היום בתפוז
20.12.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif20.12.04

הערב ב-20:00 כל המתעניינים בכדורגל יוכלו לפגוש live ב- blogtv את יהודה ארם, פרשן ערוץ הספורט לכדורגל מדרום אמריקה ובעיקר ארגנטינה. האירוח יתבצע במסגרת רצועת הספורט השבועית של blogtv ואתר ספורט 5. השאירו ליהודה ארם שאלות כבר עכשיו בפורום כדורגל.
כל יום בתפוז אנשים - מלחמת אחים - רן אדליסט וזאב ז'בוטינסקי הולכים ראש בראש והיום בנושא הקריאה למרד של ולרשטיין.
לוח האירועים של תפוז אנשים עבר מתיחת פנים, ומהיום תוכלו להתעדכן באופן שוטף מי מגיע להתארח ומתי, איזה תחרות מתקיימת ובאיזה פורום, אילו פרסים אנחנו מחלקים לכם ומה השידור הקרוב ב- blogtv שבאמת יהיה שווה לראות. קליק אחד ואתם בעניינים!

Hieros Gamos

New member
נסגרה מאפייה!!

suprnova ירד מהרשת...למי אמרתי את זה? אה בעצם אמרתי לחברה שלי חחח לא למישו מהאינטרטט. וtvtorrents גם לא עולה כרגע...יכול להיות שהוא יחזור... גאדמט מה הולך עם המאפיות האלה?!

../images/Emo12.gifאני המומה!תקלטו את ההשקעה של

ערוץ 3!!!! http://www.hot3.co.il/content/prog_actor.asp בחיי...הייתי בשוק שראיתי את זה... והם מפרטים על כל שחקן ושחקן, נותנים תקצירי פרקים יש דף בית לסדרה...ווווואו
הגיע הזמן שישקיעו קצת בסדרה הזו! בחיי...למרות שאנחנו נחשבים הפורום הרשמי של ג'אג ע"פ ערוץ 3 עצמם, אני שמחה שגם הם החליטו לקדם את הסדרה הזו אחרי הרבה שנים של התעלמות מוחלטת. it's about time!

אמיר72

New member
איך אפשר בלי טעויות

הם כותבים על CB שהיא שיחקה בעונה 1 סג"מ שנרצחה (דיאן שונקה). כמובן שהיא הייתה LTJG - סגן. ועל ברמבי ? "בעונה זו ימשיך להתחרות " רבאק, הוא עוד מעט נעלם ... אבל גאני זה טוב, תקלטו כמה שגיאות במשפט אחד: "רנדי ווסקז מגלם את סמל תותחנים ויקטור גלינדז, האיש שאחראי על ניהול המשרד של המפקד הארמון "הארם" ראב, הצעיר (דייוויד ג'יימס אליוט) וסגנית אלופה שרה "מק" מקאנזי (קתרין בל)". סמל תותחנים ? זה משהו כמו מש"ק צליפה. ו"סגנית אלופה" ? אין דבר כזה בעברית. אה, והארם "הצעיר" ? ג'וניור מתרגמים "הבן", לא "הצעיר". ו"קוממנדר" זה דרגה, לא רק תפקיד. ועל JMJ - "הקצין שאחראי על כל המקרים המשפטיים בג'אג". לא יותר פשוט לכתוב "מפקד" ? אגב, עפ"י הנוסח שכתבו על כל שחקן, הם העתיקו את זה מהאתר שששמת מוקדם יותר.

Hieros Gamos

New member
חחחחחחחחחחחח

גמורים בשכל...חחח הם תרגמו סמל בתותחנים כי ככה זה נשמע להם
gunnery sergent LOL חחחח *פאק כואבת לי הזרת....דפקתי אותה בקורה של הדלת

Dark Storm

New member
תני לי לחדש לך משהו מותק...

כל התוכנות האלה, ביטורנט, אימיול, אידונקי וקאזה הם תוכנות חוקיות לגמרי ואושרו לשימוש ע"י ה FCC. הבעיה היא מה שאנשים עושים עם התוכונות האלה, לכן הזכרת השם של התוכנה פה מותר לגמרי, אסור רק לדבר על פעילויות לא חוקיות שעושים איתם. זה כמו שתגידי אסור לדבר על סכינים כי רוצחים איתם אנשים או אסור לדבר על אזיקים כי... לא משנה

פגית

New member
אותי ההודעה של גיל דווקא ממש הצחיקה

חחחחחחחחחחחח אהבתי...

למעלה