itstzar New member 15/5/03 #44 בפרק הזה היא חזרה בסוף ואני לא זוכר שהיא מתה, בכלל, אבל כן "נעלמה" מהסדרה, פוט לא היה שום סיפור מעניין איתה מאז
בפרק הזה היא חזרה בסוף ואני לא זוכר שהיא מתה, בכלל, אבל כן "נעלמה" מהסדרה, פוט לא היה שום סיפור מעניין איתה מאז
L Lu Tze New member 15/5/03 #46 תראה, אם היית הורג את סבן אז הייינו כועסים, אבל אימא על נעמי ווילדמן? שטויות...
B Bajoran Preist New member 15/5/03 #49 אני מאמין שראיתי אותה מאז.. בעיקר בתור ניצבת. ולמה לא רואים אותה? כמו שאיציק אמר- כי לא היה איתה משהו מעניין מאז. מלכתחילה הראו אותה בסדרה בעיקר בהקשר של ההיריון, ואחרי זה עד שנעמי הפכה לדמות בפני עצמה. עובדה אנחנו בקושי יודעים איך קוראים לה..
אני מאמין שראיתי אותה מאז.. בעיקר בתור ניצבת. ולמה לא רואים אותה? כמו שאיציק אמר- כי לא היה איתה משהו מעניין מאז. מלכתחילה הראו אותה בסדרה בעיקר בהקשר של ההיריון, ואחרי זה עד שנעמי הפכה לדמות בפני עצמה. עובדה אנחנו בקושי יודעים איך קוראים לה..
U UF0 New member 16/5/03 #50 אגב שם אמה של נעמי הוא../images/Emo26.gif Samantha Wildman ואותה משחקת Nancy Hower ושל אביה Greskrendtregk והנה תמונה משפחתית
אגב שם אמה של נעמי הוא../images/Emo26.gif Samantha Wildman ואותה משחקת Nancy Hower ושל אביה Greskrendtregk והנה תמונה משפחתית
W wil New member 15/5/03 #47 שלום שמי ג'ייק אבא שלי הוא השליח אמא שלי מתה בגלל לוקיטוס אוף בורג ובגלל זה נעשיתי כתב של הפדרציה . האם טיפול אינטנסבי בשוקים חשמלים יוכל לעזור ?
שלום שמי ג'ייק אבא שלי הוא השליח אמא שלי מתה בגלל לוקיטוס אוף בורג ובגלל זה נעשיתי כתב של הפדרציה . האם טיפול אינטנסבי בשוקים חשמלים יוכל לעזור ?