היום בתפוז
8.12.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif 8.12.04

היום ב-12:00 תגיע אורלי פלאי-ברונשטיין, העורכת הגסטרונומית ומנהלת מחלקת הספרים ב"על השולחן" לפורום מתכונים ותענה לשאלות הגולשים על בישול בכלל ובישול חורפי בפרט. אתם מוזמנים להעלות את שאלותיכם.
בשעה 21:00 תגיע סא"ל במיל' דבורה שני, ד"ר לפסיכולוגיה ומומחית באבחון וטיפול בלקויות למידה, לפורום הפרעות קשב וריכוז ADHD ותענה לשאלות בנושא גיוס לצה"ל של לקוי למידה והפרעות קשב. שרשור השאלות כבר נפתח וניתן להוסיף אליו שאלות.
ובפורום כלבים נמשך פרוייקט "כלבים מאולפים
מחפשים בית
" מטרת הפרוייקט היא לאסוף כלבים מעמותות שונות, לאלף אותם ולחפש להם בית חם. הקליקו כאן לפרטים נוספים.

שאלון לחנוכה:

לביבה או סופגניה? סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט)? לאיזה הצגות אתם הולכים בחנוכה? מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו)? סביבונים- שטויות או סבבה? חג החנוכה או הקריסמס? מי מהאייקונים של החג הוא האהוב עליכם ביותר? במשפחה אצלכם מדליקים נרות בחג החנוכה? עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם? אוהבים את חנוכה? אם כן, למה אם לא..? איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד? [לא אני כתבתי אותו, תענו!]

ו.. אני ראשונה..

לביבה או סופגניה? לביבה! סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט)? דונאט.. אני שונאת ריבה. לאיזה הצגות אתם הולכים בחנוכה? לא הולכת להצגות.. :| מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו)? מפגש פורום נחשב? סביבונים- שטויות או סבבה? שטויות. חג החנוכה או הקריסמס? קריסמס! מי מהאייקונים של החג הוא האהוב עליכם ביותר?
במשפחה אצלכם מדליקים נרות בחג החנוכה? כן. עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם? מעצבן :| אוהבים את חנוכה? אם כן, למה אם לא.? הוא לא מפריע לי. :| איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד? סביבון.. סוב סוב סוב.. חנוכה הוא חג טוב!

holly shit

New member
טוב,אני..

לביבה או סופגניה?סופגניה!!
סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט)?ריב
ה,רוח החג.. לאיזה הצגות אתם הולכים בחנוכה?לא הולכת,
מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו)?נסיעה לב"ש אולי סביבונים- שטויות או סבבה?שטיות אבל סבבה
חג החנוכה או הקריסמס?חנוכה!!
מי מהאייקונים של החג הוא האהוב עליכם ביותר?
-לא כ"כ קשור לחג אבל עדיין שולט! במשפחה אצלכם מדליקים נרות בחג החנוכה?בטח שמדליים,וווקא אתמול לא הדלקתי עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם?לא אכפת לי, מצדי שיקרו ל חג התחת המיובש אוהבים את חנוכה? אם כן, למה אם לא..?כן, אוהבת את כל החגים (וגם ישמסיבות טובות) איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד?סבבון סוף סוב סוב חנוכה הוא חג טוב..

bobby6killer

New member
הנה שלייייייייייי

לביבה או סופגניה? סופגניה!!! סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט)? ריבההה בוודאי!!! לאיזה הצגות אתם הולכים בחנוכה? מפגש פורום נחשב הצגה... מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו)?מגרבץ סביבונים- שטויות או סבבה?סבבה לגמרי חג החנוכה או הקריסמס?פסטיבוס! happy festivus for the rest of us! מי מהאייקונים של החג הוא האהוב עליכם ביותר?
לא חלק מהחדשים אבל היא מראה ערבי רעב ברמאדאן... במשפחה אצלכם מדליקים נרות בחג החנוכה? חלקי עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם?מעניין לי תביצים אוהבים את חנוכה? אם כן, למה אם לא..?אוהב,כי יש חופש! איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד?"אז אגמור בשיר מזמור"

Alexa Zoom

New member
יאה!

לביבה/סופגניה? סופגניה! ריבה/שוקולד? בלי כלום, לא אוהבת סופגניה עם משהו בפנים... הצגות? לא הולכת... מה עושים בחופש? הייתי אמורה לטוס לפני כמה ימים להולנד, אבל טסה מחרתיים..... סביבונים-שטויות או סבבה? סבבה! חנוכה/קריסטמס? שניהם! יותר מתנות ביחד! אייקון חגיגי אהוב?
מדליקים נרות? כן חג הפסטיגל ומחזות הזמר? העיקר שיש חופש!!!! אובים חנוכה? בטח, חופש! איזה שיר חנוכה? מעוז צור ישועתי!!! נ.ב היום יש לי יומולדת!!!!!מזל טוב לי!!!!

SAMAR

New member
|היום...

יום הולדת, היום יום הולדת, היום יום הולדת לאלקסה!!!!!בלון|
יש!!!! רק עכשיו חזרתי.....שפע איחולים וברכות, עושר ואושר ושאר השטויות והקיטש, תהני בהולנד ושובי אלינו רעננה ומשוגעת כתמיד!!!! אוהבת מאוד מאוד, סמר...

Alexa Zoom

New member
../images/Emo6.gifחחח....

תודה חבריה! שיהיה לכולכם חג שמח, ומפגש פורום מוצלח ומשעשע!

TheSiren

New member
../images/Emo2.gif

לביבה או סופגניה? לביבע. סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט)? דונעט. לאיזה הצגות אתם הולכים בחנוכה? ..לא הולכת להצגות. בכלל. o_O מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו)? ת"א. סביבונים- שטויות או סבבה? שטויות. חג החנוכה או הקריסמס? קריסמס!
מי מהאייקונים של החג הוא האהוב עליכם ביותר?
במשפחה אצלכם מדליקים נרות בחג החנוכה? כשהייתי קטנה כן. עכשיו.. לא. עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם? מעצבן. לא שאכפת לי ממש. אוהבים את חנוכה? אם כן, למה אם לא..? הוא נחמד. יש אוכל ודברים משמינים. איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד? סביבון סוב סוב סוב.

BiAAcH

New member
גמני....

לביבה או סופגניה? סופגנייה!!! מפוצצת בריבה!!! סופגניה עם ריבה או בלי ריבה או עם שוקולד (דונאט)? אני מעדיף את הדונאט עם הרוטב המתוק הזה... לאיזה הצגות אתם הולכים בחנוכה? שום הצגה מה אתם עושים בחופש (בית מלון,נסיעה מיוחדת לאנשהו)? לת"א, מחר... סביבונים- שטויות או סבבה? דבר גדול.... חג החנוכה או הקריסמס? חנוכה!!! מי מהאייקונים של החג הוא האהוב עליכם ביותר?
במשפחה אצלכם מדליקים נרות בחג החנוכה? כן עצם העובדה שחג החנוכה נהיה "חג הפסטיגל ומחזות הזמר" מעצבן אתכם או משמח אתכם? עצם היות הפסטיגל מעצבן אותי.... אוהבים את חנוכה? אם כן, למה אם לא..? אוקיי, אני תמיד אומר על אוכל "כמה שיותר שמן, יותר טוב", ומכיוון שחנוכה הוא חג הדברים המטוגנים, תבינו לבד... איזה שיר חנוכה זכור לכם במיוחד? נר לי דקיק...

למעלה