היום בתפוז
8.12.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif 8.12.04

היום ב-12:00 תגיע אורלי פלאי-ברונשטיין, העורכת הגסטרונומית ומנהלת מחלקת הספרים ב"על השולחן" לפורום מתכונים ותענה לשאלות הגולשים על בישול בכלל ובישול חורפי בפרט. אתם מוזמנים להעלות את שאלותיכם.
בשעה 21:00 תגיע סא"ל במיל' דבורה שני, ד"ר לפסיכולוגיה ומומחית באבחון וטיפול בלקויות למידה, לפורום הפרעות קשב וריכוז ADHD ותענה לשאלות בנושא גיוס לצה"ל של לקוי למידה והפרעות קשב. שרשור השאלות כבר נפתח וניתן להוסיף אליו שאלות.
ובפורום כלבים נמשך פרוייקט "כלבים מאולפים
מחפשים בית
" מטרת הפרוייקט היא לאסוף כלבים מעמותות שונות, לאלף אותם ולחפש להם בית חם. הקליקו כאן לפרטים נוספים.

פרפר16

New member
גם אני רוצה לעשות שאלון

אני עכשיו חיברתי את השאלון אז תהנו
מהם חמשת השחקנים שאת הכי אוהבת
מהן חמשת השחקניות שאת הכי אוהבת
מהם חמשת הסרטים שאת הכי אוהבת
מהם חמשת הסדרות שאת הכי אוהבת
מהם חמשת השירים האהובים עלייך
מהם חמשת הזמרים(גם בים וגם בנות)
מהם חמשת הלהקות שאת הכי אוהבת

פרפר16

New member
בנים* אני עונה

התשובות לא מסודרות לפי מי שאני הכי אוהבת אבל המקומות הראשונים הם אלה שאני הכי אוהבת מכל קטגורייה חמשת השחקנים: אורלנדו בלום הית לדג'ר אלייזה ווד ג'וש הארטנס ג'ובני ריביסי חמשת השחקניות : אנג'לינה ג'ולי קיית בסוורת כריסטינה ריצ'י שרליז ת'רון ליב טיילור חמשת הסרטים: רוב הסרטים הם מלחמה אני חולה על סירטי מלחמה שר הטבעות (כל השלושה) להציל את טוראי ראיין 10 דברים שאני שונאת אצלך פרל הרבור בלאק הוק דהון חמשת הסדרות: חברים שנות השיבעים כן מותק אבודים פלוריסיינטה חמשת השירים:(רובם של כריסטינה אגילרה) I WILL BE -של כריסטינה אגילרה MY HAPPY ANDING - של אבריל לאבין CRAZ-של כריסטינה הדפוק הזה של ירמי קפלן IM OK-גם של כריסטינה חמשת הזמרים כריסטינה אגילרה בריטני ספירס נלי מיה אבריל לאבין חמשת הלהקות : אני לא אוהבת כל כך להקות אז אין לי חמש דסטניז צ'ילד וזהו

../images/Emo39.gif עונה!!!!

חופש!חופש!חופש!חופש!חופש! נגמר לוח מבחנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ייאייי ועכשיו לשאלון
:
מהם חמשת השחקנים שאת הכי אוהבת? אורלנדו בלום, צ'אד מאריי, בראד פיט, ג'וני דפ, ובנג'מין משהו מהאו.סי
מהן חמשת השחקניות שאת הכי אוהבת? אממ שחקניות זה לא הצד החזק שלי..ניקול קידמן, קייט בוסוורות(
בטח בטח)
מהם חמשת הסרטים שאת הכי אוהבת? שר הטבעות (נחשיב כאחד חחח), שודדי הקאריביים, סיפור אהבה בלתי נשכח, ספיידרמן והארי פוטר-
מהם חמשת הסדרות שאת הכי אוהבת? שנות השבעים, חברים(
), המורדים(
), או.סי, מגרש ביתי....
מהם חמשת השירים האהובים עלייך? ויי..זה רק לומר שירים הכי אהובים..לא רוצה
מהם חמשת הזמרים(גם בים וגם בנות)? אשר, ג'יי זי, ביונסה, כריסטינה, נלי
מהם חמשת הלהקות שאת הכי אוהבת? מארון 5 |מאוהב קשות|, בלו
, מקפליי, גרילז אלאוד, גרין דיי, דסטניז צ'יילד

../images/Emo41.gifחנוכה שמח לכולן!

