היום בתפוז
23.12.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif 23.12.04

היום ב-17:00 יגיע יונתן קוניאק, עורך התוכנית "אקזיט", לפורום הרשמי בתפוז ויענה לשאלות הגולשים בנוגע למעבר התוכנית ל-HOT. הגולשים מוזמנים להעלות שאלות.
ובאותה השעה יארח פורום סוכרת את שולמית נוס, יו"ר האגודה לסוכרת נעורים, ואת פרופ' משה קרפ, יועצה הרפואי של האגודה, שיענו לשאלות מקצועיות ושאלות הקשורות למדיניות האגודה. אנא שרשרו שאלותיכם לשרשור המתאים.

Dark Storm

New member
8x20 ../images/Emo58.gif

איזה פרק ענק... החבר'ה מ NCIS פשוט תותחים! מעניין מי זאת הסוכנת החדשה שם, היא לא מופיעה בפרקים שכרגע משודרים בהולמארק. אהבתי איך שינו עם את הכותרות בהתחלה לפונט מ NCIS
קיצר הלואי ושאר הפרקים של הסידרה טובים כמו זה :)

../images/Emo42.gifהחברה שלכם פשוט להיט בגולה../images/Emo9.gif

קלטו איזה תגובות הקליפ שלי גרר בהארמי בורד...חחחחחח...
איזה מרגש...חחחחחח וגיל? כן את הפרק הזה ראיתי וככל שאני זוכרת הוא בהחלט היה פרק יפה.
אבל שוב... עונה 8 זו עונה שכמעט לא נגעתי בה (עדיין) אז... אני מניחה שנוכל לדבר על העונה הזו יותר בהרחבה בעתיד

Dark Storm

New member
טוב לדעת שגם הגויים מעריכים כשרון

וסוזי, הכתיבה שלך באנגלית זה הדבר המצחיק שראיתי היום מאחרי שראיתי את הפרק של ג'אג
אבל באמת כל הכבוד

כן גיל..אני בהחלט מסכימה../images/Emo6.gif

למרות שהוצאתי 93 ב-4 יחידות באנגלית... זה עדיין לא משנה את העובדה שאני פשוט גרועה בדקדוק. אני ותרי כבר מזמן מפתחות הומור לא רע לגבי הדקדוק שלי באנגלית...
אבל שלא תטעו
... אם תשימו אותי מול דיויד לא תהיה לי שום בעיה לפתוח בהרצאה שוטפת בת שעה על השטרוד,מהותו ויתרונותיו...חחחחמה שאני מנסה לומר זה שהאנגחלית שלי בסדר גמור רק הדקדוק חרא.

harmless

New member
spelling, grammer

ועוד כל מיני מטעמים שיש באנגלית חח
שכבר שכחתי את שמם! וזה יפה שהאנגחלית שלך בסדר גמור, אבל מה עם האנגלית???
Don't worry Suz, We still love you

Hieros Gamos

New member
זה לא צריך להיות בדרך כלל?! ../images/Emo3.gif

*מתחבאה מהאבנים/נעליים/תנורים שזורקים עלי חח* ואני מסכימה עם גיל חח כל מה שהוא אמר LOL

Hieros Gamos

New member
אני אישית לא אהבתי את הפרק אבל זה

בעיקר כי לא כל כך שמתי לב למה שקורה עם החבר'ה של NCIS חחח יותר התרכזתי באיפה הקאסט של ג'אג והם לא היו חח. אבל NCIS באמת אחלה סידרה.

הרמוני

New member
סוזי!! כבוד, יפה לראות שכישרונך

מוערך גם בתפוצות. אבל האנגלית שלך באמת קורעת, אפילו English לא כתבת נכון
לפחות יש לך מספיק כשרונות בתחומים אחרים

../images/Emo9.gifיש לי כישורים אחרים..כמו שתבחינו

בהודעה הבאה שרשמו לי לא מזמן שם: http://www.voy.com/56685/31266.html חחחחחחחח...חוצמזה....יש נסיבות מקלות...רשמתי את ההודעות האלו בסביבות 2 לפנות בוקר... תשלבי 2 לפנות בוקר ולהיות כ"כ דפוקה בדקדוק..השילוב לא יוצא טוב כ"כ...

ואחרי שאומרים לי דבר כזה...

That was so wonderful. One of the best I've seen! Keep it up, you have a real talent for bringing words and pictures together! זה בסדר...אני מסתפקת בלהעניק את הכישרון שלי לדברים החשובים באמת...

Dark Storm

New member
*אהם* מקלדת חדשה *אהם*

אל תשכחי שאת יכולה להאשים את המקלדת גם...

וסתם כדי *לשטוף*את העניים../images/Emo123.gif

וכדי לנסות להבין ..חחח מה הוא ניסה לעשות שם...חחחחחחחחח אההה....ויש פרס למי שמנחש מאיזה פרק זה.
...לי זה נראה כאיו הוא מנסה בצע איזה שהוא ריקוד תוך כדי דיבור...חחחחחחחחחחחחחחחחחח

Dark Storm

New member
לא יודע מאיזה פרק זה...

אבל זה עונה 2 עד 5 כי הוא רק Lt. Commander בתמונה :) ונראה שהוא עושה את ההוקי-פוקי אבל ללא הצלחה...

אתה מנסה להוציא ממני פרס על ניחוש

כ"כ צולע????חחחחחחחחחח עונה 2-5...חחחח זו ממש א תשובה מספקת... ובכלל יש לי שאלה אחרת שאני צריכה בה עזרה קטנה... מישהו (רוב הסיכויים שזו מישהי
) יודע מאיזה פרק התמונה הזו של מאק?

ותראו מה מצאתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

טוב מי זוכר את זה????????
ווווווואו מה שהתמונה הזו עשתה בפורום אני בחיים שלי לא אשכח
אחת המתיחות הגדולות והיפות ביותר שהיו כאן

חחחח נעמה ושירה לא בדיוק חשבו../images/Emo6.gif

שזה היה כ"כ שקוף...את שאת באת והרסת את הכל...חחחחחחחחח אני זוכרת שאני ודניאל פשוט נקרענו מצחוק....ודניאל אפילו המציאה אתר פיקטיבי שבו יכולים לראות את כל מה שהתמונה מראה...וווווווואו זה היה כ"כ מצחיק... (חח ואת הורסת שמחות שכמוך...באת וכמעט הרסת הכל עד שנאלצנו לגלות לך בפרטי..חחח
)

למעלה