היום בתפוז
5.12.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif 5.12.04

היום ב-12:00 תתארח בפורום הריון ולידה איריס יוטבת, מנחת סדנאות מיניות נשית וגברית וזוגיות. אתם מוזמנים להשאיר שאלות.
הערב ב-17:00 יתארח ערן גפן, מנכ"ל משרד האינטראקטיב Y&R , שיענה לשאלות בנושא קריאיטיב באינטרנט- בפורום שיווק ופרסום. הכינו שאלות מראש.
ביום חמישי הקרוב, ה-9/12, יקיים מועדון אוק"י את כנס הקומיקס הראשון בתולדותיו ופורום קומיקס מחלק לכם כרטיסים! רוצים עוד פרטים? הקליקו כאן.

נורוש

New member
הו נוף, מה קרה?../images/Emo110.gif

ואל תהיי עצובה, הכל יהיה טוב. אני אשאר חברתך לנצח, אם זה מקל עלייך קצת.

LuLuLu iT

New member
..../images/Emo48.gif../images/Emo136.gif

לפני שלושה שבועות בערך רבתי עם הבנאדם הכי חשוב לי בעולם, וזה עדיים ככה וישאר ככה לעוד הרבה זמן. וגם אם נשלים, שה אף פעם לא יחזור להיות כמו פעם. אני מצטערת שאני לא ממש עוזרת. הייתי שולחת לך את הסמיילי של החיבוק, אבל הוא קצת אופטימי מדי. *חיבוק*

לא רבתי איתה.../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif

אם הייתי רבה איתה, זה עוד היה בסדר, כי תמיד אפשר להשלים. פשוט.. איבדנו את זה. ניתקנו את הקשר, כבר אין לנו את החיבור הזה יותר. וזה כל כך עצוב לי. כי אין לי אף אחד חוץ ממנה. אף אחד.

LuLuLu iT

New member
כמה שהפורום..../images/Emo48.gif../images/Emo136.gif

מגובש, אנחנו לא האנשים הכי חשובים לה בעולם. (המהמהמ.) היא פגשה אותנו פעמיים בערך. בטח שאנחנו מעריכים ואוהבים אחד את השני, אבל בחייכם - זה בכלל לא אותו קשר כמו עם חברים קרובים כאלה.

LuLuLu iT

New member
אני מבינה, חלקית.../images/Emo48.gif../images/Emo136.gif

רבתי איתה, ואין לאף אחת מאיתנו שום כוונה להשלים. כי גם לנו הניצוץ אבד. ההבנה והקירבה הכל הלך. אני לא יודעת מה עדיף. הכל חרא.

למעלה