היום בתפוז
- 23.11.04

היום בתפוז ../images/Emo43.gif - 23.11.04

הערב ב-19:30 יתארחו ב- blogtv של תפוז והאתר הרשמי של הפסטיגל, אורנה ומשה דץ, שיבואו לענות לשאלותיכם. ניתן להשאיר להם כבר עכשיו שאלות בפורום הפסטיגל
עכשיו גם אתם יכולים לזכות בדיסק להיטי הדאנס שיעשה לכם את החורף- NOW DANCE. כל מה שאתם צריכים לעשות זה להכנס לקישור הזה ולהגיד לנו איזה שיר לא מופיע על הדיסק (רמז: לא תוכלו למצוא להיט דאנס שלא נמצא שם!). בין הגולשים יחולקו 10 דיסקים של האוסף החדש!

משחק ההתעלקות-סיבוב 3../images/Emo183.gif../images/Emo168.gif

והקורבן שלנו להפעם- א פ ר ת י ק הלא היא אפרת. למה? כי היא חברה טובה טובה ואני עושה לה פרוטקציות
וגם כי היא יחסית חדשה ואני רוצה שתכירו אותה וככה היא תבוא למפגש פורום בחנוכה! בקיצור.. יאללה עם השאלות!

וכדי להזיז קצת תמשחק,../images/Emo183.gif../images/Emo168.gif

הבאתי מלאא שאלות
במה את טובה בלי ספק?
מה את מאושרת שיש לך?
מה את אוהבת בהורים שלך?(אמא:אבא:)
מה את אוהבת בחברים שלך?
מה עושה את החבר\ה הכי טוב\ה שלך- חבר\ה הכי טוב\ה שלך..?
מה המאכל האהוב עלייך?
יש לך חוגים? איזה?
מה התחביבים שלך?- מה את עושה בזמן הפנוי?
מה את הכי אוהבת פה בפורום?
מה הדבר הכי מטורף שעשית?
מה התכונה הכי טובה שלך בעינייך?(אל תתבישי להגיד!)
בכללי- החיים שלך טובים או רעים?
מה הצעצוע שהכי אהבה כשהיית קטנה?
מה את חושבת שיש לך יותר מידי ממנו?
מה את מוצאת באורלנדו?
כמה פעמים התאהבת?
מה בא לך לעשות ממש עכשיו?
מה הדבר האחרון שאכלת?
מה את חושבת על הסכסוך ערבי-ישראלי?
מה את חושבת על ההתנתקות?
בעיקרון- את מגדירה את עצמך ימנית או שמאלנית? (נראה לך באמת שמשו איתי לא יגיע לפוליטיקה באיזה שהוא שלב?
)
איזה שאלות היית רוצה שישאלו אותך פה? (תעני על זה! ! !)
מה הוא הדבר הכי הכי הכי מעצבן אותך בעולם?
הלימודים- חשובים לך או סתם 12 שנה שצריך לעבור?
מה יכול לגרום לך להיות ממש, אבל ממש ממש מאושרת לתקופה ארוכה?
מה עדיף? לישון או מסיבה?
מה היית לוקחת לאי בודד? (4 דברים..) תהני

kittycatbone

New member
אל אלוהים!../images/Emo2.gif

כמה שאלות
וד"א.. אפשר שיתעלקו עליי פעם הבאה??

ייאאאאאאיייי אנייייייי../images/Emo6.gif

במה את טובה בלי ספק?מקצוע? אנגלית מה את מאושרת שיש לך? טלוויזיה בחדר,ובית,וחיים! מה את אוהבת בהורים שלך?(אמא:אבא:) אממ שהם חמודימים ושהם מכירים אותי מה את אוהבת בחברים שלך? שתמיד אני יכולה לסמוך עליהם שיעציבו אותי שצריך וישמחו אותי שאני עצובה..=) מה עושה את החבר\ה הכי טוב\ה שלך- חבר\ה הכי טוב\ה שלך..? הא?! לא הבנתי... מה המאכל האהוב עלייך? מרק של סבתא,פשטידה של אמא ותפו"א יש לך חוגים? יאאאפפפ איזה?צופים ,ותאטרון מה התחביבים שלך?אממ לראות טלווזיה,להיות על המחשב,להיות עם חברות,לאכול? חחח... אממ לשחק( בהצגות וכו..חח) - מה את עושה בזמן הפנוי? מחשסב טלויזיה וחברות מה את הכי אוהבת פה בפורום?שהוא צבעוני! =) מה הדבר הכי מטורף שעשית? אומגה לבריכה...=) מה התכונה הכי טובה שלך בעינייך?(אל תתבישי להגיד!)- אמ..אפשר לסמוך עלי ואני אחראית! בכללי- החיים שלך טובים או רעים?אחלה מה הצעצוע שהכי אהבה כשהיית קטנה?פליימובייילללל( חחח שחרררר) מה את חושבת שיש לך יותר מידי ממנו? ריגשיות מה את מוצאת באורלנדו? הכל? חח כמה פעמים התאהבת?אממ,רון ורון..חחח אבל אם מפורסמים נחשבים אז 783562783446 פעמים...=/ מה בא לך לעשות ממש עכשיו? לאכול מה הדבר האחרון שאכלת?סנדביץ' בתחנה מרכזית! מה את חושבת על הסכסוך ערבי-ישראלי? לא נראה לי שיש לי מספיק מקום כדי להרחיב.. מה את חושבת על ההתנתקות? יענו בעד או נגד? בעד אבל זה מסובך אז נינה בעיקרון- את מגדירה את עצמך ימנית או שמאלנית? שמאלית איזה שאלות היית רוצה שישאלו אותך פה? מה את חושבת על הנוער של היום? מה את חושבת על המורה אביבה..? מה הוא הדבר הכי הכי הכי מעצבן אותך בעולם? שלוקחים אותי כמובן מאליו,שמעצבנים אותי , ושמתנהגים בכפיות טובה( יענו מישהו כפוי טובה ) הלימודים- חשובים לך או סתם 12 שנה שצריך לעבור?חשובים חשובים מה יכול לגרום לך להיות ממש, אבל ממש ממש מאושרת לתקופה ארוכה?שרן יציע לי חברות..חחח או שסתם יהיה לי חבר הרבה זמן מה עדיף? לישון או מסיבה? מסיבה מה היית לוקחת לאי בודד? (4 דברים..) מחשב,רן דנקר,טלוויזיה ואורלנדו בלום אויי זה היה כיייףףף-עוד שאלווות!!!! =)

