היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo43.gif

היום ב-17:00 מתקיים בפורום רפורמה כלכלית רב שיח בנושא דו"ח הביניים של כוח המשימה הלאומי לקידום החינוך בישראל ("ועדת דברת"). אתם מוזמנים להשתתף בדיון. בפורום לקראת הריון יתארח ב-19:00 ד"ר ש. דסקלו ויענה על שאלות הגולשים בנושא הביוץ והכניסה להריון בכלל, ועל בחירת מין היילוד באמצעים טבעיים בפרט. ד"ר דסקלו הנו מומחה למיילדות וגינקולוגיה, ורופא בכיר במחלקת נשים ויולדות בבי"ח מעיני הישועה. ו... הערב ב-21:00 תוכלו לפגוש live את חני נחמיאס, הלא היא יסמין אקריש מ"מיכאלה", שתענה לשאלותיכם ב- blogtv. ניתן להשאיר לה שאלות כבר עכשיו בפורום מיכאלה. הערב ב-22:00 תוכלו לצפות בשידור מיוחד ב-blogtv של דני חזן ממכללת הפיל הכחול, שיעביר שיעור ראשון ב-HTML למתחילים. אם אי פעם רציתם להבין את האינטרנט על בוריו- זה הזמן והמקום!

קפת

New member
לא הבנתי

דרושה רפורמה כלכלית על מנת שחני נחמיאס תיכנס להריון ותלד מיכאלה? מה? מי מזביר לי מי?

englishmaninny

New member
אז אני מזביר. להתפשט בבקשה.

את רוצה את ההסבר עם האבנים, כמו שמקובל, או רק לגרש לך את עין הרע עם סגולה לבן זכר?

קפת

New member
אני רוצה לבן נקבה. זה אפשרי?

ואני כבר מפושטת. לגמרי. אפילו.

אתם סגורים על זה שאנחנו נהייה

עדים לזוועה המתחוללת פה ביניכם? ואם כן - למה?

englishmaninny

New member
גם בטח לא ידעת שיש לה פג תוקף

חשוב תמיד להסתכל באותיות הקטנות, ושלה ממש קטנות. תשאלי אותה.

אינני מוכנה בשום פנים ואופן להתאכזב

מקפת בגלל שיש לה "אותיות" קטנות. אני אוהבת אותה גם ככה, כשהיא כמעט-נטולת.

ככל הנראה זה קשור לזה

שכאשר אתה רושם דמות, דיוקן וכדו', אתה משתמש בקווים. אז מישהו שאל את הביטוי ובמקום קווי מתאר, הלך על קווי אופי או משהו כזה. נראה לי. מצד שני, אני סתם ממציאה.

קפת

New member
אני הייתי רק לשאלה

אבל לכם, שילוב של ברקודות + פירניות + צבועים + דרושות, זה לא מספיק. יאללה, שימו אותי על שולחן הניתוח, בלי הרדמה. פטיש, איזמל, לכו על זה. תחתכו לי בבשר החי, כי כמה זמן עוד יספק אתכם לעשות לי אביוז מיני? אתם חייבים לעלות מדרגה.

קפת

New member
רק אם יבטיחו לנגב אחר כך

את השלוליות. זה נורא דביק ולא יורד בכביסה.

Ricca

New member
איזה לנגב איזה

רק רשמת את זה קיבלתי 4 מסרים שמציעים לי תשלום תמורת ניגוב הדם שלך. אז מה אם אני רוסייה? זה אומר שאני גם מנקה?

למעלה