היום בתפוז Live

היום בתפוז Live

היום ב-16:30 נארח Live בפורום מילואים את הח"כ אבשלום וילן, העומד בראש השדולה למען אנשי מילואים בכנסת. אתם מוזמנים להכניס את שאלותיכם כבר עכשיו בפורום.
הפרסומת שצונזרה בטלוויזיה עכשיו בלעדי בתפוז אנשים. עוד לא ראיתם את הפרסומת המצונזרת ל"קרוקר"? על זה כולם מדברים!

smgfan

New member
Thr דיסק הרמיקסים הפצצתי של טליה!!

Thalia's Hits Remixed ככה קוראים לדיסק הרמיקסים שלה, הוא דיסק מדהים! מושלם למסיבות!! יש לה שם רמיקסים ללהיטיה הגדולים ביותר מ-8 השנים האחרונות (מתוך 4 אלבומים) להיטי דאנס כמו The Mexican 2002 או Por Amor ולהיטי האוס כמו No Me Ensenaste המחשמל!!! וגם עירבוביה של שני להיטים שלה ביחד Entre El Mar y Una Estrella ו-Arrasando!!! הדיסק כולל 11 רצועות (שחלקן מגיעות אפילו עד ל-10 או-7 דקות) הרצועה ה-12, זה הקליפ האחרון שלה A Quien Le Importa!! אלבום מדהים, חובה לאוהבי טראנסים והאוסים!!!
ואם לא בטוחים אפשר לנסות להוריד כמה שירים ולשמוע: (No Me Ensenaste (Estefano Remix (Por Amor (Remix

smgfan

New member
מה הבעיה שלך?!

זכותי להזכיר אותה! הוא ביקש שנמליץ לו על דיסקים ובמקרה יצא לה דיסק חדש ואתמול שמעתי אותו ורציתי להמליץ עליו! אז מה הקטע שלך??

smgfan

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo91.gif../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

This Is Me...Then האלבום החדש של ג'ניפר לופז!! האלבום הזה מתאפיין במיוחד במוזיקה השחורה, כמה רצועות בשיתוף ראפרים, כמה שירי אר אנד בי, בלוז וסול. דיסק ממש ממש מעולה! את שני הסינגלים הראשונים שיצאו לה Jenny From The Block, All I Have כולם שמעו והם באמת שירים מהממים!! עוד שיר אחד שממש ממש משך אותי באלבום שלה זו רצועה מספר 9, You Belong To Me, שיר במקצב של שנות ה-60-70, אחד השירים היפים באלבום!! עוד שיר מעולה זה השיר Again, בלדה מרגשת- ומאוד מאוד מומלצת!!! באלבום כלול גם השיר I'm Gonna Be Alright, הרמיקס עם נאס שהיה בגרסה האירופאית של אלבום הרמיקסים שלה (כמו שהיה לנו פה בארץ- אבל קצת יותר קצר)- כמו בקליפ. ועוד שיר מומלץ - Loving You, אני רק חייבת לציין שהמלוות שלה נשמעות ממש ממש טוב- והערבוב של המלוות ושל ג'ניפר נשמע מאוד יפה!! הקול של ג'ניפר לופז השתפר מאוד!! ועם ההפקה של קורי רוני המעולה יצא דיסק חבל"Z!!
דיסק מאוד מומלץ לחובבי המוזיקה השחורה ולחובבי הלופז!!

MM22

New member
../images/Emo91.gif

לפני כשבוע המלצתי כאן על הדיסק החדש של סלין דיון - ONE HEART . אני אישית אוהב אותו מאוד , אבל אני זה לא דוגמא , כי אני אוהב את כל הדיסקים שלה .... היא פשוט מדהימה .

14מתן

New member
אמממממממ...

Once More With Feeling בפס-קול של buffy the vampire slayer אם תיתן לזה צ'אנס, לא תתאכז

smgfan

New member
אחלה פסקול!!! ניסיתי והוא ממש שווה!

הפסקול ממש ממש ממש יפה!!
עם שירים מרגשים כמו Under Your Spell של אמבר בנסון (טארה) המדהימה!! ורגעים משוגעים כמו I've Got A Theory של כל הצוות המדהיםםם של הסדרה הנדירה הזאת!!! בפסקול יש גם מנגינות יפהפיות כמו מנגינת ה-Sacrifice או המנגינה של הפרק המהמם- Hush. בנוסף יש גם שילוב ממש מהפנט של 2 שירים ביחד- אותם שרים אמבר ואנתוני סטיואט הד (ג'יילס)- 2 קולות מהממים שמשתלבים מצויין! פסקול מאוד מאוד מומלץ!!! בכיכובם של שרה מישל גלר המקסימה, ניקולס ברנדון, אליסון האניגן, אמה קולפילד ומישל טרכטנברג!!!
MTV צריכים ללמוד!! תורידו ת'פרק המוזיקלי ותראו!! בק*זה Buffy 6x07 ותודה לג'וס ווידון!!!

i love gina

New member
המלצות...

הפסקול של שיקגו מעולה. הדיסק שנמצא אצלי עכשיו בסטריאו על בסיס קבוע לעומת זאת, זה הדיסק של סלין דיון "א ניו דיי..", את הדיסק החדש אני יקבל מתנה שבוע הבא... למל סי יש דיסק נחמד, אבל נראה לי שכבר דיברתי עליו די והותר..

למעלה