היום בתפוז Live

היום בתפוז Live ../images/Emo56.gif

מירי מולכו נציגת יורוקום-נוקיה בישראל, מגיעה לפורום סלולארי היום ב-16:00 לענות לשאלות הגולשים. מירי, נציגת שרות טכני, שרות ללקוחות, עובדת עם המעבדות והסוכנים, היא מקבלת מכשירים חדשים לבדיקת גרסאות, והיא בקשר עם מחלקת ההנדסה. אתם מוזמנים להכנס כבר עכשיו לפורום!

אתי בת 15

New member
זאתי קצת מעוותת!! חחחחחחחחחחחחחחחחח

צילמו אותו לא טוב!!! אבל בכול מקרה כול התמונות יפות! ד"א זאת אחרונה!

silver girl

New member
תודה על התמונות!!

הם חמודות... אבל הוא יצא קצת מעוות בכל התמונות אבל הוא בכל זאת שווווווווווווווווווווה

hila tet

New member
אתי

מאיפה התמונות? אני כבר לא מוצאת כלום עליו בשום מקום האתר שהיה עליו לא עובד ( לי לפחות...) תמונות מהממותתתתתתתתתתתתתתתת

אתי בת 15

New member
לא רק לך הוא לא עובד...

לכולם.... ושכחתי מאיפה לקחתי את התמונות הם כבר אצלי איזה חמש ימים ככה... ואני משתדלת לחפש בכול מקום שאפר... עכשיו גם הורדתי תמונות שלו מהספיישל של גיא פינס... אז רק צריך לדעת איפה לחפש...

אתי בת 15

New member
בקשה.... ד"א

היום בבית ספר לקחו אותנו להרצאה "באשכול פיס" ברמלה.... זה היה על הסמים! היה מעניין ופתאום הם אמרו לנו שאריק משעלי (מ Y בלילה והחברה הטובים) ורפי אמזלג (זה מזינזאנה- הקירח וזה שעבד על אמא של ציון ממה קשור בפספוסים) יהיו שם! יצאנו להפסקה ואת מי אנחנו רואים את אריק ורפי! ישבנו לידם וזה! ואריק ממש חמוד וחתיך! חזרנו מהפסקה והם עלו לבמה! ואריק פשוט קרע אותנו מצחוק!!! נקרעתי!!! הוא הורס!!! חבל"ז!!!! בקיצור היה מזה כיף והעלו כמה ילדים מהשכבה לבמה והיה מזה צחוקים! זה היה מאולתר!!1 והיה גם עצוב קצת שאיזה אחת סיפרה את הסיפור שלה על הסמים...! בקיצור מזה נהנתי היום ואני מספרץת את זה לכולם! אני מזה מהלהבת מזה!

למעלה