היום בתפוז

היום בתפוז../images/Emo43.gif

הערב ב-18:00 נארח את חברת הכנסת מלי פולישוק בפורום מפלגת שינוי, שתענה לשאלותיכם. ניתן להכין שאלות כבר עכשיו בפורום.
הערב ב-20:00 נארח LIVE בבלוג TV את ראש העיר אילת מר מאיר יצחק הלוי, שיענה לשאלותיכם היישר מלשכתו. הכינו שאלות מראש.
שבוע חדש, מצעד חדש: אתם קבעתם שבריטני ספירס ולהיטה החדש Toxic הוא השיר האהוב ביותר על גולשי תפוז אנשים. מה יהיה בשבוע הבא? דרגו והשפיעו!

bLAck hALo

New member
אני צריכה עוד אימייל אחדדדדדדדדדד

כדי לשלוח את הטופס הזה!!! ומה לכתוב בתיאור?

k k1

New member
תיאור

ברוכים הבאים לפורום אמינם! כאן תוכלו לשאול שאלות על הראפר המוכשר, לנהל דיונים עליו ועל עיסוקיו וכל מה שאתם רוצים שקשור לאמינם, לחפש תמונות מיוחדות שלו, אתרים יפים על אמינם בקישורים, לפרסם הודעות מעניינות או מאמרים מיוחדים עליו, להשתתף בסקר ועוד...... זה מה שכתוב עכשיו בכניסה לפורום, אי אפשר פשוט להשאיר את זה?

bLAck hALo

New member
לא התיאור הזה... התיאור של ההמלצות

שם אני כותבת את מה שאתם ממליצים או מה?

k k1

New member
אהה חח התבלבלתי...

נראה לי שאת צריכה לכתוב ליד האימייל שלנו- חברת פורום קבועה את רוצה שאני ישלח מסר לאיזה מנהל פה בתפוז וישאל אותו??

k k1

New member
רק את זה לשאול?

או שיש עוד דברים שאת לא מבינה??

הילוש חכי אל תשלחי עדיין כי אמרתי

לך המלצה של מנהל זה יותר טוב.. אז אם נמצא תורידי אחת מאיתנו.. אממ קרין איזה מנהל את שואלת...? חחח ברור שההוא /היא לא מעוניין אהמ
אהמ...

bLAck hALo

New member
סבבה אני עדין לא ישלח נחכה לאיזה

מנהל שאולי ימליץ.. חחחחח כן המנהל של MTV

k k1

New member
שאלתי את המנהל של

הפורום של אבריל,אדם ואיזה חמודדדדדד הוא! הוא הסכים להמליץ עליה והוא גם אמר שנראה לו שצריך לכתוב "מנהל פורום אבריל לאבין" חחחחחחחח אל תדאגי, לא שאלתי את
אהמ אהמ

ישששש..! כן אני מכירה אותו..! עוד

בתקופה שהיית ממש רושמת שם.. עכשיו אני בכלל לא נכנסת.. רק מידי פעם... הוא נתן לך את האימייל שלו..? וכן צריך לרשום מנהל פורום אבריל לאבין.. אז הילה תרשמי אותו ואת קרין כי הוא הכי וותיקה פה.. אז זה יותר טוב וזה לא משנה תרשמי אותי או את אנה. בתור השלישית..!! בהצלחהההה לךךך! ולנוווו!..! חחחח הפורום היפה(קרין אני יגיד את זה טוב הפעם.!..!) והמתפתח ---> מתפתח..!.! את האמת אי עדיין לא מבינה איך לא עלינו על זה מאמטיוי.. רק השם שלו מסגיר אותו.. אמיתי טוויטי..? שם הומואי.. לא..? ובכלל השם לא אמור ליהיות הפוך..? טוב נו איבריט ספה כשה.. חח

k k1

New member
הוא עדיין לא נתן לי את האימייל

אבל אמרתי לו שיביא ואני מקווה מאוד שהמחשב שלי לא יעשה בעיות ואני יוכל לראות את המסר שלו ולענות לו... והילוש תרשמי ת'משפט "הפורום היפה והמתפתח שלנו" בהודעה שבכניסה לפורום חחחחח זה יהיה השם הרשמי שלנו!

k k1

New member
חחח שמנו לב שחזרת! ../images/Emo25.gif

*להחזיק אצבעות שתפוז יקבלו את זה*

לא מחזיקה אצבעות אבל מקווה שיקבלו!@

אמרו לי שאסור לעשות בגלל שזה כאילו להצליב אצבעות יענו להתפלל לישו(צלב....).. אנחנו נוצרים? לא..... חח ככה ההסבירו לי אז אני לא עושה את זה יותר. חח נדפפקתי

למעלה