היום בתפוז...

Soul Cake Duck

New member
נצל"ש - ננסק, מה עם הפאראנויה?

נדמה לי שאני זוכר במעורפל משהו לגבי הבטחה לשה"ם את הוואן-טיימר הבא. עוד יש סיכוי לזה?

ננסק

New member
פאראנויה? מה פתאום פאראנויה.

אני לא יודע איפה שמעת דבר שכזה. שמועות, אם לא ידעת, הם עבירה הראויה לעונש, על פי החלטת המחשב. כך שבטח לא שמעת -ממני- ששבוע הבא, ביום רביעי או חמישי, תתכנס קבוצת פאראנויה.

אתה לא עושה לי את זה !

מסוף החודש הנוכחי (יומו האחרון) עד ה6 לחודש הבא אני לא כאן.. בבקשה תגיד לי שהפאראנויה -לא- יוצא על התאריכים האלה.. אורן.. אוכל ציפורניים

backdoorslam

New member
אני כבר ויתרתי עליך

לדעתי אתה פשוט תוכנה מתוחכמת שמוטמעת במערכת הפורומים של תפוז.

../images/Emo93.gif עלית עלי ../images/Emo13.gif

חח אומנם אמרו עלי שאם לא הייתי היו צריכים להמציא אותי (ומאוחר יותר גיליתי מה מקור המשפט והתחלתי להסתכל על אמא מפוחד
)אבל עדיין לא הומצאה התוכנה שתחקה אותי !
אם תביט בבלוג שלי תראה שאני לא תוכנה.. אני אדם בשר ודם.. ואפילו יש לי תמונה וירטואלית שמוכיחה את זה
בכל מקרה.. אני מקווה בשביל מריץ הפאראנויה ובעיקר בשביל עצמי שאני כן אוכל להגיע.. אבל בשביל זה אני צריך תאריך מדויק שכזה.. מצטער אבל הפעם מדובר בשומריה התשיעית (מאורע שמתרחש כל עשר שנים (!) אז אי אפשר ממש לפספס) אולי אם תגידו לי שחד פעמי פאראנויה מתרחש כל אחת עשרה שנים.. יהיה לנו על מה לדבר
אגב מאנצ'קן מת מהלך.. אתה עוד פה ? אתה מגיע לשומריה ? דבר איתי במסרים..

חדשות טובות ! לשם שינוי..

בשלושים לחודש אני עוד כאן.. אז אם הפאראנויה תתרחש ביום רביעי (מתוך האופציות רביעי או חמישי.. מאת ננסק) אז גם באל"ר יגיע
|באל"ר קופץ במקום משמחה|

BluePrint

New member
נצל2: אז מה אמרנו על TIC?

"לא הבטחתי, ולכן אקיים." (ואתם יכולים לצטט אותי) אני מניח שרובכם לא זוכרים (אם קראתם בכלל) את ההודעה שלי מהראשון לאפריל בשם April's Fool. אז רק שתדעו, אני מתחיל להניע את הרעיון קדימה, ופתיחה כבר יש. אהה... תקראו, ותכניסו דמויות אם מתחשק לכם. הסברים מפורטים יותר על מבנה\פעולת\מטרת המשחק ינתנו לפי בקשה. אה כן, וזה לא עוד TIC שיופיע, ויעלם באותה מהירות. המשחק מתרחש בפורום נפרד ויעודי בו פתיל ההודעות יחכה עד שיכתב המשך, ולא יעלם מתחת לעשרות הודעות "היי, אני חדש\ה".

למעלה