היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo75.gif

הערב ב-21:00 תתארחנה בפורום הפרעות קשב (ADHD) המרפאות בעיסוק איילת גופר ושרון שני-גונן, שתשבנה לשאלות בנושא טיפול חושי תנועתי. ניתן להשאיר כבר עכשיו שאלות בפורום.
הערב ב-20:00 יתארחו בבלוג של התוכנית "שעתיים בלאפה", אלון חסון ותמיר גל. אתם מוזמנים ל- Blog TV

Galadriel 3000

New member
נצל"ש (עוף)

מצ"ב הטפט הראשון בעולם שעשיתי בפוטושופ. אני לא כל כך שולטת בעניין עדיין אז הוא נראה בדיוק כמו חצי מכל הטפטים שלא עשיתי בפוטושופ
לשיפוטכם. אגב, זו הפעם המליון ואחת שאני מנסה לשלוח, ורק עכשיו קלטתי שהוא גדול מדי. אז הקטנתי (מקווה שיצא נורמאלי)

אווו יפה...

הלוואי עליי להכין טפטשים..בעעעעע עליי עוד לא יצא לי לנסות להכין טפט...אני יותר מדי מרוכזת בנתיים בלהבין את הפוטושוט הזה...

CiNdErElLa3887

New member
כן ../images/Emo99.gif חח את צריכה לראות את

הרקע שעשיתי בפוטושופ ותביני למה אני אומרת ששלך כוסון

CiNdErElLa3887

New member
אממ טוב..../images/Emo4.gif...אבל תהיי עדינה עם

התגובות..הוא נעלב מהר
אני מזכירה שזה הרקע הראשון שלי ואני לא יודעת איך משתמשים בכל האפקטים וכדומה

Galadriel 3000

New member
וואי איך עשית את הטקסט ככה?!

בעקרון, יפה, רק גזור קצת עקום (ניתן לטשטש עם Blur ו/או smudge. יסמין פעם לימדה אותי איך להשתמש במשהו שקוראים לו פיידר, אבל אני לא זוכרת והיא לא כאן כדי להסביר לי שוב
) ואני מצפה להסבר מפורט על הטקסט! וגמני לא מכירה עדיין את כל האפקטים בפוטושופ... צריך לתחקר מישהו שמכיר.

CiNdErElLa3887

New member
חיחי תודה ../images/Emo8.gif

אממ הטקסט לקוח משיר של מארון 5..She Will Be Loved
חחח כע...אני אמרתי פעם שאני אחטוף את כל אלה שיודעים איך משתמשים בפוטושופ אליי הביתה..והם יסבירו לי

CiNdErElLa3887

New member
אההההה חחח אני מסטולע..../images/Emo6.gif

אמממ הצבע זה מהפוטו שופ...נראה לי לחצתי על גופן.. ואממ אני לא זוכרת איפה שמרתי את הגופן...פירמטו את המחשב שלי (שוב)..

Galadriel 3000

New member
אה... ממ... טוב...

::מוסיפה "להוריד פונטים" לרשימת הדברים שצריך לעשות:: תודה!

../images/Emo39.gif ייאא...ממש יפה!!

הלוואי ואני אוכל לעשות כאלה.. או בכלל אדע איך לשים תמונה בפוטושופ כדי להתחיל

נצל"ש...

היי אני חדשה פה... סתם סתם צוחקים איתכם...זו קארין(karin byrne)פשוט החלפתח כינוי..
...חחחח אז מהיום זה הכינוי החדש שלי..

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifכמו הכינוי באיסי../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

תחדשי בובע
יקח זמן להתרגל

חיחיח כן..../images/Emo9.gif

תודה מותק!!!החלטתי שבא לי שינוי...חיחיח הייתי עם הכינויי הזה יותר משנה...חחחח אז..שיניתי!

למעלה