היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo75.gif

הערב ב-21:00 תתארחנה בפורום הפרעות קשב (ADHD) המרפאות בעיסוק איילת גופר ושרון שני-גונן, שתשבנה לשאלות בנושא טיפול חושי תנועתי. ניתן להשאיר כבר עכשיו שאלות בפורום.
הערב ב-20:00 יתארחו בבלוג של התוכנית "שעתיים בלאפה", אלון חסון ותמיר גל. אתם מוזמנים ל- Blog TV

MiToOsH

New member
../images/Emo6.gif אורצ. ../images/Emo104.gif

גם את שמת לב לעניין שביומולדת שלי יש הופעה של היהודים וביומולדת שלך יש הופעה של הדג נחש? וגם את שמת לב לעניין ששתינו להופעות בימי הולדת שלנו? [היהודים זה סתם רחוק והדג נחש באולטרסאונד בחיפה זה לסטודנטים]

MiToOsH

New member
כפרה שלי מזל טוב :) ../images/Emo104.gif

ואנ'לא יודעת מה איתך, אפילו שלא הלכתי אתמול להופעה של היהודים, היה לי יום מושלם
וחבר שלי בנה לי סטנד מ-ק-ס-י-ם לדיסקים [נגמר לי המקום בסטנד הישן] + ההורים שלי לא ידעו שהוא יתן לי גם סטנד, אז קנו עוד אחד. משמע אני הולכת לקנות עוד הרבה דיסקים השנה
וקיבלתי את Steal this album של סיסטם
:)

MiToOsH

New member
האמת.. ../images/Emo104.gif

זה הדיסק הראשון של סיסטם שיש לי, וכשעשיתי רשימת דיסקים שאני רוצה, לא כתבתי אותו אלא את טוקסיסיטי.. מהאלבום הזה לא הכרתי הרבה שירים, אבל משמיעות ראשונות, הוא מעולה

MiToOsH

New member
+ אבא קנה לי את שב"ק ס' ../images/Emo104.gif

[כאילו, אבא וחברה שלו פשוט זה היה ארוך מדי לכותרת :)] והוא קנה לי עוד סטנד לדיסקים שאני רק צריכה למצוא את הפתק החלפה ואז אני אמיר אותו בכמה וכמה דיסקים טובים :)

MiToOsH

New member
אוי. ../images/Emo104.gif

לבת מצווה קיבלתי מצעים o_O וספר על תולדות האמנות o___________O חחח אבל בגיל 17 אשכרה שואלים אותי מה אני רוצה, וכל מה שאמרתי היה דיסק של סיסטם, דיסק של שב"ק, דיסק של רד הוט [החדש, מההופעה בהייד פארק] ודיסק של עמיר בניון. [נו תגידו שעמיר בניון תקוע, תגידו!!!]

MiToOsH

New member
האאאאא!!! ../images/Emo9.gif ../images/Emo104.gif

Red Hot Chili Peppers- Live In Hyde Park
*עמית, לא לגמור*

MiToOsH

New member
שב"ק ס' - הופעה בקריות../images/Emo47.gif ../images/Emo104.gif

[אוי הדבר המושלם הזה לא נגמר :) ]

oRockGirLr

New member
תודים :) ../images/Emo105.gif