היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo73.gif

פורום פרי רייד ודאון היל יארח הערב ב-20:00 את אמיר כספי, רוכב אופניים מקצועי בסגנון הדאון היל- היחיד בארץ הזוכה למימון מלא ע"י ספונסרים וזכה במקום החמישי בתחרות שנערכה לאחרונה בספרד. אתם מוזמנים לשאול שאלות כבר עכשיו בפורום
יוני בלוך, הדבר החם הבא ברוק הישראלי יגיע בשבוע הבא לפורום החדש שנפתח עבורו פה בתפוז, ובינתיים אנחנו מאפשרים לכם לזכות בפוסטרים, סינגלים ומראות של יוני ב"שבוע יוני בלוך" מיוחד לקראת ההופעה הבאה שלו בחיפה. אחד מכם אף יזכה בכרטיס זוגי להופעה. אולי זה אתם?
בית חולים "ליס" ליולדות (המרכז הרפואי ת"א) פותח ביום רביעי, 19/5 קורס הכנה ללידה והורות המיועד לזוגות לקויי שמיעה וחרשים. לפרטים והרשמה: 6973113 – 03 או בפקס: 6973828 -03

karin byrne

New member
גאד איזה תמונות שוות!!!!../images/Emo99.gif

איזה חתיך אלוהיםםםםם!!!!!אורלנדו י'רוצח אחדדדדדדד....איזה מושלם.......אמאל'ה.....*מזילה ריר...הרבה ריר*....זה ממש פשע להסתובב ככה וגרום לבנות(כמוני)להזיל ריר ולהפסיק לנשום...

karin byrne

New member
למה?

אני דווקא אוהבת את התמונות מטרויה(חוץ מאלה שהוא עם הפוצה הזאת-הלנה)ולפי דעתי הוא ממש חתיך שם...והחצאית הזאת שהוא לובש...כ"כ שקסית...יאמי...

הוא בהחלט חתיך שם

הוא חתיך בכל מקום למען האמת אבל אין לי מושג למה אני לא אוהבת אותן,פשוט יש לי איזה משהו שמפריע לי ואני לא מצליחה לזהות אותו...ולא התכוונתי לפרוצה -למרות שהיא בהחלט מוזמנת להעיף ממנו את הידיים שלה!!!

O r L a N d O

New member
../images/Emo28.gif לכל אחת יש דעה אחרת..

אני למשל לא מחבבת את הפוסטר של אורלנדו שהביאו מעריב לנוער... התמונה הזו...
לא יודעת אני לא ממש מחבבת אותה...

O r L a N d O

New member
../images/Emo28.gif כנראה בגלל שהוא נראה קצת

כמו ערס קטן וחמוד לא אהבתי את התמונה o_____O

T u r n e r 1

New member
אני דווקא...

אוהבת את התמונה הזאתי אבל זאת רק אני או שהעיניים שלו נראות כחולות פה?

karin byrne

New member
חחחחחחח ערס קטן וחמוד....

דווקא אני אוהבת את התמונה הזו...חחחחח ברור שלכל אחת יש דעה משלה וכל אחת חושבת אחרת...כמו לכל אחד,גם לאורלנדו יש תמונות שהן לא ממש יפות(או יותר נכון לא ממש מוצלחות כי אורלנדו חתיך בכל מצב ובכל תמונה)כמו זו למשל שאני לא ממש אוהבת---->>>>>

למעלה