היום בתפוז

היום בתפוז../images/Emo43.gif

הערב ב-18:00 נארח את חברת הכנסת מלי פולישוק בפורום מפלגת שינוי, שתענה לשאלותיכם. ניתן להכין שאלות כבר עכשיו בפורום.
הערב ב-20:00 נארח LIVE בבלוג TV את ראש העיר אילת מר מאיר יצחק הלוי, שיענה לשאלותיכם היישר מלשכתו. הכינו שאלות מראש.
שבוע חדש, מצעד חדש: אתם קבעתם שבריטני ספירס ולהיטה החדש Toxic הוא השיר האהוב ביותר על גולשי תפוז אנשים. מה יהיה בשבוע הבא? דרגו והשפיעו!

הפרק היום

היה היום פרק חביב, רק שלא אהבתי את מיגל וצ'ריטי הנודניקים, הם ממש גורמים לי להקיא! היה קטע מצחיק עם טימי והתליון, "מאסט קיל פלאפי", מוזר שגרייס לא שמעה את השאגות
... וקיי החדשה... איזו פוצה... ככה לא משחקים את קיי, מה זה העדינות והנועם שהיא הפגינה??

GrandPrix2004

New member
האם אנחנו לפני שבירת שיא?

היום שודר הפרק ה-11 של אותו היום ולא נראה שהוא עומד להסתיים בקרוב... *מחזיק אצבעות*

אתה לא רוצה שהוא ייגמר?

אני דווקא לא אוהבת ימים ארוכים.. בגלל שלרוב בפרקים כאלו בקושי מתרחשים אירועים דרמטיים. מתי כבר יבוא הבוקר? מתי???

python 4

New member
hang in there

ברציף כבר לילה. עכשיו עוד מעט יהיה לילה גם בבית של גרייס (שנמצא איזה שלושה איזורי זמן מהרציף. הרמוני זו עיר גדולה)

Lazy Lady

New member
מי לעזאזל חשב לשים את מיגל

וצ'ריטי ביחד??!!??! זה גורם לי לרצות להקיאאאאא וחוץ מזה המפיקים מפגרים או משו.......?זה כזה דמיוני,תליון שעף באוויר מנפץ תמונות,כאילו מה הם חשבו??

darklighter

New member
דווקא אהבתי את הקטע עם התליון.....

וכל הדברים המגוחכים והעל טבעיים בסידרה זה מה שעושה אותה כל כך מיוחדת ושונה.... כמובן שגם לשואיס יש חלק חשוב.... איך אהבתי היום ששרידן הגנה על לואיס... לבחורה יש ביצים (והיא גם נראית ככה חחחחחח)... סתם האמת בזמן האחרון עם השיער הארוך והבגדים היפים היא נראית דווקא טוב... ולוווווווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאיייייייייייססססססססססססססס פשוטטטטטטטטטטטטטטט הורסססססססססססססססססססססססססססססססססס........... גם אני שונאת את הקטעם עם מיגל וצ'ריטי חוץ ממתי שהרוע משתלט עליה ואז זה ממש משעשע למרות שהיא שחקנית גרועה.... הצחיק אותי איך שהיא אמרה "אני קוטפת פטריות רעילות כדי הרוג את מיגל...."... הכי מצחיק היה כשטימי ענד את התליון וצעק באותו קול מבחיל של גרייס וצ'ריטי "חייבים להרוג את פלאפי".... חחחחחחח... כל הקטע עם צ'אד וויטני וסימון- די דפוק וצפוי כזה זה כמו שתרזה חלמה על איתן וג'וליאן היה לידה במיטה בברמודה... ואז היא צעקה חחח... לדעתי לסימון מגיע את צ'אד כי היא התאמצה יותר ועזרה לקיי בכל המשימות שלה ומסכנה אין לה אף אחד לעומתה וויטני הפודל גם ככה רוצה רק טניס והיא לא תודה ברגשות שלה עוד הרבה זמן...

כנראה שבאו ממש הפחיד פה אנשים

עם המשטר הנאצי שלו, עד כדי כך שמפחדים לפתוח שרשור לפרק היומי ומנצל"שים הודעה של תפוז אנשים
ולמה מלכלכים פה על תרזה? היא נורא יפה לדעתי מתי צפוי להגיע איתן 2
חבל שזה עוזב, לפחות לפי התמונות האיתן הזה הרבה יותר מתאים לדמות, יש לו לוק כזה של מיסטר סנסיטיב רך ואוהב, ולשני אין.

LauraLF

New member
נצל"ש 10 דברים שחוזרים על עצמם

בתשוקות כמובן: 10) אני הולכת לגרום לו להתאהב בי , את תראח 9) אני הולכת להרוג את הילדה טובה הזאת צ'ריטיי 8)מיגל אני מרגישה רוע 7) אל תהיי מגוחכת גוון 6) הו לך לעזאזל ג'וליאן 5) סימון כמה פעמים אמרתי לך להתרחק מצאד האריס? 4) היום שרידן קריין תמות 3) זה גורל וויטני , את עוד תראי...גורל.. 2) אני תרזה לופז פיצג'לרד... 1) טימי מפחד...מרטימי...הוי לא פלאפי.... (לקוח מאתר אינטרנט ותורגם על ידי:))

darklighter

New member
חחחח איזה מגניב....

אבל שכחו כמה דברים: 11) עכשיו הכל ברור לי 12) אני יודעת למה התכוונת/ מה את/ה מסתיר/ה 13) אני אוהב את גוון לא תרזה 14) איתן יבין שאותי הוא אוהב ולא את גוון 15) אני לא רוצה להתאהב עכשיו אני משקיעה את כל זמני בטניס 16) (אהוב עליי) all hell is gonna break loose in all of harmony 17) טאביתה את מפחידה את טימי 18) אני לעולם לא אבגוד בגרייס 19) אתה לא רוצה שאליסטר ידע על זה נכון? 20) מיגל יהיה שלי, כולו שלי (לזכרה של קיי1) ודרך אגב מה גם את ערה בשעה כזאת?

RuStY RaStA

New member
וגם..

ובנות רודפות אחרי הבנים כגון: איבי-סם סימון-צאד קי-מיגל תרזה-איתן זהו ניראה לי

למעלה