היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo43.gif

היום ב-17:00 מתקיים בפורום רפורמה כלכלית רב שיח בנושא דו"ח הביניים של כוח המשימה הלאומי לקידום החינוך בישראל ("ועדת דברת"). אתם מוזמנים להשתתף בדיון. בפורום לקראת הריון יתארח ב-19:00 ד"ר ש. דסקלו ויענה על שאלות הגולשים בנושא הביוץ והכניסה להריון בכלל, ועל בחירת מין היילוד באמצעים טבעיים בפרט. ד"ר דסקלו הנו מומחה למיילדות וגינקולוגיה, ורופא בכיר במחלקת נשים ויולדות בבי"ח מעיני הישועה. ו... הערב ב-21:00 תוכלו לפגוש live את חני נחמיאס, הלא היא יסמין אקריש מ"מיכאלה", שתענה לשאלותיכם ב- blogtv. ניתן להשאיר לה שאלות כבר עכשיו בפורום מיכאלה. הערב ב-22:00 תוכלו לצפות בשידור מיוחד ב-blogtv של דני חזן ממכללת הפיל הכחול, שיעביר שיעור ראשון ב-HTML למתחילים. אם אי פעם רציתם להבין את האינטרנט על בוריו- זה הזמן והמקום!

4הרמיוני

New member
נצל"ש חשוב מאד.........!!!../images/Emo25.gif

הפורום הזה רדוווווום..... אני נכנסת לפה ותחילה להשתעמם טוטאלית........!!!!!!!!!!!!!!! ההודעות ממש ישנות!!!!!!!! חייבים לעשות משו!!!!!!! מה דעתכם שאחרי כל פרק מי שיכול יכנס ונדבר על הפרק או משו כזה????? חייבים להתחיל קצב!!!!!

axnholic

New member
תשמעי

אני אישית מפספס המון פעמים את הפרקים ב6 וחמישה. והאמת היא שכבר ראיתי את כל הפרקים הישנים ולכן אני לא מחכה כל יום לפרק. קשה להעיר את הפורום הזה, ותאמיני לי כבר ניסיתי. אני חושב שאני הכי וותיק כאן, אפילו הייתי כאן יותר זמן מהמנהל... אני באמת לא חושב שזה אפשרי להעיר את הפורום. ניסיתי אפילו להחליף את המנהל אבל זה נפל אחרי בערך 2 שיחות קצרות. אם יש לך רעיון אז בבקשה תגידי.

4הרמיוני

New member
אין לי רעיון...אבל......./images/Emo25.gif

זה פשוט ממש מעצבן שההודעות לא מתחדשות! יש פה הודעות מלפני משו כמו חודש!

axnholic

New member
זה שיפור

פעם היו כאן הודעות מלפני כמה חודשים... אני אנסה ליצור קשר פעם נוספת עם המנהל מתישהו.

למעלה