מהם חמשת השחקנים שאת הכי אוהבת- אורלנדו בלום,ג'וני דפ,אשטון קוצ'ר,הית' לדג'ר,אלייז'ה ווד,דניאל רדקליף. 6 אבל חפיף מהן חמשת השחקניות שאת הכי אוהבת- קמרון דיאז,קיירה נייטלי, ג'וליה סטיילס,קירסטן דאנסט,אממ,מיה דגן<? חחח מהם חמשת הסרטים שאת הכי אוהבת- הארי פוטר,שרה"ט,10 דברים שאני הכי שונאת בך,אפקט הפרפר,טרויה מהם חמשת הסדרות שאת הכי אוהבת- שנות השבעים,סמולוויל,מגרש ביתי,מכושפות,חברים מהם חמשת השירים האהובים עלייך- תמיד אהבה-עברי לידר אהבה-דניאל סולומון גלעד שגב- ציפורים oasis-stop crying your hart out ברי גוטרמן-אני חוטב עצים מהם חמשת הזמרים(גם בנים וגם בנות)- ירמי קפלן עברי לידר ארקדי דוכין דניאל סולומון יוני בלוך-חחח מהם חמשת הלהקות שאת הכי אוהבת- אממ אין לי כח לחשוב אבל לא נראה לי שאני אוהבת להקות! חח

Lady Sohma

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gif^_^

מהם חמשת השחקנים שאת הכי אוהבת?
אורלנדו בלום
ג'וני דפ|
ויגו מורטנסן
אלייז'ה ווד
וויל סמית'^___^. מהן חמשת השחקניות שאת הכי אוהבת
נעמי ווטס מהם חמשת הסרטים שאת הכי אוהבת
3 סרטי שר הטבעות
אני רובוט
דו"ח מיוחד
ועוד סרטים שלא עולים לי בראש כרגע
מהם חמשת הסדרות שאת הכי אוהבת
דרגון בול
ארץ נהדרת
מכושפות
שידור חוקר מהם חמשת השירים האהובים עלייך
Fruits basket- For fruits basket
Fruits basket -Serenada
Suger- Take it shake it
Momiji onsen song
Full metal alchemist -Rewite מהם חמשת הזמרים(גם בים וגם בנות)
סואיצ'י
לירון לב
מיכל רשף מהם חמשת הלהקות שאת הכי אוהבת
Bad luck שאלון חמוד^_^

Piece of Wood

New member
../images/Emo188.gif

מהם חמשת השחקנים שאת הכי אוהבת? אלייז'ה ווד
, ג'וני דפ, אורלנדו בלום, ויגו מורטנסן, ובילי בויד מהן חמשת השחקניות שאת הכי אוהבת רייס ווית'רספון, רנה זלווגר, כריסטינה ריצ'י בריידי קרטר וליסה צ'אפל מהם חמשת הסרטים שאת הכי אוהבת
שר הטבעות
, שודדי הקאריביים, שמש נצחית בראש צלול, אפקט הפרפר, שרק 2 מהם חמשת הסדרות שאת הכי אוהבת בנות מקלאוד הרקיע השביעי סאמרלנד שיקגו הופ
בנות גילמור מהם חמשת השירים האהובים עלייך Hoobastank - The Reason Jet - Look What You've Done Alphaville- Forever Young Evanescence - Hello Maroon 5 - She will be Loved (קשה לבחור, זה רק כמה המהם). מהם חמשת הזמרים(גם בים וגם בנות) איימי לי אבריל לאבין מהם חמשת הלהקות שאת הכי אוהבת אוונסנס מארון 5 לינקין פארק הראסמוס הובסטאנק

