היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo73.gif

פורום פרי רייד ודאון היל יארח הערב ב-20:00 את אמיר כספי, רוכב אופניים מקצועי בסגנון הדאון היל- היחיד בארץ הזוכה למימון מלא ע"י ספונסרים וזכה במקום החמישי בתחרות שנערכה לאחרונה בספרד. אתם מוזמנים לשאול שאלות כבר עכשיו בפורום
יוני בלוך, הדבר החם הבא ברוק הישראלי יגיע בשבוע הבא לפורום החדש שנפתח עבורו פה בתפוז, ובינתיים אנחנו מאפשרים לכם לזכות בפוסטרים, סינגלים ומראות של יוני ב"שבוע יוני בלוך" מיוחד לקראת ההופעה הבאה שלו בחיפה. אחד מכם אף יזכה בכרטיס זוגי להופעה. אולי זה אתם?
בית חולים "ליס" ליולדות (המרכז הרפואי ת"א) פותח ביום רביעי, 19/5 קורס הכנה ללידה והורות המיועד לזוגות לקויי שמיעה וחרשים. לפרטים והרשמה: 6973113 – 03 או בפקס: 6973828 -03

scoobysnax

New member
../images/Emo32.gif מה????? ../images/Emo32.gif

עכשיו שמתי לב- אין פורום פו הדב!! צריך לפתוח אחד.. דחוף

scoobysnax

New member
אוףףף

זה אף פעם לא מפרסם מה שאני כותב! תפוז טיפש! פו הדב רולז!

scoobysnax

New member
תמוה?? סליחה??

זה שאני חוגג 16 עוד חודשיים ועדיין מחפש קהילות שסוגדולת לדוב מצוייר ושמנמן שקיים איזה 20 שנה לפחות, זה אומר שזה תמוה?? אז סליחה באמת!
חיחי, אני מרגיש טיפשי.. :p

scoobysnax

New member
זה כתב 20?? רציתי לכתוב 50!

מקלדת מעצבנת... 2 ו-5 אחד מעל השני.. ו- וואלה?? 70?? לא ידעתי..

נראה לי, לא?../images/Emo12.gif

ואנישם מרשעים רוצים לעשות גרסה חדשה לפו הדב!
ז"א, עשו...

../images/Emo3.gif

הייתה על זה כתבה בעיתון, והם רוצים שזה יהיה יותר קריא לילדים.
אבל אבל אבל אבל אבל אבל...! זה היופי שבזה!
שזה כזה!

scoobysnax

New member
"יותר קריא לילדים"../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מה זה אמור להגיד?? כאילו שפו הדב זה "שבט דב המערות" או משו.. (לא שקראתי את שבט דב המערות.. לא להגזים.. פשוט אמור לי שהתיאורים שמה *מאוד* ספציפיים..
)

או, או, או,

ראיתי ת'סרט הזה.
בתקשורת בשכיתה ז'.
ונכון היה את הסמל הזה של ערוץ הילדים, נו, איך זה הולך?
שזה בעצם אומר סליחה?
לאחשוב, אז שם מישהו עשה את זה למישהי ואז הוא אנס אותה.
חביב, חביב.
אממ... בקשר לפו, כי נרי נכון יש שם "דובי דב, דב פותה?" אז החליפו את זה ל"דוב טיפשון." הו, הטיפשות.
חיחיחי, מחר יש לאח שלי יומולדת, והוא יודע בעל פה את פו הדב, אז אני קניתי לו את הספר הישן, ואמא ואבא שלי קנו לו את הספרים החדשים.
(אח גדול)

Alexis14

New member
העין שלי כל כך דביקה.

סתם רציתי להפגין נוכחות. ולהגיד שהעין שלי דביקה o_O.. בלע. קולה עם קש זה מרושע.

למעלה