היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo86.gif

הערב ב-19:00 יאיר להב, הדיאטן הקליני, ראש תחום מכוני הכושר והוראת התזונה במכון ווינגייט ויועץ למחלקת הספורט בווינגייט, יתארח בפורום דיאטות ואורח חיים בריא. ניתן להשאיר לו שאלות כבר עכשיו.
ב-20:00 נארח live ממשרדי ערוץ ספורט 5 את ליאור אסולין, חלוץ בית"ר ירושלים, שמגיע לענות לשאלותיכם. אתם מוזמנים להשאיר את השאלות שלכם בפורום כדורגל.

Nerade

New member
../images/Emo6.gif וגיליתי שיש לי ספר של אלבר ממי

בבית.
שזה הזוי ביותר. יש לי *טונות* ספרים בבית, אבל לא חשבתי שספרים עד כדי כך מוזרים, או ספרים שלמדתי על המחברים שלהם בהיסטוריה.

morini77

New member
ספיקינג אוף וויצ'...

ה י ס ט ו ר י ה ! מבחן ביום חמישי ואין מצב שאני מספיקה ללמוד את כל החומר, אז אני לא הולכת מחר לבי"ס!! מצד אחד נחמד ביותר, כן כן, אבל מצד שני, גם להשלים אח"כ חומר וגם להעלות את זעמה של סגנית המנהלת הכי מרושעת בהיסטוריה של האנושות! שרה וייס! *אמרתי את השם המפורש, אימא'להההה! עכשיו היא תרדוף אותי עד יום מותי!!*

Nerade

New member
בהצלחה לך.../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ובהצלחה עם שרה וייס.
בלה. לי יש מבחן בספרות ביום חמישי. ומחר זה יום מגעיל.:[

morini77

New member
תודה! מהפה שלך לאלוהים...

בעזרת ה' בלי עין הרע מלח מים מלח מים!

Kill Bernard

New member
ספרות, הא? ../images/Emo4.gif

תנסי (אללל! Never ever!!) ספרות מורחב...
ועוד עם מורה שלא מסוגלת להשלים משפטים, טוענת שדף הוא דו מימדי ומתווכחת איתך שקוואזימודו זוכה בנערה.
משעמם? הממ. קרוב-להתאבדות משעמם יותר נכון.

morini77

New member
חחח קוואזימודו?

זוכה בנערה? חיחיחי העלית חיוך על פני... עכשיו אני יכולה להמשיך לשקוע בהיסטוריה שלי... =/

Kill Bernard

New member
../images/Emo4.gif אוי.. תהני. היסטוריה זה רע.

וביולוגיה עוד יותר! אההה!

Nerade

New member
תנסי עם מורה שמפתחת איתך שיחה

של 10 דקות רק מלקיחת במבה.
או שכל הזמן אומרת "חברלוצים" או מה שזה לא יהיה.
סתם שאלה: דף דו מימדי?
מורה הזויה.

Kill Bernard

New member
לפחות נראה שהשיחה על נושא מעניין..

ודף! דף! זה לאאאא דו מימדי! הוא.. עצם קיים! אפילו חלקיק אטום הוא תלת-מימדי...

gilmorefreak

New member
../images/Emo45.gif

לפחות במקצוע הזה יש לי עוד איכשהו מורה טובה..
אבל..היא..מפחידה! מאז השיעור הראשון שהיא הקריאה לנו את "האדונית והרוכל" כל פעם שאני וחברה שלי רואות אותה..אנחנו חושבות שהיא האדונית- אישה ערפדית!
נו..היא כל כך נכנסה לסיפור כשהיא הקריאה אותו..
אהה..ואם כבר בלימודים עסקנו..אתן יודעות מה עצוב?[פונה בנקבה..בגלל הרוב..
]כשכל יום אני חוזרת הביתה אוכלת צהריים, עושה שיעורי בית[רק מה שחושב, נו
]רואה גילמור ועכשיו מה? תשע וחצי? ועוד לא סיימתי שיעורי בית
וזה ככה כל יום! ואזזזזזזזז..המורות גם מתלוננות כשאני אומרת שאין לי שיעורי בית כי לא היה לי זמן![גאד דאמט באמת לא היה לי זמן!
] וגם אם אנחנו אומרים- אל תתנו לנו שיעורי בית- אין לנו זמן לעשות אותם אז הן אומרות- זה לוקח בדיוק 5 דקות![5 דקות- כן בטח! חוצמזה זה דורש ריכוז ו-5 דקות שאין לנו!
] טוב כבר העלתן את נושא הלימודים הכאוב..אז המשכתי..
בהצלחה לכולן במבחנים!

morini77

New member
יו נכון! ../images/Emo45.gif

איך אני "מתה" על זה שהמורים אומרים: זה לוקח 10 דקות! ואז דופקים לנו באנליזה איזה 30 תרגילים (לא מגזימה!) וכשאומרים להם שלא היה לנו זמן אז המורה אומרת: "אולי ב-3 יחידות יש יותר זמן פנוי!" ארגגגגג!

