היום בתפוז Live

היום בתפוז Live ../images/Emo170.gif

רועי וערן מביאים לנו היום את קלאודיה, נציגת קרואטיה לאירוויזיון. היא תתארח בפורום אירוויזיון בשעה 17:00.ו... צפו להפתעות נוספות!!!
ערוץ תפוז קטנטנים מחפש תמונות אותנטיות שיוכלו להשתלב בתכני האתר. אם אתם מעונינים לשלוח לנו תמונות נחמדות של הילדים (ושלכם כהורים), תוכלו לשלוח למייל המצורף. התמונות המוצלחות ישולבו בכתבות ובפריטי תוכן שונים באתר. נושאים ספציפים לכתבות הבאות: לכבוד שבועות, תמונה של תינוק "טרי", או אם גאה עם תינוקה. ולשבוע הספר, תמונה של הורה קורא. גם תמונות אחרות יתקבלו בשמחה. את התמונות אפשר לשלוח לעינת: [email protected]

Shazamit

New member
ניצלוש!

מישהו מוכן להסביר לי למה לעזאזל לגוהאן ולטראנקס יש משקפיים בג'יטי?! הם בטוח רואים מצויין בתור סאיינים, אז הם שמים את זה סתם כדי להראות "חכמים"?? מה החוכמה?

saiyanit

New member
בדיוק

גוהאן הפסיק בעיקרון את הקטע המלחמתי והלך ללמוד ונהיה סופר חנן אבל עדיין ..יפיוף כולל משקפיים.. טראנקס?! אין לי מושג..

נאחסית

New member
טראנקס? משקפיים? ../images/Emo12.gif

אמא אמא אמא... לא רוצה!
מתי ראית? מה פתאום לא נראה לי
אם יש לכם תמונות של טראנקסי עם משקפיים תשרשרו ב'קשה.

saiyanit

New member
רגע..

טראנקס לא שם את המשקפיים באופן רישמי קבוע.. גם גוהאן..

Goggle Girl

New member
משקפיים בדבז= רשע X_X

משקפיים לא מתאימים לא לגוהאן ולא לטראנקס. עזבו את זה שסייאנים לא אמורים להצטרך משקפיים

saiyanit

New member
נוו.....

בישביל הקטע שגוהאן נהייה חננה..אז הביאו לו מה נעשה:)

פנקייק7

New member
../images/Emo107.gifניצלו"שון

האם בנות סייאניות שיכולות להפוך לסופר סייאן??

Goggle Girl

New member
תיאורתית, כן

אבל הסייאניות היחידות שאנחנו רואים הן בGT. אבל יש דעות חלוקות. יש כאלה שאומרים שלא, ויש כאלה שאומרים שכן, פשוט זאתי עם הסיכוי להפוך לספור סייאנית (פאן, כי היא מתאמנת, בניגוד לברה) היא פשוט רבע סייאנית, אז זה מעט מדי. למרות שיש גם הוכחות נגד זה...

saiyanit

New member
בכל מיקרה

לא ניראה לי שזה ממש משנה..שהיא רבע.. גוהאן הוא חצי..והוא בסגאת סל היה יותר חזק מגוקו אפילו.. עם פאן הייתה מתאמנת חזק כמו שגוקו ופיקולו אימנו את גוהאן.. היה מצב שהיא הייתה סופר סאיינית.. אב למה שבטוח..כל עוד אין להן זנב.אין סופר סאיינית 4.. עדיף שלא יהיה:\

למעלה