היום בתפוז
26.12.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif26.12.04

כל יום בתפוז אנשים: מלחמת אחים - רן אדליסט וזאב ז'בוטינסקי הולכים ראש בראש בנושאים האקטואליים הכי חמים. והיום: תעמולת הבחירות של אבו-מאזן.
המתח בעיצומו - מה יהיה שיר השנה של גולשי "תפוז אנשים" ומי יהיו נבחרי השנה? היום זו ההזדמנות האחרונה שלכם להצביע ולהשפיע!
כמו כן, גולשים שעדיין לא הצביעו בטפ"ה הזהב מוזמנים להצביע ולזכות בפרסים.

iluvsp

New member
אין שום להקה שאני אוהבת! =[

זה לא פייר! אני כבר מנחשת מי יזכה.. משהו כמו מארון [שאין לי בעיה איתם] אבל כל הפרחות בבצפר צורחות-שרות את השיר THIA LOVE טוב נו לפחות שרו בערך לפני חודש, ואבריל כמו תמיד- אבל השיר האחרון שלה דווקא נחמד והקליפ יפה!

kokain1

New member
אבריל חתיכת מזוייפת..

אבל דווקא השיר האחרון שהוציאה די יפה

Riot girl69

New member
אגב (לא ידעתי לאן לשרשר)

היא אמרה (באותו ראיון שהיא ירדה על המעריצים שלה ואמרה שהיא עושה פאנק בלה בלה בלה) שהיא הסיד וישס הבא. פ-חחחחחחחחח. בכלל, כל הקטע עם המעריצים והשטויות שהיא אומרת, מביאים לי תחשק להביא בה נעל.

A Lovato

New member
מה??!?!!?!?!?

הסיד וישס הבאה!!!?!!? היא בחיים לא תשתווה לקצה הבוהן שלו למרות שז''ל! אבל אני בשוק ממנה! איך מישהי ש''יוצרת'' פופ אומרת שהיא שווע למישו שהוא אגדה!!1 מפגרת, סתומה , זונה!

eliya bloom

New member
אני לא פרחה ואני אוהבת את דיס לאבב

ואת מארון המושלמים.. ובמיוחד את שי וויל בי לובד..

iluvsp

New member
סתם שאלה..

למה לדעתכם אבריל כל כך צבועה ולמה היא כל הדברים שאתם אומרים?

A Lovato

New member
כי..

היא שקרנית(קראתי אפשהו שהיא אמרה שהיא המציאה את הפאנק), היא מתייחסת למעריצים שלה כמו אל זבל:''למה אתם מתלבשים כמוני..אין לכם חיים''...משו כזה..היא אומרת שהיא פאנק אבל היא לא יותר מפופ.. ומה זה כל הפוזה הזאתי של פאנקיסטית!!

iluvsp

New member
אוווו

איפה קראת את זה? טוב נו מגעיל מצדה אם זה נכון!

A Lovato

New member
שונאת אותה!

ורק בגלל זה כל פעם שאני שומעת שירים שלה הם נתקעים לי במוח! אמ.. קראתי את זה ב..אמ.. לא זוכרת חיחיחי

kokain1

New member
כנ"ל..

ליפני איזה חודש ראיתי איזה אתר שמיועד במיוחד לשקרים של אבריל. כל הדברים המגעילים שלה, כל השקרים ועוד מלא דברים ממש ממש מזעזעים עליה. לא רוצה לפרט

kokain1

New member
אוקיי../images/Emo6.gif

אממ כמו שאמרת מקודם, שהיא אמרה שהיא המציאה ת'פאנק זה אחד הדברים הכי מפגשים שמיש'ו אי פעם הוציא מהפה. פשוט בולשיט! עוד כמה דברים שהיא גנבת רעיונות!! באותו האתר שראיתי היו תמונות שלה + תמונות של אוונסנס (ועוד כמה מפורסמים, לא זוכרת אבל בעיקר היה אוונסנס) היה פשוט שקוף, על התמונות שבא איך היא היתלבשה, על הלבוש שלה בכמה מהתמונות, פשוט קופי של איימי לי! ואם שמת לב לקליפ החדש שלה (הוכחה) יש איזה קטע כזה שהיא עומדת ליד המראה ועושה פוזות כמו איימי לי בקליפ שלא ממש חדש.. (בטח תביני איזה קליפ) ועוד מלא דברים שהיא העתיקה.. חוץ מזה היא מכוערת.

A Lovato

New member
חעחע בזה את צודקת!!

אבל איך דרק מסאם41 התחתן אתה!?!!? אבל על זה שהיא כלבה כל מיני פאנקים(בנג'י למשל) יורדים עליה!חעחעחע

למעלה