היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo73.gif

פורום פרי רייד ודאון היל יארח הערב ב-20:00 את אמיר כספי, רוכב אופניים מקצועי בסגנון הדאון היל- היחיד בארץ הזוכה למימון מלא ע"י ספונסרים וזכה במקום החמישי בתחרות שנערכה לאחרונה בספרד. אתם מוזמנים לשאול שאלות כבר עכשיו בפורום
יוני בלוך, הדבר החם הבא ברוק הישראלי יגיע בשבוע הבא לפורום החדש שנפתח עבורו פה בתפוז, ובינתיים אנחנו מאפשרים לכם לזכות בפוסטרים, סינגלים ומראות של יוני ב"שבוע יוני בלוך" מיוחד לקראת ההופעה הבאה שלו בחיפה. אחד מכם אף יזכה בכרטיס זוגי להופעה. אולי זה אתם?
בית חולים "ליס" ליולדות (המרכז הרפואי ת"א) פותח ביום רביעי, 19/5 קורס הכנה ללידה והורות המיועד לזוגות לקויי שמיעה וחרשים. לפרטים והרשמה: 6973113 – 03 או בפקס: 6973828 -03

מנצלת שירשוריישן

גיליתי משהו... או שכבר ידעתם??.? קיצר למטה בסוף הפורום נכון יש ריבוע כזה הוספת הודעה.. אז תלחצו קצת ממתחת איפשהוא שם.. תלחצו שם וז יפתח לכם את העמוד הראשון של הפורום ככאילו הפעם הראשונה שרשמו פה..! חח קאקלק אני נשאר\ת חחח כולם נעלמו!

bLAck hALo

New member
יוו זה חדש לי.. חחחחח מוזררר

פחחחחחחח אשכרה "אני נשאר/ת" ואף אחד לא פה....

k k1

New member
מנצלת את הניצל"וש של עדי חחח

<לא ממש הבנתי למה התכוונת עדידוש> אנשיםםםםםםםםםםםםםםםם מחר הדיסק!!!!!!!! כן אני יודעת שכבר הורדתם אותו ושמעתם, וגם הוא לא יוצא בישראל מחר אבל בכל זאת- מחר הוא יוצא בעולם!!!! בהצלחה לדי12!!!!!!! חח אהה ואת מי שזה מעניין(אני יודעת שאת הילה ואת עדי כן
חחחח) נראה לי ש:טפו טפו טפו בלי עין הרע בלי לפתוח פה לשטן מצאתי דרך לזה שזה לא ישלח לי הרבה פעמים את אותה הודעה!!!!!!!!!!!!! אם שמתם לב את ההודעות האחרות שלי זה שלח רק פעם או פעמיים(אבל אתם תסלחו לי אם זה ישלח לפעמים פעמיים, נכון?) אני מקווה שאני לא מדברת יותר מדי ועכשיו זה יחזור לשלוח הרבה חחח אבל בכל מקרה- התגעגעתייייייייי אליכם ולפורום קשותתתת!! ה-ק-פ-צ-ה

LadyLuvJess

New member
ברור שזה מעניין!!!

את כווווווווווווווווווווווווולם!!! חחח שכחתי שהדיסק יוצא רק מחר...!! חשבתי שהוא כבר יצא... ת'אמת? הדיסק לפי דעתי היה ח-ל-ש!!! לא אהבתי... לא שמעתי אותו אפילו עד הסוף.. לא היה לי כוח.. נרדמתי באמצע.. ואז התעוררתי אז שמתי דיסק אחר.. כל הביטים היו דומים אחד לשני, הליריקה כן, פסדר, אבל ההפקות.. ח=ל=ש!! קיצר אני לא אהבתי במיוחד. וקרינוש בובה- ברוכה השבה!!!

k k1

New member
תודה בובתייייייייייי!!../images/Emo25.gif

מתה עלייךךךך!! וכן, כמעט כל התגובות ששמעתי על הדיסק היו לא טובות
אבל מה הוא עד כדי כך גרוע שנרדמת?! חחחח
אני מחכה שהוא ייצא כדי לשמוע...אני מקווה שאני לא יתאכזב...

LadyLuvJess

New member
גם אני מתה עלייך!!! ../images/Emo25.gif

אהמ, חלקית נרדמתי כי הוא היה גרוע.. אבל סתם הייתי עייפה. כעקרון, בגלל שעכשיו כולם אמרו לך שהוא גרוע אז הציפיות שלך יהיו נמוכות יותר, ואז הסיכוי שתתאכזבי קטן יותר. אבל היי, הכל יכול לקרות!
חולה עלייך!!!

k k1

New member
גם ככה לא היו לי ציפיות

גבוהות מהדיסק כי אני לא מתה על די12 אבל שמעתי כמה שירים ונשמע לי דווקא אלבום טוב!! אבל נראה כבר....כמו שאמרת-הכל יכול לקרות!! וגם יכול להיות שבגלל ששמעת אותו רק פעם אחת לא אהבת, ואם תשמעי יותר ותתעמקי את תאהבי ת'דיסק.....בכל מקרה את מתכוונת לקנות אותו? אמיתי?

למעלה