לאאאאאא!!!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif
*סניף**סניף*..
בקשר לבצפר, אני מבינה אותך... אני מסכימה לך (כן! מותר לך לעשות את זה רק עם רשותי
) לעזוב לרגע את הפורום ולהשקיע בלימודים.. וכשתחזרי למוטב אז תחזרי לכתוב בפורום... אבל.. אבל.. אבל..
את כבר לא נהנית בפורום?!
וול.. אני רק אגיד לך את זה: כשאני עזבתי לקצת את הפורום והמחשב (ניסיתי לפחות..
) אז דבר ראשון הרגשתי געגועים.. אבל לאט לאט התחלתי כזה להתרגל לזה וכשרק ניסיתי לחזור לפורום ולכתוב שם כבר הרגשתי לא קשורה וההתלהבות שהייתה לי פעם כבר לא הייתה כל כך..
אפילו עד הזמן האחרון אחרון הרגשתי ככה
אבל עדיין התמדתי עם הפורום (בצורה שכבר יכלתי.. עכשיו כשאת צריכה להשקיע בלימודים אני מסכימה איתך וזה..
) ולאט לאט ההתלהבות חזרה... ובמיוחד כשאת עדיין חולה על אורלנדו, זה לא בעיה למצוא את ההתלהבות בסופו של דבר
כבר הרבה פעמים שהפורום היה יבש.. מבחינה מילולית.. כלומר באמת לא כתבו בו.. ומבחינה קצת יותר של עניין.. ההודעות לא היו ממש קשורות לאורלנדו, ונושא ההודעות היו פחות או יותר אותו דבר כמעט בכל העמוד, במיוחד כשזה נושא שלא מעניין מדי..
(כלומר כשזה אופטופיק..) אבל אז התקופות האלה עוברות.. ואנחנו מוצאות שוב דברים עניניים לכתוב בפורום.. הגיבוש חוזר.. הכיף חוזר.. הפעילות חוזרת.. ואז העניין וההתלהבות לפורום חוזרת
אל תוותרי על זה כל כך מהר... כשתוכלי לחזור לפורום מבחינת זמן חופשי, תנסי בבקשה לחזור
עד כמה שאת תרגישי לא קשורה ולא מעוניינת ביותר (לא באמת אבל אני חושבת שאת יודעת למה אני מתכוונת...) זה יחזור לאט לאט ואת תהני שוב!
תקחי את זה בתור אחת שמבינה מה את עוברת וכבר בשלבים של הלעבור את זה..
בכל מקרה.. בהצלחה בלימודים!!!