היום בתפוז Live

היום בתפוז Live ../images/Emo43.gif

היום ב-20:00 נארח בפורום קהילות סחר חליפין את טלי חייט ותמר ארזי, חברות בקהילת "טאו סנגה". קהילת טאו סנגה היא קהילת מטפלי טאו-שיאצו בין לאומית, שמטרתה להפוך את העולם למקום טוב יותר. בנוסף למדיטציה יומית, עזרה והתנדבות בקהילות מקומיות וכן פרוייקטים בין לאומיים של התנדבות (כגון חפירת בארות בכפרים במלזיה או עזרה לנפגעי רעידות אדמה בהודו), הקהילה מקדמת סחר חליפין בין חבריה כחלק מתפיסת אנרגיית השפע, שהיא העקרון האוניברסלי המניע את העולם. הקהילה משתמשת במטבע מקומי בשם UNI‏. הקהילה פותחת בימים אלו את שורותיה לקהל הרחב, וטלי ותמר יענו על שאלות בנוגע לאגודת הטאו-סנגה, כיצד באים עקרונות הטאו לידי ביטוי בקהילה ופעילויות הטאו-סנגה למען אזרחים בארץ ובחו"ל, לקראת מפגש הקהילה שיתקיים ביום ו' (30.05.2003) בפארק הירקון.
היום בשעה 20:00 בפורום שיט וימאות נארח את רון יפה, בוחן משרד התחבורה-מחלקה לכלי שיט קטנים ומשיטים. רון יפה, בוחן כלי שייט קטנים ושופט תחרויות בינלאומי, יענה על שאלות הגולשים. האגף לכלי שייט קטנים אחראי על רישום ורישוי של אופנועי ים, סירות מהירות, ספינות וכל כלי שייט עד 24 מטר. המחלקה האחראית גם על בחינות לרישוי והסמכה למי שמבקש להוציא רשיונות משיט. חולמים להוציא רשיון להשיט יאכטה ולהפליג סביב העולם? עצי קוקוס, חופים לבנים, איים אקזוטיים, מפרצונים מדהימים. או שאולי בכלל אתם מאילו שחולמים לחצות אוקינוסים? התהליך מתחיל כאן

רציתי לציין משהו

שמתם לב שהפורום הזה מקבלכל שבוע 2-3 שרשורים של "שלום, אני חבר חדש"? עכשיו, בלי להיכנס לתוך וויכוחים אם זה טוב או רע כל תופעת השירשורים האלה, איפה כל החברים החדשים? כלומר, לפי ההודעות, היו אמורים להיות לנו לפחות עוד 10 חברי פורום פעילים, שלא לדבר על רדומים... אז, אם אתם שם, חברי הפורום הנעלמים, תשאירו סימן, ואם אתם סתם חברי פורום פעילים ששמו לב לזה גם, אתם מוזמנים להגיב.

אני קראתי ואני כאן.

אתה יכול לסמן
ברשימת שמות.
והסיבה העיקרית שאני מוסיף את התגובה הזאת היא כי אני צריך לרענן את זכרוני. אז מישהו מוכן להזכיר לי איך קוראים למקום שחלמיש מת בו? ואפשר קצת פרטים על (
לאגדות וקצת לדל"ק ולעידן החמישי) מכונת הזמן הזאת? והבנתי שבסוף דל"ק היא הייתה אצל גדיל, נכון? ואז הוא עבר קדימה בזמן וקרמון, שהיה בטוח שהוא מת ראה אותו וחטף התקף לב ומת בעצמו. נכון? סוף ה
. ואם כבר אתם עונים על השאלה הזאת אפשר לעשות מאמר על כל המקומות ברומח הדרקון והחפצים או משהו כזה? אלא אם כן כבר יש אחד, ואני אלך לחפש אותו עכשיו.

Marina 13

New member
אני פעילה?

תקבעו אתם....אין לי מושג...אני משתדלת להגיב לכל דבר שאני יכולה...אני לא נידחפת נכון?????

למעלה