היום בתפוז
20.12.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif20.12.04

הערב ב-20:00 כל המתעניינים בכדורגל יוכלו לפגוש live ב- blogtv את יהודה ארם, פרשן ערוץ הספורט לכדורגל מדרום אמריקה ובעיקר ארגנטינה. האירוח יתבצע במסגרת רצועת הספורט השבועית של blogtv ואתר ספורט 5. השאירו ליהודה ארם שאלות כבר עכשיו בפורום כדורגל.
כל יום בתפוז אנשים - מלחמת אחים - רן אדליסט וזאב ז'בוטינסקי הולכים ראש בראש והיום בנושא הקריאה למרד של ולרשטיין.
לוח האירועים של תפוז אנשים עבר מתיחת פנים, ומהיום תוכלו להתעדכן באופן שוטף מי מגיע להתארח ומתי, איזה תחרות מתקיימת ובאיזה פורום, אילו פרסים אנחנו מחלקים לכם ומה השידור הקרוב ב- blogtv שבאמת יהיה שווה לראות. קליק אחד ואתם בעניינים!

נצל"ש../images/Emo54.gif

אלו מביניכם שמדברים איתי באיציק כבר שמעו על הטירוף, אבל אתם חייבים חייבים חייבים להוריד את השיר הזה! הוא הכי קורע בא-ר-ץ!!! אוכלת מהצד\השוונג של הפיתה
קראו לי לפתע פתאום לצבא השארתי בבית אישה עצובה שלא התאפקה וחיפשה אהבה אז בא השכן ועשה לה טובה ה- ה- הכיצד את אוכלת מהצד? ה- ה- הכיצד את אוכלת מהצד? תשעה חודשים ונולד לנו בן קטן וחמוד ודומה לשכן אז באו אורחים גם קרובי משפחה הפניתי אותם לדירה הסמוכה ה- ה- הגידי הכיצד את אוכלת מהצד? ה- ה- הכיצד את אוכלת מהצד? באמצע המסיבה שלהם נגמר להם הביסלי דפקו אצלי בדלת שאלו אותי אם יש אמרתי להם שאין לי אפילו שכן היה לי כי יש פתגם שאומר צריך לדעת ממי לבקש ה- ה- הכיצד את אוכלת מהצד? תגידי ה- ה- הכיצד את אוכלת מהצד? העולם נוהג על פי אותו מוסר השכל יש מוסר ויש שיטה יש גזר ומקל נכון שלא כולם דומים ולא כולן דומות אבל תראו יבוא היום כל כלב ביג'י יומו. ה- ה- הכיצד את אוכלת מהצד? תגידי ה- ה- הכיצד את אוכלת מהצד אז אנשים, שיהיה לכם יום קרוע! אוהבת אותכםהמונים, מאיה!

tribe spirit

New member
וואו...../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

טוויסט חזק ודז'ה וו עצבני לכיתה ח'...וטיול שנתי ט'...אח הזכרונות.השיר הזה
כמה שנים ניסיתי להבין את 'כל כלב ביג'י יומו'!!!חח...נפלאות האינטרנט..

נצל"ש תזכורת: "גלקסי קווסט" במבצע!

ה-DVD של "גלקסי קווסט" ("כיבוש הגלקסיה"), קומדיית מד"ב מצוינת בכיכובו של ריקמן, מוצע החודש במבצע מיוחד בלייזר קלאב בשיתוף עם האגודה למדע בדיוני ופנטסיה. פרטים בלינקים המצורפים (ולממהרים: צריך פשוט להשתמש ב"קופון" הוירטואלי בעת ההזמנה כדי לקבל הנחה בסך 25 ש"ח). תהנו!

למעלה