היום בתפוז

היום בתפוז../images/Emo43.gif

הערב ב-18:00 נארח את חברת הכנסת מלי פולישוק בפורום מפלגת שינוי, שתענה לשאלותיכם. ניתן להכין שאלות כבר עכשיו בפורום.
הערב ב-20:00 נארח LIVE בבלוג TV את ראש העיר אילת מר מאיר יצחק הלוי, שיענה לשאלותיכם היישר מלשכתו. הכינו שאלות מראש.
שבוע חדש, מצעד חדש: אתם קבעתם שבריטני ספירס ולהיטה החדש Toxic הוא השיר האהוב ביותר על גולשי תפוז אנשים. מה יהיה בשבוע הבא? דרגו והשפיעו!

OFIRB9

New member
השירשור תמונות לא קופץ בוא נמשיך פה

תמונה חמודה ^^

OFIRB9

New member
אני צריכה גלריית לי וגלריית זוגות!

ואז אני יפציץ, אני אלך לעשות עוד סריקה

OFIRB9

New member
אני מקווה שהגלריות מוכנות לקראתי

כי יש לי מהההה זה מלא תמונות שיהיה עומס יתר! צריך גלריית לי גלריית שוג'ו ושונן גלריית תמונות מצחיקות ואז הכללללללללל נכנס פנימה!!!! אז בבקשה! אני אשלח מסר למנהל כי הוא לא שם לב...

OFIRB9

New member
שאלה (זהירות ../images/Emo58.gif )

מה הקשר בין התמונה הזו

OFIRB9

New member
לבין התמונה הזו ../images/Emo58.gif

אחרי שיטוט ומציאת הרבה תמונות מהסרטים והכל יש לי ממש הרגשה שיואה ויוקיטו הם אותו בנאדם....... *מחטיפה לעצמי בראש עם קלף האדמה על באקיות מופרזת*

S.Riddle

New member
אוו, איך ספיילרת לעצמך :x ../images/Emo58.gif

אני *ממש* לא ממליצה לך לקרוא אם את לא רוצה ספויילר לכל העונה השלישית וחלק מהשניה... >.> <.< >.>
יוקיטו הוא יואה. כן. הסיפור הוא שלפני X שנים (לא זוכרת כמה >>) קלו ריד יצר בנוסף לקלפים שני שומרים שיגנו עליהם... קרברוס ויואה. הוא ידע שבסופו של דבר בעתיד הרחוק סאקורה תמצא את הקלפים, ולכן הוא דאג שקארו ישן בתוך הספר, ויואה, שהיה בצורת אדם, הורדם גם כן ולו ניתנה צורה חלופית- "לא אמיתית"- שהיא יוקיטו, שיחיה ליד סאקורה ובבוא העת הוא יהפך ליואה.... ואז... ברר.... קורים דברים.... וזהו. אני לא רוצה לספיילר ייותר מהנדרש >> אבל כל הקטע עם זה שיוקיטו הוא "לא אמיתי" מקבל בעונה השלישית המון משמעות
*על סף דמעות*

OFIRB9

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

יוקייייייייייי לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

למעלה