היום בתפוז
29.12.04

היום בתפוז ../images/Emo43.gif 29.12.04

פורום מתכונים ממשיך בסדרת אירוחי "על השולחן". הערב ב-20:00 יגיע אייל כץ מכצ'לה לפורום ויענה על שאלות הקשורות בבשר וקצבות. שרשור השאלות נפתח.
הערב ב-21:40 יתארח עופר נחשון, אחד משדרני הרדיו הפופולארים ביותר בישראל ואולי המזוהה ביותר עם מצעדי הפזמונים. במסגרת האירוח נחשוף את תוצאות בחירת גולשי תפוז ב"קופסא השנתית". שאלות לעופר נחשון. רגע לפני המצעד ולאור בקשת הקהל, בשעה 21:00 תשודר בשידור חוזר ב- blogtv הופעתה של שירי מימון שצולמה במפגש המעריצים שלה ביום ראשון האחרון.
בשעה 21:00 תתארח בפורום לקויות למידה ADHD ד"ר ענת ברנע, ד"ר לנוירופיזיקה ומומחית ללקויות למידה. אתם מוזמנים להשאיר לה שאלות כבר עכשיו בפורום.
ב-17:30 תתארח live בפורום ראש גדול וב-blogtv שרון דטנר, אחת מהכוכבות הצעירות של הסדרה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1140&msgid=44831005

12ShakirA12

New member
סתם סקר להעביר את הזמן בכייף../images/Emo13.gif

צהריים טובים לכולם
מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: זרק עליך משהו: צייר עליך משהו: תרם לך תשובה במבחן:
איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: התנשקת: אכלת: הלכת מכות: הצטלמת:
מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: קנית: המלצת עליו: צרבת: שברת:
מה הבגד האחרון ש...: לבשת: קנית: לווית מחבר: זרקת: קרעת: אולי יהיו לי עוד כאלה חח

12ShakirA12

New member
אני עונה.. מקווה שתענו גם כן ../images/Emo9.gif

מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: מישו מהכיתה
... בלי שמות.. לפני מלא זמן.. זרק עליך משהו: חברה שלי זרקה עליי ניירות היום..
צייר עליך משהו: לא קרה אפעם.. תרם לך תשובה במבחן: אחותי.. במבחן בתיירות...
=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=
איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בכיתה ז' נראה לי...... התנשקת: לא זוכרת.. חח
אכלת: בבית.. הרגע..
הלכת מכות: חחחחחח היום בביצפר (המבינה תבין....)
הצטלמת: בפארק הירקון..
מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: Live & Off The Record.. קנית: Live & Off The Record......
המלצת עליו: Live & Off The Record............
צרבת: אמממממ לא זוכרת.. היה מזמן..... שברת: "חטיבת מנהיגות יהודית בליכוד" לא עלה.. שרוט.. אז שברתי.. חח =:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=
מה הבגד האחרון ש...: לבשת: ג'ינסססססס קנית: חגורה נחשבת בגד
... לווית מחבר: לא מלווה בגדים מחברים חח זרקת: גרביים.. חחחח קרעת: גם גרביים חחחחח

perrinat

New member
../images/Emo9.gif

מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: אני
שפכתי על עצמי כוס שוקו...
זרק עליך משהו: אמממ.. אורלי, מישהי מהעבודה. כל הזמן היא זורקת עלי טופי, כריות וכל מה שבא ליד... צייר עליך משהו: אמממ... גם אורלי (היא מופרעת
) תרם לך תשובה במבחן: ואי... בעיקרון לא הייתי מהמעתיקים, אני כל הזמן נתתי לאחרים להעתיק
איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: באוטו
התנשקת: חסוי אכלת: במשרד הלכת מכות: ואי.. אני ממש אל זוכרת הצטלמת: אמממ... גם במשרד אם אני לא טועה
מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: של כריסטיאן קסטרו קנית: אמממ... את רב הדיסקים אני מקבלת, נראה לי שהדיסק האחרון שקניתי היה של מרסלה מורלוץ המלצת עליו: אמממ... הדיסק של הפסטיגל
צרבת: הדיסק של הפסטיגל... חח... (לא לי, בשביל מישהו אחר) שברת: את הדיסק או את העטיפה? לא זוכרת, את רובם
מה הבגד האחרון ש...: לבשת: קנית: לווית מחבר: זרקת: קרעת:

12ShakirA12

New member
וואיי מזל טוףףףף../images/Emo70.gif|בלונים|../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif

מזל טוף עד 120 ליום הולדתו

brunu

New member
תודה רבה../images/Emo13.gif

קניתי לו קורקינט חשמלי חח

12ShakirA12

New member
וואי כמה שהמחיר יורד.......

זה התחיל נראה לי מ1000 ש"ח.... באינטרנט ראיתי ב199..... חח
נשמח לתמונה

brunu

New member
../images/Emo7.gif

קיבלתי תגובה איומה מהמפונק המעצבן הזה....התנהג באדישות אחרי ששמתי לו מוזיקה ובלונים על הקורקינט ובזבזתי הרבה כסף

12ShakirA12

New member
חח איזה אח רע הוא.....

ככה מארגנים והכל וככה הוא מגיב... תיקח לו את הקורקינט

brunu

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif

רק ככה הוא הבין את חומרת הכעס שלי חח אגב הנה תמונה יפה של כריסטינה

swewa

New member
יאאאא איזה מהממת../images/Emo99.gif

אפשר לדעת למה כריסטינה?!(למה היא קרויה כך)

brunu

New member
כי פעם הייתה לי חתולה ששמה היה כריס

ומאוד אהבתי אותה אז זה על שמה... הנה הקורקינט

למעלה