היום בתפוז
24.11.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif 24.11.04

הערב ב-19:00 יגיע לא אחר מאשר הראל סקעת, כמעט כוכב נולד ועכשיו כוכב בפסטיגל. הראל יענה לשאלותיכם ב-blogtv. ניתן להשאיר לו שאלות בפורום פסטיגל.
באותה שעה בפורום הורים לתינוקות נארח את הפסיכולוג פרופ' אבי שדה, מומחה לילדים ותינוקות, שיענה לשאלות הגולשים. שרשור השאלות נפתח
ישראל סגל, כותב הספר "וכי נחש ממית" מגיע לשיחה בנושא יציאה בשאלה ועוד בפורום יוצאים בשאלה. הכינו שאלות מראש.
וב-21:00 תוכלו לפגוש גם את ד"ר רבקה הלל רביאן, שתענה לשאלותיכם בפורום הפרעות קשב- ADHD בנושא זכויות ילדים במערכת החינוך

NiKi†a

New member
מתו או משו.

כמעט כמוני, מחר מבחן בהיסטוריה, אני לא יודעת כלום. זה לא מצחיק.

s h e e p i t

New member
אה!!!! גם לי יש מחר מבחן בהיסוטריה

אה אנחנו ביחד... נשב אחת ליד השניה וכל אחת תגיד את מה שהיא לא יודעת.... או שפשוט מאוד נמציא היסטוריה חדשה....
כמו שאמרתי לך בשיעור אנגלית...

NiKi†a

New member
:)

"וכל אחת תגיד את מה שהיא לא יודעת" התכוונת מה שהיא כן יודעת
אז אל תסמכי עליי, אני לא יודעת כלום... חחחח..כן! אם חשבתם שאי אפשר לשנות את ההיסטוריה...חכו עד שתיראו את המבחנים שלי
מה רציתי להגיד לך..ממממ.... LA LA Land.

s h e e p i t

New member
לא לא לא!

התכוונתי למה שאמרתי : כל אחת תגיד מה שהיא לא יודעת! תפסיקי להעתיק את המשפטים שאני מעתיקה שהעתיקו מההעתק... LA LA LAND אני חייבת לזכור לרשום את זה על המבחן...

NiKi†a

New member
אבל

אם כל אחת תגיד מה שהיא לא יודעת אז לא יהיה לי כלום על המבחן. תלוי...אם כל אחת תכתוב את מה שהיא לא יודעת אז אני יכולה לסיים את המבחן דיי מהר ולקבל 100. ובקול עוזי- "לה לה לנד".

L A D Y B U G 2

New member
אאאהההה../images/Emo132.gif

אז אם כל אחת תכתוב את מה שהיאלא יודעת (בעצם הכל).....אז תקבלו 100....כי רשמתם את כל החומר שלא ידעתם..... אם לזה התכוונתם כבר אז יש לי קליטה מאוחרת

positive energy

New member
היסטוריה זה קליל

חח המורה הראשונה שלי להיסטורה בשנת חופש, השנייה בהחלמה ארוכה מניתוח, והשלישית התפטרה

NiKi†a

New member
שנה שעברה היה נחמד.

ידעתי את כל המחברת שלי בע"פ ובבגרות קיבלתי 88. אחרי שמסיימים את הבגרות הראשונה זה לא נותן חשק ללמוד מלא חומר חדש שוב

אני פה. :)

בלע, גיליתי שיש היום עוד מישהי בשכבה שלי שמכירה את מיוז. איזו שטניסטית מטומטמת, הטיפשה הזאת קראה להם "להקה של הומואים" :/

L A D Y B U G 2

New member
אם זה כבר הפך לעוד שרשור נצ"לש אז

הינה ציור שציירתי לחברה על הקיר בחדר

NiKi†a

New member
ואוו...../images/Emo99.gif

ציירי גם לי כזה! [למרות שהקיר שלי כחול] איזה יופי! את במגמת אומנות?

Franz Ferdinand

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif

ואו!!! זה ממש יפה!!! איזה כישרון!!! כמה זמן את כבר מציירת...? (גם אני מציירת אבל פחות טוב...
)

למעלה