היום בתפוז
24.11.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif 24.11.04

הערב ב-19:00 יגיע לא אחר מאשר הראל סקעת, כמעט כוכב נולד ועכשיו כוכב בפסטיגל. הראל יענה לשאלותיכם ב-blogtv. ניתן להשאיר לו שאלות בפורום פסטיגל.
באותה שעה בפורום הורים לתינוקות נארח את הפסיכולוג פרופ' אבי שדה, מומחה לילדים ותינוקות, שיענה לשאלות הגולשים. שרשור השאלות נפתח
ישראל סגל, כותב הספר "וכי נחש ממית" מגיע לשיחה בנושא יציאה בשאלה ועוד בפורום יוצאים בשאלה. הכינו שאלות מראש.
וב-21:00 תוכלו לפגוש גם את ד"ר רבקה הלל רביאן, שתענה לשאלותיכם בפורום הפרעות קשב- ADHD בנושא זכויות ילדים במערכת החינוך

The Mad Hatter

New member
../images/Emo32.gif [כאן נכנס משהו על לואיס]

תשמעו משהו נחמד! בסרט הבא של הארי פוטר ישתתפו נציגי הלהות רדיוהד ופאלפ, הלא הם ג'וני גרינווד וג'רוויס קוקר! וזה מאד מרגש אותי! (סימני-הקריאה מעידים על כך!) ומה הקשר אתם שואלים? ובכן, רדיוהד ופאלפ הן להקות בריטיות,הארי פוטר בריטי וגם טרי פראצ'ט בריטי! רואים, הכל מתקשר! חוץ מזה, ללהקה בה האדונים קוקר וגרינווד מנגנים נקראת "אחיות הגורל" (ג'רוויס קוקר בתפקיד מאגרט?
). יום טוב! :)

Greebo

New member
לפי מה שהבנתי זה יהיה רק לשניה לא?

באיזה שוט אחד\שניים...

The Mad Hatter

New member
למה?

יש קטע שלם של נשף שבו הם אמורים לנגן. אני מקווה. עד שמצאתי משהו שעומד להיות נחמד בסרט הזה. :/ נ.ב-אין לי טבעות!!!!!!! (סליחה על ההתפרצות, פשוט הייתי צריכה להסתובב עם הברזלים האימתניים האלה על השיניים שלי יותר מידי זמן. עכשיו אני מרגישה את החניכיים שלי הרבה יותר מידי טוב. וזה לא ממש נחמד, במיוחד לא כשאני צריכה לאכול. אבל לא אכפת לי. כי אין לי טבעות. שזה מעולה. יום טוב. *_*)

Greebo

New member
המממ בדיוק...

זה יהיה יותר כמו התפקיד שעשו אופספרינג ב"איידל האנדס" (אין לי כוח לחתוב באנגלית P: עיבריש וויל דו...), או "יד שמאל רצחנית" או אך שלא החליטו לקרא לסרט הזה בעיברית... הם יופיעו ל2-3 דקות מסך מקסימום... אולי יגניבו מישפט או שניים...וזהו.. אגב...השלישי היה סרט בסדר גמור...אני לא מבין מה הבעיות של האנשים שאומרים שהוא פחות טוב מהסרטים הקודמים...אני אישית בדעה שצריכים לצלוב את כריס כולומבוס... יוצר כזה גרוע...כל סרט וסרט שלא הם פשוט כל כך...>< אמריקאן קטיש'! ><

Athaclena

New member
פחות טוב? מה פתאום

השלישי היה הכי טוב. עדיין לא משתווה לספר (לא מתקרב אפילו) אבל בכל זאת הכי טוב. אבל שנאתי את השני כי צרחו כל הסרט ומשום מה לא נראה לי שזה הפריע לאף אחד אחר...

The Mad Hatter

New member
השלישי היה מצוין...

