היום בתפוז Live

היום בתפוז Live

היום ב-16:30 נארח Live בפורום מילואים את הח"כ אבשלום וילן, העומד בראש השדולה למען אנשי מילואים בכנסת. אתם מוזמנים להכניס את שאלותיכם כבר עכשיו בפורום.
הפרסומת שצונזרה בטלוויזיה עכשיו בלעדי בתפוז אנשים. עוד לא ראיתם את הפרסומת המצונזרת ל"קרוקר"? על זה כולם מדברים!

../images/Emo93.gifמישהו יכול לעזור לי!!!

ליפני בערך חודש אולי יותר ראיתי בערוץ הולמרק סרט שאלן שיחק בו אבל בטימטומי הרב שכחתי איך קראו לסרט ועכשיו כל יום שעובר אני מנסה נואשות להזכר בלי תוצאות מישהו יודע את השם של הסרט שראיתי???

סרט מ-ע-ו-ל-ה../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif|אור|

ראיתי אותו פעמיים ובשתיהן בכיתי כל כך..... הוא פשוט גאון...

../images/Emo54.gifגם אני בכיתי שראיתי את הסרט

כאב לראות איך אשה יכולה לוותר על אלן המושלם עם כל הכבוד לזה שהוא היה קצת קר זה מה שמדליק בו.

אני שונאת ללכת הצידה מהנושא המדהים

אבל זה חשוב לי כי אני גם מתענינת בדברים שקשורים לפוטר וגם בדמות של לופין מצאתי באתר אחד רשימה של שחקנים חדשים שיצטרפו בסרט השלישי מיקל גמבון וגרי אולדמן כמו שכבר בטח ידעתם אבל יש עוד שחקנים מי הם ובבקשה אני יהיה ממש שמחה אם מישהו יתרגם לי את זה לעיברית ויוכל להגיד לי אם הוא מכיר חלק מהשמות שלא ציינתי
Renowned actors Gary Oldman (Hannibal), Timothy Spall (Nicholas Nickleby), Michael Gambon (Gosford Park), David Thewlis (Timeline), Pam Ferris (Matilda) and Paul Whitehouse (star of the BBC's The Fast Show) have joined the esteemed ensemble cast of the film, which is being directed by Academy Award nominee Alfonso Cuarón (Y Tu Mamá También, Great Expectations, A Little Princess) and produced by David Heyman, Chris Columbus and Mark Radcliffe.

שניש

New member
אתמןל היה בסינמה 3 סרטים../images/Emo56.gif

של אלן ריקמן!
רובין הוד -נסיך הגנבים (או נסיך הגמדים עם עיזים החתיך!!!!)
ראש בראש ,עם ג'וש הראטנט הצנונית. ועוד אחד שלא ראיתי ולכן אני לא בטוחה מה הוא היה... מישהי עוד ראתה?

אוווווףף!!!!!לא ראיתי!!!

מהיום אני כל יום בודקת בעיתון ובאינטרנט כדי לראות אם אלן מופיע! כולל מאבק בהורים אם סיבה גלוייה "אמא לכולם יש ורק לי אין" וסיבה סמוייה "כל כך הרבה אלן ורק אני לא רואה!"

I n n u e n d o

New member
=[

לא ראיתי אבל ראיתי את ראש בראשנורובין הודבעבר את השלישי לא יצא לי עוד לראות =((((((((((((((((((( [חור בהשכלה]

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifדווקא את השלישי לא יצא לך

לראות
בגידות מאחורי הקלעים.... כ"כ רציתי לראות אותו, אבל כרגע אני עם יס...

גם אני לא ראיתי את ../images/Emo110.gif||אור|

בגידות מאחורי הקלעים... אני ממש מדוכאת בגלל זה... אני מקווה שחברה שלי הקליטה לי את זה... מישהו יודע איך קוראים לבגידות מאחורי הקלעים באנגלית

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifAn awfully big adventure

ולמרות שקראתי שרואים את אלן רק אחרי איזה חצי שעה מתחילת הסרט, כתבו שם שזה שווה את ההמתנה.

../images/Emo41.gif הקלחת הרותחת עולה לאויר!!! ../images/Emo41.gif

http://hpil.blogspot.com/ target=_blank>הקלחת הרותחת - חדשות הארי פוטר יומיות בעברית!
החל מהיום, את מוזמנים לבקר בhttp://hpil.blogspot.com/ target=_blank>אתר הקלחת ולהתעדכן בחדשות קסם יומיות, בעברית!
http://hpil.blogspot.com/
-- הפרויקט איננו למטרות רווח ובשיתוף עפ פורומי ה"פ בתפוז --

למעלה