היום בתפוז Live

היום בתפוז Live ../images/Emo56.gif

מירי מולכו נציגת יורוקום-נוקיה בישראל, מגיעה לפורום סלולארי היום ב-16:00 לענות לשאלות הגולשים. מירי, נציגת שרות טכני, שרות ללקוחות, עובדת עם המעבדות והסוכנים, היא מקבלת מכשירים חדשים לבדיקת גרסאות, והיא בקשר עם מחלקת ההנדסה. אתם מוזמנים להכנס כבר עכשיו לפורום!

אידית שושני אומרת

שזה סתם לפתוח הודעה חדשה........... אידית שושני אומרת שהשעה 4 לא תחזור אז אפשר למחוק את ההודעה הזאת
אם כבר מדברים על מחיקות אני רוצה לספר לכם שאצל האינדיאנים מחיקת הודעות= הכרזה על מלחמה
אידית שושני אומרת שזה לא יפה למחוק אידית שושני אומרת שאם מישהו בפעם הבאה יפתח הודעה לא קשורה היא תדבר עם הממונים של תפוז
אהההההההה ודרך אגב הנה שיר יאפה: ©-כל הזכויות שמורות לאידית שושני המלכה
תפוזי, אוהבת רק אותך לא רוצה שתלך תישאררררר אוווווווווווווווהווווווווווו תפוזי איך רצחתי אותך כך אתמול? בגלל שהייתי צמאה אווווווו חמודי מתוקי של אמא אני אוהבת רק אותך לא רוצה שתלך לי תפוזי תישאררררררררררררררררררררררר תפוזייייייייייייייייי קטן שלי אותך רצחתי ואני מצטערת נוראאאאאאאאאא תפוזייייייייייייייי מתוק שלי עכשיו כבר מתת ולא תשוב אליי תפוזי אוווווווווווווווווווווווווווו תפוזי ©©©©-כל הזכויות שמורות לאידית שושני בע"מ
אהה דרך אגב אם אתם רוצים אידיתישוש מלחינה גם שירים וכותבת מילים.............. למי שרוצה... מילה עולה 7 שקלים לפני מע"מ©-כל הזכויות שמורות לאידיתי אההה ומינימום לשיר זה 660 מילים............... תעשו חישוב!!!! אידית שושני המלכה
אידית שושני אומרת שהיא לא רוצה שתגנבו לה את הרעיון לפרטים נא להתקשר 1800-6598-6598

למעלה