אני מרצ../images/Emo70.gif ותמיד הייתי מרצ.....
לא בגלל ההורים שלי.. כי הם ממש לא מצביעים מרצ, אפילו הדעות הפוליטיות שלהם מנוגדות לדעות שלי. כשתהייה לי זכות להצביע- ברור שאני אצביע מרצ.. דבר ראשון, כי זו מפלגה חברתית שדואגת לחינוך, לפערים החברתיים, לכלכלה וכו'.. (יותר מכל מפלגה אחרת..) דבר שני, הפרדת הדת מהמדינה, כלומר- כל אחד זכותו להאמין במה שבא לו, אבל שלא תהייה כפייה דתית, ושכל אחד יאמין ויתנהג עפ"י אמונתו, בלי שהדתיים יכתיבו לנו איך להתנהג בשבת (כמו שאנחנו לא מכתיבים להם איך להתנהג?!..) דבר שלישי, המצב הבטחוני.. אין מה לעשות?! אי-אפשר להמשיך לכבוש ולהלחם, ולהמשיך בטרור הזה... שני הצדדים חייבים להגיע להסכם ולוותר.. אז.. אנחנו צריכים לצאת מהשטחים *שלא שלנו*.. ולהגיע להסכם שלום עם הפלשתינים. אם נתן להם את השטחים *שהיו שייכים להם מלכתחילה..* ולא רק נכבוש ונלחם.. אני מאמינה שיהיה שלום!! ואני מצטערת אם אני לא בדעה של הרבה אנשים פה מהפורום.. (ואולי אני קיצונית יותר מדי..) אבל זאת הדעה שלי, ואני לא מושפעת מאף אחד אחר.. לא מההורים שלי, ובטח לא מהחברות והחברים שלי.. אני פשוט חושבת ככה.. ומרצ זו המפלגה היחידה שתואמת לדעות שלי! ואני גם לא מנסה להשפיע על אף אחד.. שכל אחד יאמין ויתמוך במה שהוא רוצה.. ומי שרוצה לראות את ההבדלים ביו מרצ לשינוי.. ואת עקרונות המפלגה.. שיכנס לקישור המצורף...