טרללה טריללי../images/Emo183.gif../images/Emo168.gif

מהם חמשת השחקנים שאת הכי אוהבת? אורלנדו בלום ג'וני דפ בראד פיט צ'אד מאריי קיאנו ריבס מהן חמשת השחקניות שאת הכי אוהבת? דרו ברימור קירסטן דאנטס קארי אן-מוס ליב טיילר ג'ניפר אניסטון מהם חמשת הסרטים שאת הכי אוהבת? שר הטבעות, מטריקס, שודדי הקריביים ספיידרמן אפקט הפרפר מהם חמשת הסדרות שאת הכי אוהבת? חברים (
) המורדים(
) שנות ה-70 מכושפות חלום אמריקאי
מהם חמשת השירים האהובים עלייך? אני אנסה איכשהו לשים 5 שירים..
עברי לידר- כשהקיץ יבוא אביב גפן- מלאך Evanecsence- Forgive me Guns n roses- november rain ארכדי דוכין-נאמר כבר הכל
מהם חמשת הזמרים(גם בים וגם בנות) עברי לידרררררררררררררררר
ירמי קפלן
אביב גפן דנה ברגר
ארכדי דוכין
מהם חמשת הלהקות שאת הכי אוהבת? אוונסנס, מארון 5 גאנס אנד רוזס קולדפליי משינה. היה נחמד

אני../images/Emo9.gif|סיבובון|../images/Emo137.gif../images/Emo139.gif../images/Emo136.gif

מהם חמשת השחקנים שאת הכי אוהבת? בראד פיט
אורלנדו בלום
אשטון קוצ'ר
אלייז'ה ווד
צ'אד מייקל מארי
מהן חמשת השחקניות שאת הכי אוהבת? אנג'לינה ג'ולי
קריסטין דאנסט
מישל פייפר
שרה מישל גלר
אלייזה דושקו
מהם חמשת הסרטים שאת הכי אוהבת? שר הטבעות-הטרילוגיה
עיר של מלאכים
קוראים לי סם
גלדיאטור
יש הרבהה קשה לבחור נו שיהיה: ספיידרמן-שני הסרטים
מהם חמשת הסדרות שאת הכי אוהבת? באפי
מירוץ לאתמול
חברים
אחיות או לא להיות
שנות ה-70
מהם חמשת השירים האהובים עלייך? Evanescence - Anywhere
Evanescence - hello
maroon-SWBL+כל הדיסק
Eminem - Mockingbird
avril lavigne-nobody's home
מהם חמשת הזמרים(גם בנים וגם בנות)? אבריל לאבין
איימי לי
אדם לאווין
אשר
אמינם
מהם חמשת הלהקות שאת הכי אוהבת? מארון 5
ווסטלייף
בלו
אוונסנס
נו דאוט

Mad Mad Me

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo136.gif אמממ מצאתי זמן להיכנס

בין כל השיט שהיה לי היום
מהם חמשת השחקנים שאת הכי אוהבת? נממממ צ'אד מייקל מורי, ג'וד לאו נממממ קולין פארל, ווין דיזל ולא יודעת.. מהן חמשת השחקניות שאת הכי אוהבת? אנג'י ג'ולי וזהו
לא אוהבת אותן במיוחד. אהההההה וסלמה הייק..
מהם חמשת הסרטים שאת הכי אוהבת? אהבתי את שישי הפוך [חיחי סרט מצחיק
] אממ דרקון אדום, מגרש השדים, מילה של גבר ואמממ סטרצקי והאץ' חח
מהם חמשת הסדרות שאת הכי אוהבת? מגרש ביתי, או.סיי, שנות ה-70, קיץ ניצחי ומכושפות מהם חמשת השירים האהובים עלייך? NUMB של לינקין אממ סומדיי של ניקל' טו באד של ניקל' גם פיגר יו אוואט כנ"ל של ניקל והרדרד או בריט' של מארון
מהם חמשת הזמרים(גם בים וגם בנות)? אממ זה לא זמרים יחידים אז.. לא יודעת.!חח
מהם חמשת הלהקות שאת הכי אוהבת: נירוונה, לינקין, ניקל', אירוסמית, מטאליקה, דה וויאט סטרייפס, מארון ועוד מליין
אני מנצלת את ההזדמנות הזו כדי להגיד לכל החדשים ברוכה הבאה
וסורי שאני לא נכנסת הרבה פשוט היה לי מלא בולשיט על הראש בזמן האחרון והלחץ ירד לי עכשיו
אז ברוכה הבאה לכוווווווווווולם ואהה אני אור

Mad Mad Me

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo136.gif אהה ושכחתי

בסרטים - שודיי הקריבים רואים כמה אני מעופפת, לא? חחחחח ולא שר הטבעות כי את האמת לא ממש אהבתי היה "כבד" מדיי בשבילי..

