היום בתפוז
27.12.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif 27.12.04

היום ב-17:00 נארח בפורום החברה להגנת הטבע בת"א, את ניר פפאי, רכז החופים של החברה להגנת הטבע בת"א. השאירו שאלות בפורום.
היום ב-19:30 נחום היימן יתארח בפורום מוזיקה עברית חדשה וישנה ויענה לשאלותיכם.
עמרי אפק, הוא שחקן הכדורגל שיתארח הערב ב-20:15 ברצועת הספורט השבועית של blogtv ואתר "ספורט 5". שרשור שאלות בפורום כדורגל.

RED OR DEAD BS

New member
../images/Emo24.gifמנצל"ש...../images/Emo3.gif ההכנות נמשכות:

ההכנות למשחק מול מכבי ת"א נמשכות, היו כמה פגישות במקלט האוהדים, ושם מכינים את הקונפטי והשלטים ומארגנים תצוגה על רמה, מחר תהיה עוד פגישה בשעה 18:30, הפגישה תערך במקלט האוהדים (באתר האוהדים-יש יותר פרטים), אתם יכולים להכין בבית נייר גזור, ולשים אותם בשקיות קטנות, אם תצליחו להשיג גלילים אדרבה, (אל תגלו לאף אחד אבל מתוכננות כמה אב!*!ת ור*מ!נ* עשן
), אז חובה להגיע למשחק, לשער 5 וכמובן ל-ע-ו-ד-ד !!!

מוצארט

New member
נו נו נו....

רק בגלל שאני אוהב אותך אני לא אמחק את ההודעה. אני לא אוהב שעוברים על החוק. וכמה שהאבוקות ורימוני העשן מוסיפים לאווירה, זה עדיין לא חוקי בארצינו היפה. חשבתי לשבת בשער 5, אבל עקב המידע הזה, אני אנדוד חזרה לשער 6.

RED OR DEAD BS

New member
מהההה????????????

לא חוקי לא חוקי, כל הקבוצות בארץ עושות את זה? למה שגם אנחנו לא? ולפי דעתי רק בשביל זה שווה להיות בשער 5, ופותחים בכלל את 6 לנו? כי בזמן האחרון הוא היה של האורחים

מוצארט

New member
נראה לי שבמשחק כזה

זינו ישאיר לנו את שער 6. וזה שכולם עושים את זה, זה לא הופך את העניין לחוקי. יהיה לי קצת עצוב להיות בשער 5 ולהיחנק מהעשן, עם אפשרות לנזק גופני.

RED OR DEAD BS

New member
כנראה שאת הרימון זורקים למגרש

כמו בפעמים האחרונות, כך שזה לא תהיה הבעיה

קודם כל,שער 5.....

אם כולם ככה,למה אנחנו צריכים להיות קוף אחרי בן אדם? אני מודה שזה יפה,והלוואי שהמשטרה היתה מרשה אבוקות (ותאמינו לי שהאפשרות היחידה היא לבקש אישור של המשטרה להשאיר אחד או שתיים אצלם בפיקוח,וכשמתחיל המשחק,שיתנו אותו למישהו מסויים שהמשטרה אכן סומכת עליו שלא יעשה שטויות). שער 6......אלי ז'ינו אולי רוצה שהיציעים יהיו מלאים,אבל אני מתבייש כל פעם ששער 6 ריק. הוא לא של האורחים,אבל כן של זקני האוהדים (יותר מאשר שלנו,הצעירים יותר). פעם היה להם כבוד,לזקני השבט,היום גם את זה לקחו להם...ז'ינו!!תתעורר,ותראה איפה אלה שלא פיספסו משחק גם בקור שלחיפה..

zuli4

New member
זה דווקא מגניב

אני לא נגד הרימוני עשן, זה סבבה לדעתי.. רק לא בטוח שאני יוכל להגיע לשער 5.. ולדעתי אלי צודק..כל הקבוצות עושות את זה למה שאנחנו לא?!

מסכים עםred or dead כי...

הם מתים מאושר.....ותאמין לי מוצארט...שהאבוקות דולקות,כך דולקים האוהדים,ומתחילים לשיר: "אני אדום בנשמה הפועל מלחמה,לעולם לא תצעדי לבד,הפועל באר שבע..את אצלי תמיד בלב,ורק אותך אני אוהב,אלך איתך לכל מקום, אפילו עד לגיהנום.." השיר הזה מחמם לי את הלב כל פעם מחדש.. בכל זאת,תקראו מה יש לי עוד לומר לגבי העיניין הזה.

RED OR DEAD BS

New member
אם יש אפשרות לעשות קצת שמח

ולתת אווירה למה לא? לא מגיע לנו? אז מה אם זה לא חוקי, העונש מצחיק (אם יש בכלל), מקפיץ אלפי אוהדים ועושה כיףף

יש שיר שאומר....

"ואיזה מסכנים האוהדים שלקחו להם ת'לב"..(אריק איינשטיין). מה שנכון ,נכון.

מוצארט

New member
ששוברים להם ת'לב

הוא שר על אוהדי הפועל ת"א את השיר הזה, בשיר "סע לאט"

RED OR DEAD BS

New member
כמובן ההכנות נמשכות..

לאחר הפגישה אתמול (עבדנו בנירות, לא היה חשמל במקלט), מ 6עד 10, גזרתי ניירות, הכנות כמות יפה, אבל לזכור שאנחנו רוצים להרים פה משהו רציני אז גם מחר תערך פגישה נוספת ב17:30 במקלט, מי שלא יודע שיבוא למגרש כי משם אוספים את כולם, ומי שיכול לתרום כסף גם מוזמן, וצריך לזכור שיש לנו את בית"ר בבית ואחריה מכבי חיפה בבית, כך שאסור לחכות !!!

מוצארט

New member
ההכנות נמשכות...

אני יוצא עוד מעט לקנות כרטיסים לדניאל ולי. חשבתי לקפוץ למקלט היום, אבל לא נראה לי שיהיה לי זמן. אחרי שתחזור משם, ספר לכולנו איך היה

למעלה