היום בתפוז
8.12.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif 8.12.04

היום ב-12:00 תגיע אורלי פלאי-ברונשטיין, העורכת הגסטרונומית ומנהלת מחלקת הספרים ב"על השולחן" לפורום מתכונים ותענה לשאלות הגולשים על בישול בכלל ובישול חורפי בפרט. אתם מוזמנים להעלות את שאלותיכם.
בשעה 21:00 תגיע סא"ל במיל' דבורה שני, ד"ר לפסיכולוגיה ומומחית באבחון וטיפול בלקויות למידה, לפורום הפרעות קשב וריכוז ADHD ותענה לשאלות בנושא גיוס לצה"ל של לקוי למידה והפרעות קשב. שרשור השאלות כבר נפתח וניתן להוסיף אליו שאלות.
ובפורום כלבים נמשך פרוייקט "כלבים מאולפים
מחפשים בית
" מטרת הפרוייקט היא לאסוף כלבים מעמותות שונות, לאלף אותם ולחפש להם בית חם. הקליקו כאן לפרטים נוספים.

LuLuLu iT

New member
עוד לא ממש עיקלתי את זה..../images/Emo48.gif../images/Emo136.gif

חופש! הורייז! צאו במחולות. אין לימודים \ מורות \ ערסים. רק יייפיי במשך שבוע שלם. שיהיה לכולכם חג שמח, מלא סופגניות לא משמינות. וחופשה כיפית! אל תחשבו על ביצפר

python 4

New member
לי החופש התחיל ב- 2 לנובמבר

וקצהו עדיין לא נראה באופק!

LuLuLu iT

New member
זנות.../images/Emo48.gif../images/Emo136.gif

אני מקווה בשבילך שלא תבריז מהמפגש. הא? וואף.

Silver Lance

New member
בתופים ובמחולות (גרייניק ואלתרמן)

והיה גם פעם שהוא אמר "במחולים ובתופות"

נורוש

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifנ..נצ..נצל..נצל"ש!../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif|תמנו

המפגש מחר!!! להזכירכם: (חחח כאילו יש מישהו שלא זוכר...) מחר שעה 10 בבוקר (לא בלילה!) עזריאלי - ליד הקולנוע אני מניחה? כרגיל... ואז.... *תופים* הולכים לבית של טליה! ו.... *עוד יותר תופים!* רואים שרק 2! סתם לשתפכם ברגשותיי הכנים. אה, וכל מי שמעוניין, אני כבר לא חולה, ומחר אני רק אגיע עם כמה קולדקס ליתר ביטחון....

Witch Child

New member
ניצלושו"ן קטנטון. אבל תיכנסו בכול"ז

חזרתי אתמול מהטיול השנתי והיה דווקא כיף. למרות שלא רציתי ללכת. אני כבר רוצה עוד אחד. אז... ניפגש מחר ליד הקולנוע. אני אגיע כבר ב-10 ונצא ב-10 וחצי. ודרך אגב, נדמה לי שיש איזו קונספירציה. נכון כש-sabertooth היה המנהל הוא אף-פעם לא בא? ועכשיו la-gamba המנהל והוא גם לא בא. אני חושבת שבעצם כל המנהלים האלו לא קיימים. זו קונספירציה של תפוז, שרוצים פשוט להשגיח עלינו. קריפי.

Silver Lance

New member
דווקא הם באו כמה פעמים

אבל רק *כמה*... בכל מקרה, לא יודע אם קראת בהדועות קודמות, אני מביא חבר שגם קרא ת'סדרה. פ'סדר מצדך, נכון?

Orbital Shadow

New member
ברוכה השווה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif

בקשר למפגש- את צריכה שאני אביא איזה משו? עוגיות עוגה משו?

python 4

New member
היי, מפגש../images/Emo70.gif../images/Emo11.gif

אם תראו מישהו מחכה ליד הקולנוע אז תפנו אליו, זה מן הסתם אני. ליתר בטחון הדפסתי לי את התמונות של כולם (תודה לירון-הבת) כדי שאני אוכל לזהות אתכם ואני לא אפריע בטעות למפגש פורום "ההתנתקות - כן או לא".
ולא לנבוח עלי!

נורוש

New member
הו, נכון.../images/Emo110.gif

זה לא קיים באמת. העולם הזה לא אמיתי. אנחנו רק חולמים דברים והם לא קורים באמת. הו, הצילו, חייזרים רודפים אחריי!

python 4

New member
../images/Emo7.gifאני לא יכול לבוא

תהנו לכם במפגש בזמן שאני אשאר לי פה ואבכה! אין מי שינבח עלי!

למעלה