היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo43.gif

היום מתארחת בפורום תסמונת טוראט ד"ר אנקה הרשקוביץ, נוירולוגית בכירה ומנהלת היח' להפרעות תנועה בבי"ח וולפסון. אם יש לכם שאלה כלשהי בנושא תסמונת טוראט- אתם מוזמנים לשרשר אותה בפורום.
הערב ב-22:30, מיד אחרי הפרק היומי של "פרוייקט Y2" תשודר ב- blog TV התוכנית "הפרוייקט ע"פ צ'ינו", הפרק השלישי. הכנסו לעולמו של צ'ינו.

GK_FF

New member
ראיתם פעם..

סרט מצולם שאחד ממדובבי סימפסונס הראשיים שיחק שם דמות מסוימת? (לא סתם הופעת אורח אבל אם בא לכם..) (אגב לא סרט מצוייר. XD) אני ראיתי את הסרט "סיפורו של ילד רע", בטח אף אחד כאן לא מכיר את זה אבל לדעתי זה היה סרט ממש מדהים ורק אחרי הצפיה השניה בכלל (שהייתה יותר משנה אחרי הראשונה) גיליתי שאחת הדמויות החשובות (אמנם לא ראשיות) זאת המדובבת של מארג'. ^_^ בעע אני רוצה לקנות את הסרט הזה בDVD!! ואין אותו בשום מקום חוצ מאיזה אתר ספרדי וזה עולה 300 שקל כולל משלוח.. (אני עדיין מהרהר אוליי כדאי בכ"ז להזמין)

kobi 23

New member
יש הרבה

יש שחקן ידוע(יחסית)שהוא מהמדובבים הראשיים בסימפסון בשם האנק עזריה שיחק בהרבה סרטים וסדרות טלווזיה,אני לא זוכר באיזה אבל אם תבדוק באינטרנט תמצא מלא

GK_FF

New member
כן אני יודע..

אני יודע שהוא בין המפורסמים יותר בקאסט. (עשה את העטלף באנסטסיה. ^XD ^O)

PitZzahat

New member
יש גם את ההוא ששיחק בחברים.

לא יודעת איך קוראים לו או את מי הוא מדובב, אבל זה החבר הרוסי של פיבי. וראיתי אותו גם בכמה סרטים.

Bajoran Priest

New member
נצל"ש רוצים לעזור להקרין סימפסונים?

או לתרום בצורה אחרת לפסטיבל אייקון 2004 ? איקון 2004 - מתנדבים, אתם נקראים לדגל! להסברים, שאלות, תהיות ובעיקר בקשות להתנדבות, אתם מוזמנים לפנות לדף המתנדבים שלנו ב- http://2004.icon.org.il/index/4 , ולקבל הכל ועוד יותר. ושיהיה לנו קסם של פסטיבל! סגל כח אדם.

למעלה