היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo43.gif

היום מתארחת בפורום תסמונת טוראט ד"ר אנקה הרשקוביץ, נוירולוגית בכירה ומנהלת היח' להפרעות תנועה בבי"ח וולפסון. אם יש לכם שאלה כלשהי בנושא תסמונת טוראט- אתם מוזמנים לשרשר אותה בפורום.
הערב ב-22:30, מיד אחרי הפרק היומי של "פרוייקט Y2" תשודר ב- blog TV התוכנית "הפרוייקט ע"פ צ'ינו", הפרק השלישי. הכנסו לעולמו של צ'ינו.

DARK ANGEL14

New member
נצל"ש ../images/Emo32.gif../images/Emo15.gif

יום הראשון ללימודים
נדפקתי עם מחכנת מעאפנה
אבל הכי גרוע הוא שהמורה שרציתי שלעולם לא ילמד אותי מלמד אותי ומה עוד הוא מלמד אותי
מתמטיקה הנושא המאוס ביותר
(ולצערי גם פיסיקה) אני לא מאמינה אני הולכת להכשל (הוא מכשיל בטירוף
) אבל חוצמזה היה פסדר היה נחמד שוב לפגוש את החברות ולהתקל בפאקצות והערסים הרגילים של השיכבה

3נטוש

New member
חחחח אבינועם.. ומחנך שלא יודעת איך

קוראים לך... חחחחחחחחחחחח:)

GothicAngel

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo29.gif

בלעחס לימודים. המחנכת שלי ממש חמודה! מה שכן יש לי מורה מזוויעה לאנגלית. נאצית ברמות. אנחנו קוראים לה כיפה אדומה כי יש לה שיער אדום והיא מסתובבת עם סל במקום עם תיק. בלע, שונאת אותה. יש לי מורה בסדר בערבית, דווקא די נחמדה. וזהו אני חושבת.. אה, מערכת קקי, 37 שעות. 4 פעמים אני מסיימת בעשרה ל2. אבל מה שכן 3 פעמים אני מתחילה ב8 וחצי. נעבור גם את זה..

Silly LoveSong

New member
נה נה בננה!../images/Emo3.gif

אנחנו לא למדנו היום! ואתן בטח שואלות למה... אז... גם השנה, בית הספר היקר שלי ממשיך במסורת של "פותחים את השנה אחרת"... משמע הדבר - עושים טיול ביום שלפני תחילת הלימודים (ולמחורת לא באים לבית הספר). אז אתמול נסענו (כל התיכון....
) לים המלח, עשינו טיול לאור הירח (היה יכול להיות יותר רומנטי והייתי אפילו יכולה לדמיין שאלן וג'ייסון הולכים לידי, לולא השכבה המטומטמת שלי שלא יכלה לסתום את הפה...
) בנחל פרצים, והגענו למערת הקמח. עברנו אותה (ושוב, השכבה המטומטמת שלי, שעוד לא התבגרה, הדליקה כל שנייה פנס/פלאפון {מה שממש הרס, כי כל החוויזה זה ללכת בחושך!}, עקפה אנשים {כשאמורים ללכת בטור ולהחזיק אחד בשני} ולא סתמה את הפה לרגע). אח"כ עשינו מסלול הליכה של בערך 20 דקות במישור עמיעז, ושם הדליקו לנו מדורות שכבתיות, וכל שכבה הכינה פיתות על הסאג' ותה. דיברתי עם אחת המדריכות שלנו ולאחר מספר שאלות הגעתי למסקנה שמה שאני רוצה לעשות בצבא זה להיות מורה-חיילת בשטחים הירוקים (אני לא מתה על הדרכה, אני רוצה את התפקיד כי אני ממש אוהבת לטייל) או מכי"ת בנים.
בקיצור.... אח"כ הנסיעה בחזרה ליישוב לקחה איזה שעתיים +, וחזרתי רק ב-3:00 לפנות בוקר הביתה. היה חביב. היה יכול להיות יותר טוף אם השכבה שלי הייתה מפנימה שהם כבר בכיתה יב'... אבל גיליתי כמה דברים מזעזעים... דבר ראשון (ואת זה כבר ידעתי מתחילת החופש) - חטיבת הביניים עוברת למבנה שלנו!!!! (בעקרון יש אצלנו 2 מבנים שנמצאים אחד ליד השני - מבנה אחד בו היסודי וחטיבת הביניים {עם מנהלת אחת לשניהם}, והתיכון שלנו {עם מנהל נוסף}). אז בגלל חוסר תקציב (?! מוזר שאין כסף. כי משום מה בונים המשך לבית הספר שלנו, ולזה יש כסף) החליטו לפרק את החטיבה ולהעביר אותה למבנה שלנו (שהוא ממש פיצפון יחסית למבנה של היסודי!), מה שאומר: -המון ילדים קטנים שיתרוצצו לנו בהפסקות (בנוסף לפרחות ולערסים המתלהבים מכיתות י' ו-יא' שנצטרך לסבול....). - (הדבר הכי קריטי) - מעבירים את כל המגמות למבנה של היסודי!!!! רציתי לירות בעצמי כששמעתי את זה.. משמע הדבר, ביולוגיה, תיאטרון, אומנות - כל זה לומדים עכשיו בכיתות ביסודי!!! ביולוגיה לא ממש משנה לי, כי רק ביסודי יש מעבדה, וזה בעצם יותר טוב. אבל אומנות... הווווו.... שנתיים למדנו אומנות בשתי כיתות שהיו בעצם קרוואנים מצורפים לבית הספר.. כל כל השקענו בהם... בכיתה העיונית ציירנו ועשינו לוח מודעות, בכיתה המעשית כל הזמן ניקינו, סידרנו.. ויותר מכל... היה לנו יום אומנות בו ציירנו על כל הקראוונים - ציירנו יצירות אומנות מפורסמות (ראו תמונה של מה שאני ציירתי {יצא מכוער}. התמונה צולמה באמצע התהליך, כך שהמסגרת עדיין לא צויירה, ויש מלא נקודות לבנות בציור שטופלו בהמשך). כל כל השקענו בזה!!! (ולא ציירנו רק על הקראוואנים של אומנות.. גם תיאטרון למדו בקראוון סמוך אלינו, ושם ציירנו את המלט ורומיאו ויוליה). זה יצא כל כך יפה.. ועכשיו צריך לעזוב הכל וללכת?! ולפנות את הכיתות שלנו לתלמידי החטיבה שישחיתו הכל!?!?!
|מכוון אקדח לראשו| והמורים שלנו לא התחלפו. עדיין יש לי את אותה המחנכת, אבל היא כבר לא תלמד אותנו ספרות (מורה אחרת תעשה זאת). ולשמחתי הרבה המורה שלימדה אותנו שנה שעברה הסטוריה תלמד אותנו השנה אזרחות. כמובן שאם היו מחליפים את המורה לביולוגיה (חגי
) הייתי מתאבדת. אבל לא החליפו. מזלם.

GothicAngel

New member
אוי ויי...../images/Emo29.gif

בצפר יסודי, חטיבה, ותיכון? שו??? שמעתי על מלא בתי ספר חטיבה ותיכון (אני לומדת באחד כזה) אבל הכל ביחד? תנחומיי... לפחות תלמדי בסביבות החצי שנה..

למעלה