היום בתפוז
20.12.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif20.12.04

הערב ב-20:00 כל המתעניינים בכדורגל יוכלו לפגוש live ב- blogtv את יהודה ארם, פרשן ערוץ הספורט לכדורגל מדרום אמריקה ובעיקר ארגנטינה. האירוח יתבצע במסגרת רצועת הספורט השבועית של blogtv ואתר ספורט 5. השאירו ליהודה ארם שאלות כבר עכשיו בפורום כדורגל.
כל יום בתפוז אנשים - מלחמת אחים - רן אדליסט וזאב ז'בוטינסקי הולכים ראש בראש והיום בנושא הקריאה למרד של ולרשטיין.
לוח האירועים של תפוז אנשים עבר מתיחת פנים, ומהיום תוכלו להתעדכן באופן שוטף מי מגיע להתארח ומתי, איזה תחרות מתקיימת ובאיזה פורום, אילו פרסים אנחנו מחלקים לכם ומה השידור הקרוב ב- blogtv שבאמת יהיה שווה לראות. קליק אחד ואתם בעניינים!

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo139.gifאני צריכה עזרה../images/Emo2.gif../images/Emo26.gif

שבוע הבא אני קונה סוף סוף את האלבום החדש
ואני לא יודעת איזו גרסה לקנות, נממ של החיים או של המוות, או שזה לא משנה? אנא עזרו לי בהקדם האפשרי
תודה

EleVaTioN

New member
מזל טוב!!!../images/Emo129.gif

לא חושבת שיש בארץ את הגירסה של החיים. בכל מקרה אפעם לא נתקלתי בה
למרות שתכלס לדעתי זה לא ממש משנה. אם אינני טועה זאת הייתה ברודי ששמה לב שהבונוס טראק במוות זה בעצם איזה שיר בחיים כך שיוצא שיש בהם אותם שירים

A Lovato

New member
אמ..אני חושבת ש..

כדאי לך את גירסת המוות..גם אם איכשהו תמצאי את החיים..מיט מאי מקר זה שיר שולט! בין אחד מהרבה האהובים עלי..בעיקרון כל השירים יפים..חוץ מדה טרופ' (לא מתתי עלי)

Riot girl69

New member
אממ לא..

הבונוס טארק בלייף זה falling away, והוא לא נמצא בגרסא של הדת'.

A Lovato

New member
הא?

..זה הכניס אותי למשו כמו רוצים להשתתף בקליף של סאבלימינל WTF?!

Unaffected

New member
קראי את המלל של ההודעה ההיא,

אותי זה קרע
"לוק של ראפר מהשוכנה "

A Lovato

New member
הא לזה הכוונת..

חיחיחיחחיחיחיחיחיחיחי יאפ..יאפ! נצלש:מה עם המפגש הבא?!

GC Lego

New member
אצלי ../images/Emo6.gif

אני מתחילה שכנועים עם ההורים שלי שיתנו לי וגם שלא יהיה בבבית אבל כרגע אני חולה.. אני אתחיל אחרי שאני אבריא

למעלה