היום בתפוז...

היום בתפוז... ../images/Emo43.gif

היום בשעה 21:00 תתאר בפורום אמהות יחידניות מבחירה הפסיכולוגית נועה בראון, פסיכולוגית קלינית העוסקת במשפחות חד הוריות, ומתמחה בטיפול בהן.
הזדמנות אחרונה להצביע לסקר החשוב של תפוז אנשים: מהו היעד המועדף ע"י הישראלים לטיול בחו"ל בקיץ 2004? הצביעו והשפיעו
מחר נחשוף בפניכם את אולפן הטלוויזיה החדש והמשוכלל לשידורי האירוחים של תפוז אנשים ביום שידורים מיוחד.יש למה לחכות! מי כבר התארח בתפוז אנשים?

שַׁי

New member
../images/Emo63.gif אחת הרכישות האחרונות שלי

כרזה לפרסום הסרט הראשון, שיצר המשורר דוד אבידן. אבידן שלח ידו, כנראה, גם בעשיית סרטים (יצר כארבעה, אם אינני טועה), בכתיבת מחזות, פרוזה, שירה, התעסק באופן די אוואנגארדי עם מחשבים עוד בשנות השבעים ובכלל, היה מאד אמביציוזי. הכרזה משנת 1969. התמונות הן, כמובן, אחרי המִסגור.

rachelea

New member
לדעתי כרזה מאוד יפה

בקוויםצר יופי של פרסום. נקיים ללא גודש וריבוי אלמנטים קישוטיים יצר יופי של פרסום. גאון.

rachelea

New member
תיקון הבילבול

בקווים נקיים, ללא גודש וריבוי אלמנטים קישוטיים, יצר אבידן יופי של פרסום. גאון.

שַׁי

New member
גם אני חושב כך. באמצעים די

מינימליסטיים ופשוטים כביכול, הוא עיצב כרזה מדוייקת, עניינית, עם דגש על הטקסט, בשילוב פורטרט שלו (הוא מאד אהב לראות את הפרצוף שלו, כנראה) והריבועים למיניהם, מעוררים מיידית קונוטציה לתשלילים או סרט-קלנוע. בקיצור, כמו שכתבת - גאון.

שַׁי

New member
../images/Emo63.gif פריט נוסף - ספר שהגיע אך היום

הישר מחיפה: הספר, מאת דוד אבידן, מכיל למעשה שני ספרים, הפוכים זה לזה וכרוכים יחדיו - כך במקור. בין הספרים: "שירים בלתי-אפשריים" ו"דו"ח על מסע ל.ס.ד" חוצץ בריסטול, הספר בכריכה רכה וראה אור בשנת 1968, בהוצאת "המאה השלושים", היא הוצאת הספרים הפרטית של דוד אבידן. למען האמת, כבר החזקתי בעותק של הספר, אך זה זמן רב קינן בי החשש, כי העותק פגום. למעשה, לא ידעתי אם הפגם הוא אכן פגם, או תעלול של דוד אבידן. בגלל נדירותו היחסית של הספר, לא מצאתי עותק אחר לבדוק את העניין, וכעת אני יודע: העותק שהיה ברשותי עד היום פגום, וכעת אני מחזיק גם בעותק שלם. אבל לא נורא, על העותק הפגום יש חתימה של אבידן (ראו גלריה "החתימה של הפורום")

שַׁי

New member
תמונה של הספר מצדו השני

אבידן עיצב בעצמו את כל ספריו ובהמשך לרשימה של עיסוקיו, ניתן להוסיף גם עיסוק די עיקרי באמנות: השתתף בלא מעט תערוכות קבוצתיות בארץ ובעולם, והציג גם מספר תערוכות-יחיד.

למעלה