היום בתפוז...

היום בתפוז... ../images/Emo43.gif

היום בשעה 21:00 תתאר בפורום אמהות יחידניות מבחירה הפסיכולוגית נועה בראון, פסיכולוגית קלינית העוסקת במשפחות חד הוריות, ומתמחה בטיפול בהן.
הזדמנות אחרונה להצביע לסקר החשוב של תפוז אנשים: מהו היעד המועדף ע"י הישראלים לטיול בחו"ל בקיץ 2004? הצביעו והשפיעו
מחר נחשוף בפניכם את אולפן הטלוויזיה החדש והמשוכלל לשידורי האירוחים של תפוז אנשים ביום שידורים מיוחד.יש למה לחכות! מי כבר התארח בתפוז אנשים?

karin byrne

New member
נצל"ש...

שתי תמונות חדשות של אורלנדו....טוב לפחות לי הן חדשות...כרגיל הוא נראה מדהים...

נטלי007

New member
טודע../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

גם לי הם חדשות.. איזה מאמי הוא......*נמסה*....

karin byrne

New member
אההה...אמממ...

יש עוד כמה תמונות דנדשות...חחח כמובן שבשבילי הן חדשות...לוידעת אם גם לכן...
...

karin byrne

New member
עוד...

אורלנדו התהלהב מהמטריה הא???חחחחחחחחחחחחחח חמודדדדד....

karin byrne

New member
עוד....

אורלי שלי חש דוגמן הא?חיחיחיחי טוב שימשיך לחוש כי הוא גם נראה ככה...חיחיחייח...

karin byrne

New member
ואחרונה....

חחחח נראה לי שאורלי עשה בוק עם המטריה הזאת הא?חחחחחח...איזה בובי....מקווה שאלה באמת תמוות חדשות גם לכן...

kittycatbone

New member
איזה תמונות מדהימותתתת!!../images/Emo99.gif

יאאאאאאאאאאא אני נמסההההההה
למרות שנראה לי שראיתי כבר כמה מהתמונות עם המטרייה בחתימה של מישהו, אבל את תהמונות ככה לבד לא ראיתי..
יאאאאא איזה ממי!!
אני פשוט כל כך חולה עליווווווווווו!!

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo99.gif-תודה על התמונות

איך הוא הולך עם המטרייה כאילו: "שהפן שלי יהרס מהשמש?-לא נראה לי...כאילו.."... סתאאאאאם
-הכל לאורלנדו

karin byrne

New member
חחחחח...וואלה הוא באמת הולך ככה....

כמו איזה צפונבון...חחחח סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם....בובייייייייייייייייייי שליייייי מתה עליו הוא כזה חמוד עם המטריה....יותר נוכן שמשיה...

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifהוא בכוונה עושה את זה

הוא בכוונה גורם לי להזיל עליו ריר!!-הוא נהנה מזה!-מרוב חוצפתו!!! כאילו הוא אומר לעצמו:"אז אם אני אליל בנות מושך ושקסי שאפשר להתאבד-אני אשוויץ בעצמי כמה שבה לי:"
... כוסון

karin byrne

New member
חחחחחחחחחחחח....

אני לא בטוחה שזה בכוונה אבל הוא גורם לי להזיל כמויות עצומות של ריר ומעורר בי מחשבות זדוניות ביותר בכל פעם שאני רואה אותו(
) וגורם לי להנמס עם החיוך השובבי והפנים המלאכיות שלו ו...ו...בקיצור,אני מתה על הבנאדם הזההההההה...הוא כל כך כובש....חחחחחחח...
...

../images/Emo39.gif כולן להכנס../images/Emo70.gif אתן לא מאמינות

.....אפשר לראות את ילד הסידן!!!!!! אני משוטטת לי בסרטים של ליון נט....(להורדה באימיול) ואז אני רואה שאפשר להוריד את הסרט
אז יאללה לכו!!! זה בעמ 3!!!

למעלה