היום בתפוז
28.12.04

היום בתפוז ../images/Emo43.gif 28.12.04

הערב ב-19:00 ישודר הסרט "שירי מימון: מפגש מעריצים"- סרט תיעודי על מפגש המעריצים שערכה שירי לפני יומיים (כולל הופעה חיה). ניתן להכנס לשידור דרך פורום "אקזיט", או blogtv.
באותה שעה, בפורום סוכרת הריון לפני ואחרי, תתארח הדיאטנית ציפי קלמן, שתענה לשאלותיכם. שרשור השאלות נפתח.

angela12

New member
נצל"ש- הילה, יש לך את הקופסה

של נירוונה??? אני לא מוצאת בשום מקום!!! הצילו!!! יש לך?? ואם כן מאיפה השגת??!

bLAck hALo

New member
לא=( אין לי כרגע כסף לזההההה1!!!

ואני פאקניג רוצה את זההההההה!!! חפשי בצליל..טאוור את תמצאי יש את זה... משהו קונה לי?????????????

angela12

New member
../images/Emo7.gif

ידיד שלי אמר שהוא יצרוב לי...אבל...אני רוצה את המקורי!!!

bLAck hALo

New member
חחח אחה! מדהימה שליייייייייייייי...

וקוניםםםםםםםםם לייי=]]] אבא שלי יקנה לי חחחח שכנעתי אותו=} האווווווווווווווווו!!!!

k k1

New member
יאייייייייייי איזה חמוד

העירקי החכם הזההההההה!

bLAck hALo

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

אכן... אמא שלי כמובן "מה את צריכה לקנות?! גם ככה הוא מת.." בלאט. היא בחיים לא תבין.

angela12

New member
איזה כיף לך...

ואמא שלך אומרת הוא מת אימא שלי אומרת "מי זה?"... אבא שלי אמר שהוא יביא לי דאבל דמי כיס...אז אני יוכל לקנות!! ואח שלי אומר שנהייתי פריקית ואם אני קונה את זה אין לי מה לדבר איתו...אבל אז מה, זה בדיוק מה שהוא אמר ששמתי לק שחור ושצבעתי את השיער בשחור חפיף... אה וד"א היום ראיתי את הראל מויאל. הוא אמר לי שלום

bLAck hALo

New member
טחחח אח שלך מעפן אם זה מה שהוא

אמר לך וגם אני צבעתי עד לא מזמן את השיער לשחור אבל עכשיו יש לי ראסטותתתתתתת=]] חח אני עוד לא יכולה בכלל לחפוף=| הראל מויאל
אני לא מאמינה שעושים כוכב נולד 3 למה???? על מה ולמה???

angela12

New member
אויייששש מסכנה זה בטח מתסכל

לא לחפוף :// ואח שלי סתם מעפן, צחק עליי פעם מזמן ששמעתי סליפנוט :// עכשיו הוא שומע לינקין פארק... אבל הכי מעצבן שהוא קורא לקורט קוביין קורט קובב!!! את קולטת?! איזה הכפשה!! ואם כבר קורט קוביין, אני וכמה חברות כתבנו בכל השירותים של הבצפר kurt cobain R.I.P זה פשוט גדול!! ואת קולטת ילדים נכנסים לשירותים והם כזה "מי זה קורט קוביין.." דפוקים!!
למרות שאנחנו די בצפר של פריקים :/ והראל מויאל הזה מזה כוסווון!!!!! יאא אני נשמעת כמו ילדה בת חמש אבל בכל זאת!! והוא מזה נחמד!! הוא כזה אומר לי שלום כאילו הוא מכיר אותי כל החיים!!

bLAck hALo

New member
זה לא כזה נורא...

אבל אני מתה לחפוף כבררר אבל הראסטות שוותתת את זהההההההההההה!!!!!! בלעעע!! באמת הכפשההה!! בושה. ולילדים של היום יש חור בהשכלה!!

Thierry Henry

New member
נצל"ש- קרין ../images/Emo7.gif

אני מתגעגע אלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךך שלחי לי מסר או תתחברי למסנג'ר או שלחי לי מסר שאת מחברת לשם. לא עשיתי דיס על אלוהים אז למה 20 שנה הוא מחזיר לי? :|

bLAck hALo

New member
היא בבסיס היום!

רואה? אם היית אתמול בשיחה היית יודע את זה!!!

למעלה