היום בתפוז
28.12.04

היום בתפוז ../images/Emo43.gif 28.12.04

הערב ב-19:00 ישודר הסרט "שירי מימון: מפגש מעריצים"- סרט תיעודי על מפגש המעריצים שערכה שירי לפני יומיים (כולל הופעה חיה). ניתן להכנס לשידור דרך פורום "אקזיט", או blogtv.
באותה שעה, בפורום סוכרת הריון לפני ואחרי, תתארח הדיאטנית ציפי קלמן, שתענה לשאלותיכם. שרשור השאלות נפתח.

יואווווו שירי מיימון!../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

@#$%@#&%$*@#!#@!~~ איזה מד-אי-מה היאאאאאאאא!!!@#@%&$%&$#!@! איזה לא

kittycatbone

New member
../images/Emo80.gifit is done!../images/Emo80.gif

היום נפגשתי עם ענבר (snoopyelf) החמודה!!
חח ובקיצור הבאתי לה את המתנה לאורלנדו והמכתב של דורית(
) ככה שעכשיו אין מה לדאוג ואני מניחה שעל בטוח נשלח לאורלנדו את המתנה
באותה הזדמנות אני מזכירה לכם לכתוב כבר את המכתב לאורלנדו ולשלוח לענבר
ובבקשה בבקשה שכל אחת מכם תכתוב את המכתב כדי שזה באמת יהיה מכל הפורום
וזה שלא הייתם במפגש ולא קניתם איתנו את המתנה לא אומר שזה לא מכם
ככה שאם תכתבו את המכתב זה אפילו עוד יותר יגיד שזה מכם ככה שבבקשה תכתבו שלא יהיה שם איזה שתי מכתבים..
במיוחד אם אנחנו רוצות להראות לאורלנדו שהרבה בנות מישראל אוהבות ומעריצות אותו!!

kittycatbone

New member
בקריון!!../images/Emo99.gif

אבל נפגשנו רק לאיזה עשר דקות.. כי עד שהגעתי לקריון כבר היה שבע והיא הייתה צריכה ללכת בשבע ועשרה..
אבל אח"כ הלכתי עם אמא שלי ומצאתי לי מגפיים כאלה שחורות יפות חדשות
וקניתי מכנסיים, שני גופיות כאלה ושני סריגים..
XDD בקיצור היה נחמט...
(חוץ מהשיעור שלי בכינור..<<)

קריון../images/Emo99.gif

תתחדשי על הבגדים ועל המגפיים..!אהההה ו...בפעם הבאה שאת או מישי אחרת בקריון-תגידו לי בננות אני אבוא..!אני מתה לפגוש אתכן...
...בלע למרות שאתמול למשל לא יכולתי לבוא כיהיה לי משמר אזרחי אבל באמ'ת אם אחת מכן שם אני אתאמץ לבוא...

kittycatbone

New member
לונורא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

גם אני בעצם לא יודעת מה אני אכתוב לו..
אבל החלטתי שאני אכתוב את זה ככה: דבר ראשון אני אברך אותו למזל טוב
דבר שני אני אכתוב לו עד כמה אני מעריצה אותו וחושבת שהוא שחקן מהמם.. דבר שלישי אני אכתוב עליו קצת על עצמי.. דבר רביעי אני אכתוב על הפורום המהמם הזה וכמה שאנחנו אוהבות אותו..
ודבר אחרון אני מניחה... אני אכתוב איזה דבר כזה לסיום.. לויודעת..
בקיצור.. אני חושבת שככה בערך המכתב אמור להיות.. אולי מישי כאן שכבר כתבה לו (או למפורסם אחר?
) מכתב יכולה להגיד בערך איך המכתב אמור להיות בנוי.. כי לדעתי אחרי זה זה לא כל כך קשה לחשוב על מה לכתוב..

../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

איך אפשר ליצור עם ענבר קשר? היא לא כתבה כבר שבוע בפורום ואנלא יודעת איך לשלוח לה תמכתב שלי...
ועד מתי אפשר להביא לה? כאילו, מתי היא שולחת? צריך כבר עכשיו כדי שיגיע בסביבות ה-13...

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifנ"ש-עכשיו רשמית אני עוזבת

את הפורום המהמם הזה
כן זה קשה אבל מה לעשות? אחרי האסיפת הורים אתמול והנכשלים אני חייבת להתחיל ללמוד ולחרווש! כדי לעבוד בגרויות.. אני עוזבת גם מהסיבה שהפורום כבר לא כ"כ 'עושה לי את זה'(
),כבר נעלם הטעם הזה והכיף,אולי רק אני מרגישה ככה.. אני מרגישה שאין לי מה לכתוב או להגיד... לכן אני עוזבת..ההיסטריה עברה..-של הפורום,לא של אורלנדו
ד"שים אחרונים לכמה אנשות מהממות
שאני זוכרת...: מעיין,דורית,שחר-מזל"ט דרך אגב
,קארין,יסמין,הילע,רותם,רותם,שי,מיטל,אביה,כל המיכליות,זוהר,דניאלה ולכל הבנות החדשות שבאות לכאן בהמולה שיהיה לכן כאן כיף נשמות
..סורי אם שחכתי מישהי
אני אשתדל לעדכן את הבלוג למי שבא לה להיכנס(הבלוג החדש,לא הישן),ורוב הזמן האיסי דולק אז תשאירו הודעות
... נפרדת מכן אחרי שנה ומשהו במקום המהמם הזה
ביוווווש

