היום בתפוז
24.11.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif 24.11.04

הערב ב-19:00 יגיע לא אחר מאשר הראל סקעת, כמעט כוכב נולד ועכשיו כוכב בפסטיגל. הראל יענה לשאלותיכם ב-blogtv. ניתן להשאיר לו שאלות בפורום פסטיגל.
באותה שעה בפורום הורים לתינוקות נארח את הפסיכולוג פרופ' אבי שדה, מומחה לילדים ותינוקות, שיענה לשאלות הגולשים. שרשור השאלות נפתח
ישראל סגל, כותב הספר "וכי נחש ממית" מגיע לשיחה בנושא יציאה בשאלה ועוד בפורום יוצאים בשאלה. הכינו שאלות מראש.
וב-21:00 תוכלו לפגוש גם את ד"ר רבקה הלל רביאן, שתענה לשאלותיכם בפורום הפרעות קשב- ADHD בנושא זכויות ילדים במערכת החינוך

bLAck hALo

New member
נ"ש..נראה לי אמינם היום ב-TRL כי

עכשיו גאוון סטפני מופיעה והם אמרו שהם יתארחו באותו יום

bLAck hALo

New member
היה אבל הוא לא היה שם ממש

היה ראיון עם להלה או להלי המנחה באולפן שלו (בדיטוריט) והראו אותו אבל הוא לא היה ממש ב-TRL

ראיתי שגון סטפני באה וידעתי שאמ' בא

אחרכך כי היה רשום שם למטה שהוא בא אבל לא ראיתי כי לחברה של הייתה איזה בעייה אז הלכתי בעע חיכיתי לזה מלא זמןןןןןן טוב לא נורא יש דברים יותר חשובים לא קשור.. הילוש מתי קרין חוזרת מהצבא בחמישי או ראשון?

ראיתיי

היה די מעפן תאמת אולי רק לקראת הסוף הוא קצת התעורר אבל היה משעמם בטירוף <במיוחד שכל הקהל כל מילה שהוא מוציא מהפה צורחים כמו משוגעים חח הוא מה זה השתגע מזה> אהבתי שאחד עשה לו יור א ג'יניס מה שנכון נכון קיצר פעם קודמת שעשו עליו תוכנית שלמה בטיאראל היה מטורף הפעם לא

bLAck hALo

New member
חצי? ראיתי אולי מילה וחצי יוצאת מהפ

-ה שלו הוא נראה ונשמע כל כך מדוכא!! טוב, לא פלא..כל מה שעובר עליו=(

כן הוא היה ממש מדוכא

לדעתי הוא לא היה צריך לבוא בכלל.. חיחי הוא עוד שנייה ירה שם במעריצים הם כל שנייה נכנסו לו לדברים

bLAck hALo

New member
חחחחחח

תארי את התמונה הבאה: אמינם- שומע איזה אלבום של בריטני/מובי+קורא מגזין של הסורס+ השיר של ג'ע רול מזכיר את השם של הבת שלו בדיס+מעריצים שלו שצורחים+ נשק תוצאה....?

חחחחח

הרגת אותי עכשיו! חח הוא ניסה לא להראות שהוא מתעצבן אבל בואנה הם קרציות תסתמו כבר... ההיא שואלת אותו שאלה הוא עונה יאס הם צועקים חח אני שעה רק צוחקת בסוף הוא בכלל התעצבן אז הוא צחק על אחד מהקהל.. חח זה היה מצחיק

bLAck hALo

New member
.......

כןןן תנו לבנאדם לדבר אבל אז פעם הקודמת שהוא היה זה היה מטורףףףףףףףףףף!!!!! פחדו שהקהל בחוץ ידרס:| אז בכלל צעקו כמו לא יודעת מה.. היו צריכים להוריד מסך שחור כזה

כן אין מה להשוות

אז בכלל הם התחרפנו הוא היה למטה למעלה וזה והוא היה מטורף כזה היה צחוקים עכשיו הוא היה רציני מידייייייי! טוב אני עפתי

למעלה