היום בתפוז
26.12.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif26.12.04

כל יום בתפוז אנשים: מלחמת אחים - רן אדליסט וזאב ז'בוטינסקי הולכים ראש בראש בנושאים האקטואליים הכי חמים. והיום: תעמולת הבחירות של אבו-מאזן.
המתח בעיצומו - מה יהיה שיר השנה של גולשי "תפוז אנשים" ומי יהיו נבחרי השנה? היום זו ההזדמנות האחרונה שלכם להצביע ולהשפיע!
כמו כן, גולשים שעדיין לא הצביעו בטפ"ה הזהב מוזמנים להצביע ולזכות בפרסים.

sapirit14

New member
אין מורות לאנגלית בארץ שיודעות מי

זה טרי פראצ'ט... היום תפסתי את המורה שלי קוראת "the seecret life of the bees", מקווה שרשמתי את זה נכון, וסיפרתי לה שאני קוראת טרי פראצ'ט... והיא אומרת לי, בתדהמה גמורה, "מי? מה? הוא כותב רומנים?"... כמעט אמרתי לה שזה סיפורת, בחיי. פשוט בורות לשמה.

limilu

New member
האמת היא

שהתרגום של novel (לא זוכרת איך כותבים) הוא רומן. ויש תמיד בקדימה של הספר כתוב שזאת אחת מהנובלות של פראצ'ט.

sapirit14

New member
זה לא ממש משנה לי כל עוד זה ספר טוב

אז מה אתם עושים בסילבסטר?

Gdil

New member
לא.

אני בטוח שכולם הבינו מה זה עצמון. שלום כולם! אנחנו חיים במועצה אזורית שמורכבת מהרבה ישובים קטנים שאף אחד לא שמע עליהם. אני מיעד, ספירית מטל-אל. ועצמון זה עוד אחד כזה.

limilu

New member
משגב!

הייתי פעם ברקפת. ואני מכירה מישהי מ... אה... לא זוכרת. בלע.

limilu

New member
אין לנו רחובות לא מהטבע

חרמון, נעמן, רותם, אלה...

ויימס

New member
אחותי הקטנה הצליחה לסחוט

מפנינה warior teacher, מורת הספרות המטומטמת והשנואה על כל בנות משפחתינו לאורך הדורות, הסכמה לעשות יומן קריאה על ספר של פראצ'ט! ואיך היא עשתה זאת...? היא אמרה לה: "אני אגיד לך מה קראתי לאחרונה ואת תבחרי. צבע הכשף, אנטיגונה, תרועת מוות-" "אנטיגונה?! זה חומר לבגרות!!! את יכולה לעשות על מה שתרצי..."

למעלה