m L o

New member
ההממ..

ממצב??
הכל טוב??
מה עושה כרגע??
איזה סדרה בטלווזיה את הכי אוהבת??
אורלנדו בלום או רן דנקר??
הא!! שאלה מחשילה... יודעת מה? עכשיו זה יהיה "מי או מי":
צ'אד מארי או בראד פיט??
שרה"ט או שודדי הקאריביים??
מלפפון או עגבניה??
חורף או קיץ??
חנוכה או פסח?? טוב זהו...גו פור איט..

יאאיי עוד שאלות!!

ממצב?? סבבבבההה הכל טוב?? כן חוץמזה שאת מפתיעה אותי עם דברים נשכחים שעשית לי בבצפר!!! חחחח מה עושה כרגע?? עונה לך על השאלות ומדברת איתך ועם שחר באיי סי קיו איזה סדרה בטלווזיה את הכי אוהבת?? אחת?! אחת<?! אחתתת?! לא נראה לי. מכושפות,חברים,חלום אמריקאי,סמולוויל,מגרש ביתי,או.סי, רוזוול, מירוץ לאתמול,גו'אן מארקדיה,בנות גילמור ועוד ועוד אורלנדו בלום או רן דנקר?? די נו אי אפשר לשאול כזה דבר... צ'אד מארי או בראד פיט?? צ'אדדדדד שרה"ט או שודדי הקאריביים?? שרה"ט ברורררר מלפפון או עגבניה?? מלפפון חורף או קיץ?? שזה קיץ-אז חורף,ושזה חורף-אז קיץ..מובן? חנוכה או פסח??פססססחח

m L o

New member
אאממ...נצלשון קטן קטן קטן...../images/Emo9.gif

היי!!!
הההממ....איפה להתחיל?? טוב אז אני כבר כמה פעמים הצטרפתי לפורום ועזבתי, ושוב הצטפרתי ושוב עזבתי ובלה בלה בלה... בעצם אני אף פעם לא עזבתי באמת כי אני תמיד נכנסת לקרוא פשוט תמיד כשאני מחליטה *מיכל!! את חוזרת לפורום!!* הפורום משום מה מחליט להיות רע אלי ולא רוצה לעבוד לי..
ואז אחרי איזה חודש שלא כתבתי אני סופסוף מצליחה להכנס אבל אז אני חושבת לעצמי שעבר הרבה זמן ואני יראה קצת מופלצת אם אני פתאום שוב יכתוב הודעה... בקיצור-החלטתי!!! אני חוזרת לפורום ואם ה____ הקטן הזה יחליט שוב ש"לא באלו לעלות" אז אני כבר יראה לו מזה...
וגם אני באה עם אפרת ושחר למפגש בחנוכה ((אני במילא צריכה לנסוע לת"א אז..אם כבר אז כבר...חיחי)) אז חשבתי שיכנס עכשיו ואולי יכיר אותכם קצת...קפיש?? אחלה.. טוב אז זהו סורי על המגילה וסורי על זה שאני כל פעם צצה משום מקום מחדש... מקווה שהפורום יפסיק להחרים אותי...
אני...
((
לאן הגעתי?? לכל מי שלא זוכרת או לא יודעת קוראים לי מיכל ואני בת 14...))

kittycatbone

New member
להפסיק להחרים?../images/Emo12.gif

מתי החרמנו?!?!?!?
וברוכה השבה מיכלווושששששששששש!!!
כמובן שאני זוכרת אותךךךךך, טוב טוב טובבבב מאוד
ואני שמחה מאוד שתבואי למפגש פורום (שאתם קולטות שהוא עוד שבועייייייים וקצת?!!?!?) ושאני יזכה לפגוש אותךךךך!!

Lady Sohma

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifאני זוכרת אותך^_^

ברוכה השבה
<לא זכור לי מישהו שהחרמנו אותה אי פעם
^^">

m L o

New member
לא לא לא לא!!!!! *דופקת תראש בקיר*

מממש לא התכוונתי לזה שהחרמתן אותי!!! נאוור!!!
פשוט לפעמים הפורום עצמו ((לא אתן..)) לא רוצה לעלות לי...אז אמרתי שהוא מחרים אותי... ממש לא התכוונתי לזה שאתן מחרימות!! חח.. ואני שמחה שזוכרים אותי פה...חיחי

למעלה