Kill Bernard

New member
וואו. אנשים מסכנים.. ../images/Emo12.gif

ש"ב? אשכרה עושים ש"ב?.. אני רואה שאני חייבת להעריך את העובדה שאני מתחילה בי"ס ב-10 וחצי ובבית ב-12 לבנות גילמור חצי מהשבוע ומנצלת את יתר אחה"צ והערב ל.. אמ.. דברים אחרים..
ואני מצטערת. אני כבר בכיתה ח' הבנתי שש"ב זה פשוט מיותר! מתמטיקה זה המקצוע היחיד שאולי צריך לעשות בו... ולי במקרה הזה מאוד כיף, כי המורה שלי אומר ש"אם ניסית" זה נחשב, וכל עוד אתה אומר שניסית הוא רושם לך בונוס. אז... אני מנסה הרבה. רק חבל שלא יוצא לי אף פעם... מואהאהאהא
בהצלחה לכולם עם המבחנים באמת.. תזכרו. בי"ס מסריח
ואוי. נושא כאוב. יש לי בקרוב במתמטיקה וספרות מורחב ואזרחות, שאני הולכת להיכשל בכולם. כי אממ.. אין לי מחברות!
כלום! אוקיי. אולי כן חכם ללמוד. הממ. לא. עדיף שיהיה זמן לנגן אלאניס.
הרבה זמן.

gilmorefreak

New member
../images/Emo12.gifאת מנגנת אלאניס?

אני רוצה לשמוע! אם יש מפגש את באה עם גיטרה, את מנגנת על גיטרה נכון? אם כן או שזה על כל כלי נייד אחר- את באה איתו ומנגנת!
מתמטיקה- ניסית...
בדיחה טובה...מבחינת שרונה עדיף שתגידי שלא עשית בכלל..יהייה עדיף..אחרת לא הבנת כלום והמצב רע..חוצמזה אם אני לא אעשה אני פשוט לא אדע כלום לשיעור אחרי..
שאר שיעורי הבית שאני עושה- רק מה שלהגשה, או שאני לא מסוגלת לשקר ואז זה מגיע ליותר מ-3 אי הכנות ויורד ציון..
כאילו אני צריכה גורמים נוספים שיפגעו בציון שלי..
אנגלית- חייבת לעשות תמיד! יש לי ולמורה הסכמה הדדית- אני לא משתתפת בשיעורים והיא לא מכריחה אותי לדבר אנגלית מול כל הכיתה, אני רק צריכה להכין שיעורים ולא להפריע..אני לא צריכה לספר לך כמה צרות זה אם היא תופסת שלא עשיתי שיעורים- היא חושבת שאני תמיד לא עושה כי גם ככה אם אף לא תבקש ממני לקרוא וכך בעצם תגלה אם עשיתי או לא..
[מתוסבך, אני יודעת..
] ופאק...באמת יש לך הרבה זמן..אני כל פעם נדהמת מחדש כמה שאת לא לומדת כלום לעומתי..פשוט עולם אחר! כיף לך!
ואזרחות- אני פשוט בורה במקצוע הזה..
ושיהייה לך בהצלחה!

הלוואי

שהמורה לאנגלית הייתה נותנת לי לעשות את זה. מורות לאנגלית מאוד נהנות להכריח אותי לדבר אנגלית מול כל הכיתה, ואני שונאת את זה!...

Kill Bernard

New member
ועוד קצת דיבורים משעממים של הדס..

בטח מעצבן לעשות ש"ב ב.. אנגלית. מה יש לעשות באנגלית? אתם עושים עכשיו את כל הקטע של הספרות הזה? עם שירים מסכנים כמו Richard Cory ואממ.. משהו על איזה איש מסכן שרואה פרחים רוקדים? כי חוץ מזה.. מה כבר יש לעשות באנגלית?
הספרים האלה שלומדים מהם כ"כ עלובים... והדרך שלי להתחמק מלהשתתף בכיתה באנגלית היא הכי פשוטה. פשוט לא לעשות כלום. וכשהמורה הפריעה לי באמצע הדיון המרתק על החור בקיר פשוט גילגלתי עיניים ועניתי לה בעצבנות. זה נתן לה מושג כללי לגבי כמה באמת מתחשק לי לשתף פעולה בשיעור המשעמם שלה. ומכיוון שהתשובה נכונה ולא מהוססת בכלל, היא הבינה את הרעיון שאני מסוגלת לדבר ודי עזבה אותי לנפשי במשך השנה. אנגלית זה מקצוע כיפי. הכי טוב.
כ"כ קל... זה היה טוב לסיים איתו מוקדם, אבל.. ממש היה נחמד. אני מתגעגעת לשיעורי אנגלית. עם מה זה משאיר אותי עכשיו, מתמטיקה אזרחות ספורט וספרות מורחב עם הקרפדה המטומטמת? אושר. ותסלחו לי על כל זה. חזרתי מביוטופ (כן, שוב
) ואני צריכה אממ.. לעשות משהו.
אה, וכן. מנגנת על גיטרה. ומפוחית. אי אפשר לנגן אלאניס בלי מפוחית. ג'אגד ליטל פיל שולט!
ד"א, אני וחברות שלי במעין להקה, ז"א... חשמליות תופים ובס. ומפוחית. ואנחנו כרגע בשלבי עבודה על Head Over Feet. אלאניס גאונה. שיר גאוני. אז כן, אני אשמח להביא למפגש פורום.. רק ש. זה לא ממש מעניין אנשים מה אני מנגנת..
אה, ואני אנצל הזדמנות זו לבכות שהפסדתי את הפרק היום!
וזה מאוד מדכא. כי אני אוהבת את הפרק הזה. מאוד.

למעלה