בהשוואה לשני הסרטים שקדמו לו. הבעיה שלי עם הסרטים היא ש: א) הם מחליפים במאים כל הזמן, אז לך תדע איך יצאו הסרטים הבאים. יכול להיות שאיפשהו יש במאי גרוע יותר מכריס קולומבוס. 2) הם הורסים את הספרים במידה מסוימת. 3) השחקנים הראשיים (של השלישיה. הליהוקים של רוב המבוגרים נהדר) עולים לי על העצבים. הארי מזעזע, ורון-שפעם חיבבתי אותו, נהפך לפארודיה על..משהו. והרמיוני הכי בסדר משלושתם, אבל היא עדיין מעצבנת במידה בלתי-מבוטלת. (בשני צרחו? לא הבנתי, בסרט או בקהל? P: )

הרמיוני?!?!

לדעתי היא הגרועה מבין השלושה, רון כל הזמן משחק את הטמבל וזה מעצבן, והארי הוא שחקן כל כך גרוע, אני יכול לנקוב בשמות של ילדים מהכיתה שלי שמשחקים יותר טוב ממנו (חוץ מזה, יש שמועה שג'י קיי קיבלה אותו רק כי היא התלהבה מזה שיש לו אותו תאריך יומהולדת כמו לה) אבל הרמיוני? היא מעצבנת כל כך, שחקנית איומה!!! מפגרת!!! בושה להארי פוטר ולסרטים בכלל
היא משחקת באופן כל כך אמריקן קיטש, אולי הדבר היחיד שהיא יודעת לעשות טוב הוא לבכות בסגנון אמריקן קיטש (כזה עם דמעות מפלסטיק וקול מייבב) והיא עושה את זה כל חמש דקות בסרט השני!!! וגם לא מעט בראשון!!! השלישי הכי בסדר, אבל גם אותו אני מחשיב סרט גרוע, לא מגיע אפילו עד לאצבעות של הספר, אבל הורס אותו במידה בלתי מבוטלת!!! אאאאאארג!!! חבל שדווקא שחקנים טובים מתבזבזים בסרט (מקגונגל, סנייפ, מירטל המייללת ועוד). גרוע

ויימס

New member
אם אתם כבר מדברים על הארי פוטר...

ולא אני התחלתי, שימו לב, זו לא אשמתי... לפרנץ פרדיננד הציעו להיות בפסקול של הסרט והם ביקשו להיות אחיות הגורל. והם גם בריטים! ובקליפ החדש שלהם הם משתלטים על העולם ואז הם עושים מסיבת תה! זה כל כך חמוד! גם בליהוקים של המבוגרים יש פאקים. לופין= היטלר...? הבנאדם שאמור להיות ה'nice guy' וכל זה.... מה שכן, יום אחד ראיתי פוסטר לסרט השלישי (כשהלכתי לקנות מצרכים לעוגה שעשיתי לכבוד זה שקיבלתי שלושה פסים לבנים עם קווים כחולים) והוא היה מגניב כזה: הוא לא היה תלוי על קיר או משהו, הוא עמד על כן (כמו של ציירים?) ורואים רק את הכתובת: ?Have you seen this wizard ושלט עם מספר, ורק כשאתה עובר ומסתכל על זה מהצד בזוית מסויימת רואים את סיריוס מחזיק את השלט. הוווו, מגניב...

ויימס

New member
מי אמר שכן? סך הכל ציינתי את העובדה

שהפוסטר מגניב, לא ראיתי אף אחד מהסרטים מעולם, ככה שאני לא ממש יכולה לחוות דעה בנושא.

Athaclena

New member
בשני צרחו:

הארי ורון בכל הקטע עם המכונית (ובכל קטע מפחיד) מירטל המייללת הצמחים האלה שצורחים כשעוקרים אותם ונראה לי שהיה עוד, אבל הדחקתי. יצאתי מהסרט עם הרגשה שלא הפסיקו לצרוח כל הסרט
. לא כיף

למעלה