היום בתפוז
- 21.11.04

היום בתפוז ../images/Emo43.gif - 21.11.04

הערב ב-21:00 יגיע לאולפני תפוז לא אחר מאשר אמיר פיי-גוטמן, כוכב המחזמר "מרי לו" וסולן להקת "היי פייב" לשעבר. שרשור הערצה ושאלות נמצא כבר ברגע זה בפורום מרי לו.
היום ב-21:00 תתארח הגרפולוגית קרן רווה בפורום זוגיות ותייעץ בנושא זוגיות לפי כתב היד שלכם. לא לשכוח להכין כתב יד סרוק. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו.

Dark Storm

New member
חזרתיייייייי!!!!!!!!!!

עכשיו הגעתי הביתה מהבקו"ם וכל מה שיש לי להגיד זה אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!! עכשיו אני זוכר למה אני שונא את המקום ההוא!!!!! 5 שעות הייתי שם!!! והקצינת מיון המפגרת הזו, יומיים בצבא עושה לי, אני מספחת אותך ליחידת מילואים שעושים אבט"שים באזור חברון.. אמרתי לה "את תעשי אבט"שים לייד חברון יא פקידה עם תואר!" אחרי 5 שעות בסוף השגתי מילואים של יומיים בשנה לעשות עבודת פקידות בבקו"ם, הקצינה של היחידה אמרה לי: "אל תדאג גם ככה אין לנו תקציב לעשות כלום, נתקשר אליך בעוד שנתיים, ביי לך הבייתה." חיחיחיחיחיחי אין מילואים!

אמיר72

New member
הנוער של היום

אני, כשהשתחררתי, הוצבתי בגדוד תותחנים של פיקוד צפון. אחרי חצי שנה כבר קראו לי לאימון, ומאז כל שנה (חוץ מ-2004), כמו שעון, יש לי אימון ותעסוקה מבצעית. אפילו לא חשבתי לבקש משהו אחר ...

Dark Storm

New member
זה לא הנוער של הלילה....

סורי אבל עשיתי מספיק תגבורים ואבט"שים, אני לא הולך לתת לצבא לדפוק לי את התוכניות עוד יותר...

למעלה