SAMAR

New member
אני....

5 שחקנים: אדוארד נורטון אורלנדו בלום מארק וולברג ג'וני נוקסוויל [כן, הוא שחקן!] אדם סנדלר [אני אוהבת טיפוסים שונים ומוזרים....] 5 שחקניות: ניקול קידמן סאמר פיניקס [האחות של...] ליב טיילור אנג'לינה ג'ולי קייט בלאנשט 5 סרטים: האיש הראשון שלי שר הטבעות [כולם, זה בכל זאת נחשב אחד נכון?] SLC Punk הג'וב האטלקי טריינספורטינג 5 סדרות: ג'קאס באפי מופע שנות ה-70 Wildboyz הסופרנוס 5שירים: in the end לינקין פארק pushing me away כנ"ל numb כנ"ל hight לייטהאוס פמילי somewere only we know קין 5 זמרים: אין משהו מעניין.... 5 להקות: לינקין פארק גוד שרלוט מארון 5 קין פייב [זוכרות אותם?, הם להקת הפופ היחידה שהערצתי ואני עדיין מעריצה, הם השפיעו עלייי הרבה והם לא היו מלוקקים כמו כל הלהקות בנים היום...]

SAMAR

New member
../images/Emo2.gif

אוי הבושה! עזבו אותי מבאפי, איך יכולתי לשכוח חברים?!?!

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo139.gifעונה../images/Emo9.gif

מהם חמשת השחקנים שאת הכי אוהבת: אורלנדו בלום
צ'אד מייקל מורי
אדם ברודי
אלייז'ה ווד
ויגו מורטנסן
מהן חמשת השחקניות שאת הכי אוהבת ריס וויתרספון ג'ניפר גארנר אן האתווי ניקול קידמן ג'ניפר אניסטון מהם חמשת הסרטים שאת הכי אוהבת שר הטבעות-שיבת המלך שר הטבעות-שני הצריחים שר הטבעות-אחוות הטבעת היומן ושודדי הקריביים מהם חמשת הסדרות שאת הכי אוהבת ארץ נהדרת מכושפות דה אוסי חברים שנות ה70 מהם חמשת השירים האהובים עלייך אמממ כרגע זה: Jason Marz - The Remedy (I Won't Worry Evanescence - Hello lifehouse - Everything דודי לוי-דוד היהודים -אם כבר מהם חמשת הזמרים(גם בים וגם בנות) גם בים?או-קיי
נממ גלעד שגב אדם לאווין
נו אין לי 5
איימי לי
אבריל לאווין גוון סטפני אלישיה קיז בלע ושיהיה כריסטינה אגילרה מהם חמשת הלהקות שאת הכי אוהבת מארון 5
אוונסנס גוד שארלוט אין לי עוד

Number One1

New member
חמוד!

אני מדרגת את החמישה, מקווה שלא אכפת לכם.... מהם חמשת השחקנים שאת הכי אוהבת: (מהראשון לחמישי) אורלנדו בלום ג'וני דפ בראד פיט ג'ייק ג'ילנהול קולין פארל מהן חמשת השחקניות שאת הכי אוהבת: רנה זלווגר מנדי מור ניקול קידמן מריל סטריפ ג'וליאן מור מהם חמשת הסרטים שאת הכי אוהבת: שודדי הקאריביים שר הטבעות חנות קטנה ומטריפה שיער גריז מהם חמשת הסדרות שאת הכי אוהבת: the o.c מגרש ביתי סמולוויל חברים (העונות שהיו...) כולם אוהבים את ריימונד מהם חמשת השירים האהובים עלייך: aminem: just lose it jojo: baby it's you avril: nobady's home avril: my heppy ending green day: american idiot מהם חמשת הזמרים(גם בנים וגם בנות): כריסטינה אגילרה אבריל לאבין ג'סטין טימרלייק אלישיה קיז והפסנתר... אשר מהם חמשת הלהקות שאת הכי אוהבת: גרין דיי הדג נחש מארון 5 אמממ זהו אין לי הרבה להקות...

למעלה