היום בתפוז
24.11.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif 24.11.04

הערב ב-19:00 יגיע לא אחר מאשר הראל סקעת, כמעט כוכב נולד ועכשיו כוכב בפסטיגל. הראל יענה לשאלותיכם ב-blogtv. ניתן להשאיר לו שאלות בפורום פסטיגל.
באותה שעה בפורום הורים לתינוקות נארח את הפסיכולוג פרופ' אבי שדה, מומחה לילדים ותינוקות, שיענה לשאלות הגולשים. שרשור השאלות נפתח
ישראל סגל, כותב הספר "וכי נחש ממית" מגיע לשיחה בנושא יציאה בשאלה ועוד בפורום יוצאים בשאלה. הכינו שאלות מראש.
וב-21:00 תוכלו לפגוש גם את ד"ר רבקה הלל רביאן, שתענה לשאלותיכם בפורום הפרעות קשב- ADHD בנושא זכויות ילדים במערכת החינוך

X יו יו S

New member
כל מי שכאן כנסו רגע

חשבתי על 2 דברים 1)אחד לשלוח לאנשים מסר ולהגיד להם לחזור לפורום לקראת העונה 2 2)לכתוב חתימה לפורום(משפט שיהיה אצלנו כולנו בחתימה) יש לי כבר 2 רעיניות ל2 1) גם לי יש דייט עם אביעד קיסוס ב9.12 ב1034 2)אביעד קיסוס תטעם תבין 1034

אני מסכימה..אבל בתנאי אחד

שתלכי לשבת על תנור ספירלה או מפזר חום
חחחחחחחח סתם..זה מהבוקר

X יו יו S

New member
חח איזה דפוק הוא../images/Emo6.gif

נראה לי שהוא יושב על זה נשרף לו גם המוח בדרך:)

חחחחחחח כן אה...

נראה לי אני הולכת ליישם את הרעיון של טל,לשים את המגבת במייבש ל10 דקות וואי איזה פאדיחה,הייתי בדיוק באיזשהו מקום ושמעתי את הקטע הזה של הישיבה על תנור ספירלה ואני נקרעת מצחוק,אנשים כזה מסתכלים עליי "יווו איזה משוגעת" ...חחחחחח נקרעתי מהם על הבוקר.. והם מציקים לדנה עם "בלומה" חחחחח לא שמעתי את השעה וחצי אחרונות כי לא יכולתי אבל אני לא יודעת אם הם המשיכו להקניט אותה ב"בלומה"

X יו יו S

New member
טל תמיד היה חכם יותר../images/Emo3.gif

חח למה איך שמעת את זה? באוזניות? חח כן הם המשיכו הוא (טל)אמר בסוף תודה לבלומה חחחחחחחחח מעניין אותי לדעת איך היא נראת נ.ב באתר של סדרה יש סקר למי אנחנו רוצים שאביעד יסדר דייט

כן טלטול גאון...

כן שמעתי באוזניות,אלא איך אפשר עוד לשמוע את התוכנית?? תודה,אני אף פעם לא נכנסת דרך האתר..רק דרך המועדפים. הצבעתי

X יו יו S

New member
אממ ברדיו

חח עזביחשבתי שאת היית במקום שאת יכולה לשמוע ברדיו ועוד אנשים יהנו:) חח גם אני לא נכנסת דרך אתר אבל היום אמרתי נראה מה קורה שם התוכנית מתחילה עוד שבועים אולי יש משהו מעניין

אחלה../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

אבל נראה לי שאנשים בכלל יחשבו על לחזור לפה, רק כשהעונה תעלה

למעלה