היום בתפוז

היום בתפוז../images/Emo43.gif

הערב ב-18:00 נארח את חברת הכנסת מלי פולישוק בפורום מפלגת שינוי, שתענה לשאלותיכם. ניתן להכין שאלות כבר עכשיו בפורום.
הערב ב-20:00 נארח LIVE בבלוג TV את ראש העיר אילת מר מאיר יצחק הלוי, שיענה לשאלותיכם היישר מלשכתו. הכינו שאלות מראש.
שבוע חדש, מצעד חדש: אתם קבעתם שבריטני ספירס ולהיטה החדש Toxic הוא השיר האהוב ביותר על גולשי תפוז אנשים. מה יהיה בשבוע הבא? דרגו והשפיעו!

PePener

New member
הכי מצחיקים אותי אלה שלא יודעים

פוליטיקה, אבל בכל מקרה הולכים להצביע למפלגה שראו בחדשות. מעניינות ההודעות שלכן כאן, אבל אולי תגידו לי למה "מרצ" כל כך טובים, או להיפך, למה "שינוי" כל כך גרועים? (אסף התגובה לא מכוונת אליך אישית, אלא אל חברי הפורום בכלליות).

Black Hawk

New member
../images/Emo45.gif

אז אולי טל (אוהבת מרצ מושבעת) תספר לנו מה היא כ"כ תופסת ממרץ?? איזה חלק מהאידאולוגיה שלה??

asi man

New member
כן הא..זה באמת מעצבן

שאתה שואל מישהו למה הוא בחר במפלגה מסוימת והוא לא יודע מה לענות או שהוא עונה "סתם,כי כולם בוחרים ככה,נראה לי.."

nuzbar

New member
אני מרצ../images/Emo70.gif ותמיד הייתי מרצ.....

לא בגלל ההורים שלי.. כי הם ממש לא מצביעים מרצ, אפילו הדעות הפוליטיות שלהם מנוגדות לדעות שלי. כשתהייה לי זכות להצביע- ברור שאני אצביע מרצ.. דבר ראשון, כי זו מפלגה חברתית שדואגת לחינוך, לפערים החברתיים, לכלכלה וכו'.. (יותר מכל מפלגה אחרת..) דבר שני, הפרדת הדת מהמדינה, כלומר- כל אחד זכותו להאמין במה שבא לו, אבל שלא תהייה כפייה דתית, ושכל אחד יאמין ויתנהג עפ"י אמונתו, בלי שהדתיים יכתיבו לנו איך להתנהג בשבת (כמו שאנחנו לא מכתיבים להם איך להתנהג?!..) דבר שלישי, המצב הבטחוני.. אין מה לעשות?! אי-אפשר להמשיך לכבוש ולהלחם, ולהמשיך בטרור הזה... שני הצדדים חייבים להגיע להסכם ולוותר.. אז.. אנחנו צריכים לצאת מהשטחים *שלא שלנו*.. ולהגיע להסכם שלום עם הפלשתינים. אם נתן להם את השטחים *שהיו שייכים להם מלכתחילה..* ולא רק נכבוש ונלחם.. אני מאמינה שיהיה שלום!! ואני מצטערת אם אני לא בדעה של הרבה אנשים פה מהפורום.. (ואולי אני קיצונית יותר מדי..) אבל זאת הדעה שלי, ואני לא מושפעת מאף אחד אחר.. לא מההורים שלי, ובטח לא מהחברות והחברים שלי.. אני פשוט חושבת ככה.. ומרצ זו המפלגה היחידה שתואמת לדעות שלי! ואני גם לא מנסה להשפיע על אף אחד.. שכל אחד יאמין ויתמוך במה שהוא רוצה.. ומי שרוצה לראות את ההבדלים ביו מרצ לשינוי.. ואת עקרונות המפלגה.. שיכנס לקישור המצורף...

Black Hawk

New member
ילדה, יש לך כמה טעויות "קטנות"...

