ועוד קצת דיבורים משעממים של הדס..
בטח מעצבן לעשות ש"ב ב.. אנגלית. מה יש לעשות באנגלית? אתם עושים עכשיו את כל הקטע של הספרות הזה? עם שירים מסכנים כמו Richard Cory ואממ.. משהו על איזה איש מסכן שרואה פרחים רוקדים? כי חוץ מזה.. מה כבר יש לעשות באנגלית?
הספרים האלה שלומדים מהם כ"כ עלובים... והדרך שלי להתחמק מלהשתתף בכיתה באנגלית היא הכי פשוטה. פשוט לא לעשות כלום. וכשהמורה הפריעה לי באמצע הדיון המרתק על החור בקיר פשוט גילגלתי עיניים ועניתי לה בעצבנות. זה נתן לה מושג כללי לגבי כמה
באמת מתחשק לי לשתף פעולה בשיעור המשעמם שלה. ומכיוון שהתשובה נכונה ולא מהוססת בכלל, היא הבינה את הרעיון שאני מסוגלת לדבר ודי עזבה אותי לנפשי במשך השנה. אנגלית זה מקצוע כיפי. הכי טוב.
כ"כ קל... זה היה טוב לסיים איתו מוקדם, אבל.. ממש היה נחמד. אני מתגעגעת לשיעורי אנגלית. עם מה זה משאיר אותי עכשיו, מתמטיקה אזרחות ספורט וספרות מורחב עם הקרפדה המטומטמת? אושר. ותסלחו לי על כל זה. חזרתי מביוטופ (
כן, שוב
) ואני צריכה אממ.. לעשות משהו.
אה, וכן. מנגנת על גיטרה.
ומפוחית. אי אפשר לנגן אלאניס בלי מפוחית. ג'אגד ליטל פיל שולט!
ד"א, אני וחברות שלי במעין להקה, ז"א... חשמליות תופים ובס. ומפוחית. ואנחנו כרגע בשלבי עבודה על Head Over Feet. אלאניס גאונה. שיר גאוני. אז כן, אני אשמח להביא למפגש פורום.. רק ש. זה לא ממש מעניין אנשים מה אני מנגנת..
אה, ואני אנצל הזדמנות זו לבכות שהפסדתי את הפרק היום!
וזה מאוד מדכא. כי אני אוהבת את הפרק הזה. מאוד.