היום בתפוז

היום בתפוז../images/Emo43.gif

במסגרת שבוע התפתחות הילד בפורום הורים לאחר טיפולים יתארחו במהלך כל השבוע פרופסור עמוס עציוני, מנהל בי"ח מאיר לילדים ברמב"ם, והגב' כרכום מאור, אחות מוסמכת, ויענו לשאלותיכם. פורום אפילפסיה-תמיכה מארח את ד"ר שאול נבון שיענה לשאלותיכם בנושא הערב ב-20:30
פורטל הצעירים yesZone (אפיק 68 בלווין) המופק ע"י תפוז אנשים, מזמין אתכם לשחק במשחק הטריוויה השבועי ולזכות במערכת קולנוע ביתית מבית Lenco. אם נמאס לכם לעמוד בתור בקולנוע או לחשוש מכך שיסתירו לכם, כנסו למדור GAMES והתחילו לשחק. ככל שתשחקו יותר תגדילו את סיכוייכם לזכות! בהצלחה!

MikeY fReAk

New member
../images/Emo170.gifתודה לכוווווולם!../images/Emo79.gif

עשיתם לי ממש כיף בלג בעומר הזה!
תודה לשירני המקסימה שהיתה לה סבלנות בשבילי לכמה שעות טובות
תודה לאביחי על הנקניקיה, אגב, אני מדברת.
תודה לאורטל שמזגה לי ספרייט ושמצאה את הרדיו [הצלחנו לקלוט עם הדבר הפיצי הזה משהו! קלטו!
] ושהביאה את הביסלי למיניהם והמיץ תפוחים הלא ברור הזה בדיוק בזמן
תודה לילדה הכי גדולה הכי מקסימה עם החיוך הכי מדהים...שיררררר!!!
שיו איזה מתוקע. פשוט 81 כפות סוכר. תודה לך על כל ה"אודליה באה לבית שמש! אודליה באה!!"
תודה לשלי היפה שניסתה בכל זאת לנסות למצוא את שיר ואורטל שנעלמו לנו..ו...תודה מותק
תודה לאלכס שקראה לי סנובית:| ותודה לאלינוש על הסלט הטעים
מקווה שלא שכחתי אף אחד...אוהבת אותכם הרבה אין אין עליכם!:) יאי.

אני שמח שנהנת.....

גם אני נהנתי... בשעה 5 לפנות בוקר עשיתי טיול עם טרקטור בשטח... מהרמה עד לבית שמש.... בטרקטור של חבר שלי, איזה כיף זה היה!! בטירוף!!

shiroosh999

New member
מתי שתרצי! ../images/Emo85.gif

זה היה הל"ג בעומר הכי כיף בחיים שלי! כל הלילה עשינו שטויות, בלאגנים..... אנשים לא הפסיקו להזכיר לי איזה רזה אני... **שיעול** פשה, אורטל, עדי, ענת, תמר **שיעול**... ושיש לי עצמות בכל הגוף! אבל עדיינ זה היה הכי כיף בעולם! ואפילו ראיתי את אודליהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!! אייי אודליה הייתה בבית שמש!

tamar brandy

New member
אני?../images/Emo12.gif

יאאא ולי היה ל"ג בעומר הכי כיפי, בסוף עשיתי עם פורום צמחוטבעונות, יאי היה לי כיף

אודליושש|דוד|../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif

תודה שהערת אותי ב10
[אני לא שוכחת לך את זה...] וסורי שלא זיהיתי אותך,הייתי במצב נוראי.. אבל- אני
אותך
את הכי הכי אהובתי בעולם
מוווואהה בובה

אודלינקה!!!(הלכתי על כינוי אחר הא?)

אני מתה עלייך גם!!!!!!! אני שמחה שנהנית פהה איתנו ושתחזרי לביקור בקרוב! מואה!

../images/Emo7.gif אוף...

לי לא היה ל"ג בעומר כל כך כיף... *שיעול* אמא *שיעול* הייתי צריכה לחזור הבייתה בשתיים וחצי! קולטים? אוףףף זה הרס לי הכל! טוב לא נורא לפחות ראיתי את אודליה!!! איזו חמודה היה נעים להכיר אותך! חח כשבאתם (שירן ואודליה) לא ידעתי מה לעשות.. להגיד לכם לשתות.. להציע לאכול.. לחפש את אורטל ושיר.. או... קיצר הייתי מבולבלת לחלוטין אז סליחה על האירוח הדפוק שנתתי ... חחח פעם הבאה אני ישתפר! אני שמחה שכולם נהנו אתמול! זה משפר את הרגששתי... לפחות אחרים נהנו... שלא כמוני... טוב נהניתי עד הרגע שהלכתי אבל.. עדיין... וואי זה כל כך מעצבן שלא הרשו לי להישאר עד הבוקר... יייאיייי

tamar brandy

New member
לא נורא../images/Emo13.gif

גמאני הלכתי מהלגבה שלי מוקדם (12:30 בערך), אבל בכל זאת, העיקר להיות במדורה עם חברים טובים טובים:)

MikeY fReAk

New member
../images/Emo170.gifיאא..../images/Emo12.gif../images/Emo79.gif

שיו שתקקקייי היה ממש כיף האירוח שלך!

tamar brandy

New member
חחחחח כן....

והיה כיף, וטעים כמובן;) חחחח שמעתי שזרקתם את כל הטופו, לא חבל

אהה חחח

אני אישית לא אכלתי כמעט כלום.. אנ מטומטמת אני יודעת... אבל נראה לי שזרקו את הטופו כי הוא התייבש והיה מגעיל.. אבל אכלו קצת ממנו... ולשאלה אם חבל... לא חח זה לא הדבר היחיד שזרקנו למדורה *שיעול* קטשופ,סלט כרוב אדום מסכן, דניס *שיעול*

למעלה