נצא לרגע מההנחה שאני תומך בישראל ביתנו. קודם כל, על סמך מה את קובעת שאלה לא שטחים שלנו?!? מה זה השטויות האלה?!? למה הם לא שלנו תסבירי לי בבקשה! אם יורשה לי (ויורשה לי) אני אלמד אותך קצת היסטוריה בגרוש- בשנת 1948 כשהאו"ם הכריז על הקמת מדינה יהודית, מדינת ישראל- הערבים מכל מדינות ערב פתחו עלינו במלחמה. כאשר הערבים שחיו בארץ ראו שצבאות ערב מפסידים את המלחמה- הם בחרו מרצונם (!!!) לברוח מכאן, ואף אחד לא גירש אותם. אז נכון שהייתה מלחמה, ניצחנו, כבשנו והשטחים הם שלנו לכל עניין ודבר!! שטחים כבושים במלחמה זה שטחים של מדינה לכל דבר. למשל, במלחמת העולם השניה, כאשר רוסיה כבשה שטחים מיפן- השטחים האלה נמצאים עד היום אצל הרוסים, ואני לא רואה את היפנים עושים פעולות טרור. יודעת למה?!? כי הרוסים משוגעים בקטעים האלה. הרוסים נכנסים חזק בטרור (למשל צ'צ'ניה) ולכל אחד שמפריע לשלוות הנפש שלהם. נלך יותר רחוק אפילו. רוסיה לא עושה שום שימוש בשטחים שכבשה מיפן, ואף לפני כמה עשרות שנים היפנים רצו לקנות (כן כן, לקנות תמורת כסף... והרבה!!) את השטחים האלה בטענה שלרוסים אין מה לעשות איתם. יודעת מה הרוסים ענו?? שילכו לחפש אותם בטענה שאלה שטחים שלהם כבר ואין מה לדבר על החזרת שטחים. מסיפור היסטורי זה ניתן לראות כמה גישות: 1. השטחים האלה הם שלנו לכל דבר ועניין, ולא יבוא אף אחד ויאמר שאלה שטחים שלא שייכים לנו- כי הם כן! 2. אין להחזיר שטחים, ובטח לבטח שלא לחבורת רוצחים. עכשיו יבואו כל האלה שיגידו שהחזרנו את ימית והנה שלום עם מצרים- אז נכון שיש שלום עם מצרים והיה כדאי (לדעתי לפחות) להחזיר את סיני, אבל יש הבדל ענק בין המצרים לבין ההנהגה הפלשתינית ששולחים ילדים בני 10 להתפוצץ! מה גם- אין בכלל לדבר עם ההנהגה הפלשתינית כי זה לא מוביל לכל מקום, צריך לפעול באון עצמאי. 3. צריך לטפל בטרור, לא באופן נקודתי כמו שהיה עד עכשיו, אלא באופן נרחב ביותר- הנה התחלנו עם יאסין וזו התחלה טובה. צריך לחסל את כל ראשי הטרור (כולל עראפת). 4. הרוסים משוגעים
לגבי העניין של החינוך, תרבות וכ"ו- הרבה מפלגות דומות למרצ- וכל מה שמאחד אותם זה שכולם מושחתים ושמים זין על הציבור. מה שחשוב לחברי הכנסת זה בעיקר הכיסא בכנסת והוולבו שלהם, ולא טובת הציבור. מה גם, מרצ הם פרובוקטורים בעיקר, וכל הפעולות שלהם כביכול נגד "הכיפה הדתית" זה פרובוקציות ולקבל דעת קהל- לא יותר מזה.

asi man

New member
כל מילה נוספת מיותרת ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

mic100

New member
../images/Emo45.gif ח"ח לשלאין !!!

חייב להגיד שהדהמת אותי עם הידע הנרחב שלך. הסיפור על רוסיה ויפן, פששש חזק חזק. דעות מבוססות היטב כל הכבוד הבאת להם בראש ! המשך כך !

ofiris

New member
אם יורשה לי לצוטט...

הגברת הצעירה רשמה "שינוי סאקס" ובתוכן ההודעה לא רשמה כלום. האם גם את הסברת את עצמך בצורה משכנעת? אז למה הצינית והרצון להתסיס? סרחת.

סלוניק

New member
בורות

לתפקיד יו"ר יחד נבחר קפיטליסט שהראשון שהוא נפגש עמו היה הרב עובדיה יוסף, ומנופף במסמך מגוחך בשם הבנות ז'נבה שכל נקודה משמעותית בו מסתיימת ב"מסמך איקס" המסתורי...

למעלה