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

מיכללללללל....אל תעזביייייייייי...
...אופפפפ...לאאאא...מה זאת אומרת הפורום כבר לא עושה לך את זה?
...בקשר ללימודים,גם לי יש הרבה על הראש אבל אני בכל זאת מוצאת זמן להכנס לפה פעם ביום...
...אל תעזבי...

kittycatbone

New member
לאאאאאא!!!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

*סניף**סניף*..
בקשר לבצפר, אני מבינה אותך... אני מסכימה לך (כן! מותר לך לעשות את זה רק עם רשותי
) לעזוב לרגע את הפורום ולהשקיע בלימודים.. וכשתחזרי למוטב אז תחזרי לכתוב בפורום... אבל.. אבל.. אבל..
את כבר לא נהנית בפורום?!
וול.. אני רק אגיד לך את זה: כשאני עזבתי לקצת את הפורום והמחשב (ניסיתי לפחות..
) אז דבר ראשון הרגשתי געגועים.. אבל לאט לאט התחלתי כזה להתרגל לזה וכשרק ניסיתי לחזור לפורום ולכתוב שם כבר הרגשתי לא קשורה וההתלהבות שהייתה לי פעם כבר לא הייתה כל כך..
אפילו עד הזמן האחרון אחרון הרגשתי ככה
אבל עדיין התמדתי עם הפורום (בצורה שכבר יכלתי.. עכשיו כשאת צריכה להשקיע בלימודים אני מסכימה איתך וזה..
) ולאט לאט ההתלהבות חזרה... ובמיוחד כשאת עדיין חולה על אורלנדו, זה לא בעיה למצוא את ההתלהבות בסופו של דבר
כבר הרבה פעמים שהפורום היה יבש.. מבחינה מילולית.. כלומר באמת לא כתבו בו.. ומבחינה קצת יותר של עניין.. ההודעות לא היו ממש קשורות לאורלנדו, ונושא ההודעות היו פחות או יותר אותו דבר כמעט בכל העמוד, במיוחד כשזה נושא שלא מעניין מדי..
(כלומר כשזה אופטופיק..) אבל אז התקופות האלה עוברות.. ואנחנו מוצאות שוב דברים עניניים לכתוב בפורום.. הגיבוש חוזר.. הכיף חוזר.. הפעילות חוזרת.. ואז העניין וההתלהבות לפורום חוזרת
אל תוותרי על זה כל כך מהר... כשתוכלי לחזור לפורום מבחינת זמן חופשי, תנסי בבקשה לחזור
עד כמה שאת תרגישי לא קשורה ולא מעוניינת ביותר (לא באמת אבל אני חושבת שאת יודעת למה אני מתכוונת...) זה יחזור לאט לאט ואת תהני שוב!
תקחי את זה בתור אחת שמבינה מה את עוברת וכבר בשלבים של הלעבור את זה..
בכל מקרה.. בהצלחה בלימודים!!!

פרפר16

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

לאאאאאאאאאאאאאאא אולי תהיה קצת הנה גם אני ניכנסתי לעונת הבגרויות ואני ניכנסת פחות לפורום

Piece of Wood

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo182.gif|אליהו|

נתגעגע!
תבואי לבקר!!! הלוואי שאני הייתי יכולה לגרום לעצמי להתחיל ללמוד נורמלי

Lady Sohma

New member
../images/Emo60.gifלא רוצה:[

זה לא פייר:((( אבל את רואה, גמני בתקופת מבחנים, וקשה, ואני שונאת ביצפר. אבל אני בכל זאת, פה ושם מנסה להתחבר;] במיוחד כשיש את האירוע-הסופר-כיף-חשאי-מסתורי-חידוני ב-1.1! אוי לך אם לא תשתתפי
אולי בכל זאת?... את אחת הותיקות בפורום, נתגעגע

חבל שאת עוזבת בגלל בצפר../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

להגיד לך ת'אמת- בזמן האחרון הרגשתי שאת פה רק כדי לפרסם את הבלוג והקומונה שלך, ופחות כדי להגיב ובאמת להשתתף ובשביל אורלנדו כמו פעם... כי אני זוכרת את המיכל של פעם ואת היית אחת הילדות הכי פעילות פה והרמת ת'פורום לשמיים... אני אשמח אם תבואי לבקר- בשביל אורלנדו,לא בשביל הבלוג... ובהצלחה בלימודים. נתגעגע

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo139.gif../images/Emo7.gif אני מחזקת את כל הדברים

שנאמרו מעליי
כי אין לי מה להוסיף
מיכלע

OB4ever

New member
מיכלוש

דרך צלחה עם הבגרויות והעוברים :) תכתבי מידי פעם....הפסקה זה תמיד טוב (מניסיון)..... אם את צריכה משהו אנחנו תמיד כאן בשבילך

למעלה