היום בתפוז
30.12.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif 30.12.04

יהונתן שנברג, מכוכבי ראש גדול, יתארח Live ב-17:30 בפורום הרשמי של הסדרה וב-BlogTV ויענה לשאלות הגולשים.
הערב הגדול הגיע - ב-21:00 תעלה להקת Nova לבימת מועדון ה"בארבי" למופע מיוחד (אמן אורח: עברי לידר) שיועבר Live בפורום הרשמי של הלהקה וב- BlogTV. אל תפספסו!

Reutk

Active member
נצל"ש היום בתוכנית הבוקר

תוכנית סיכום השנה מי שלא שמע הפסיד היה גדול! ואין לי הרבה מה להגיד חוץ מ- מה זה בוקר בכלל? אם לא לרצות לחזור למיטה? אין לי כוח לטללללל אביעד אתה עושה לי בחילה מה זה בוקר בכלל? אם לא לרצות לחזור למיטה? אין לי כוח לטללללללל. סתום אתה תקבל בעיטה. מדבר על צונמי משמיע את קוואמי פותח את הבוקר בלראות אותך מאמי שוב הצונמי שוב פעם את קוואמי לא שומע אוזן ימין מה זה בוקר בכלל? אם לא לרצות לחזור למיטה? איין לי כוח אומלל. אבל אולי בשנה הבא. (זייפו: טל ואביעד פלייבק: מוקי) שיר השנה חובה להוריד (זה חוקי
זה משתלם
ונקווה שזה גם עובד
)

X יו יו S

New member
ואוי את גדולה *משתחווה*

כמה חפשתי את הקטע הזה
נ.ב תסתכלו על החתימה השווה שלי

Reutk

Active member
מצטערת לאכזבך

אבל החתימה שלך מורכבת כולה מהקטע שטליק שר lol חוץ מהקטע אין לי כוח לטל (אביעד אתה רוצה לקבל בעיטה????? LOLLOL)

X יו יו S

New member
../images/Emo123.gifזה לא אני זה ../images/Emo43.gif../images/Emo10.gif

אין לי מקום לשנות את זה

X יו יו S

New member
אממ תראי מה תעשי

תקליטי אותם פשוט מאוד אני למשל לא הייתי בבית היום בבוקר ובכלל כל השבוע אבל בגלל שידעתי שיש משהו מיוחד לסוף שנה הקלטתי ושמעתי בערב והחלטתי שמהיום אני כל פעם מקליטה כי זה יותר נוח

חחחחחחחחחחחח שמעתי את השיר

ועכשיו אני שומעת אותו שוב ושוב ושוב.... שיר ענק יש לך אפשרות להעביר לי איכשהו בנט את ההקלטה של התוכנית של היום? זה אפשרי בכלל.

X יו יו S

New member
חח השיר ענק

חבל שלא שומעים טוב את אביעד חח בשידור הוא צרחחח לא אני לא יכולה סורי

באסה ../images/Emo4.gif

יש אפשרות אחרת לנסות לשמוע את השידור איכשהו?? ד"א..חתימה חדשה

X יו יו S

New member
אמממ

מה שאני יודעת שרעות הורידה את קטע באתר שלם (מפורומים של MSN) צריכה קישור לשם? חח איזה חתימה יפה
אוף חבל שאין לי מקום לזה
חח קורע אותי שהוא אמר לטל בשיר "לראות אותך מאמי"

איזה קטע? של השיר? כי אם זה השיר

אז כבר הורדתי אותו..אבל אני כמובן אשמח לקישור לשם

X יו יו S

New member
אמממ

עוד לא בדקתי איזה קטעים מהיום יש שם אבל יש מלא קטעים חדשים מזמן האחרון

וואי מגניב,תודה...

ואם תוכלי איכשהו להעביר לי את התוכנית של היום אפילו במייל אני מזה אודה לך..אני חושבת שזה אפשרי

X יו יו S

New member
אממ

אם אני אדע איך אז אין לי בעיה כי זה עדיין בווידאו אגב למה את אוהבת את ציטוט הראשון שיש לך בחתימה (זה של הצגה)

אם היית רואה את ההצגה הזאת אז היית

מבינה
מכיוון שראיתי אותה 7 פעמים (מהעבודה כמובן איך לא
) אז זה המשפט שהכי נחרט אצלי והכי אהבתי אותו אז החלטתי לכתוב אותו

X יו יו S

New member
יפה לך

את בטח רואה מלא הצגות שוות
נ.ב ומי יודע אולי בעתיד תפגשי שם את אביעד

ברור ../images/Emo3.gif לפגוש את אביעד בהיכל?למה?

הוא לא תרבותי את יודעת
סתם סתם..אבל מה יש לו לחפש שם?

למעלה