היום בתפוז
18.11.04

היום בתפוז ../images/Emo43.gif 18.11.04

היום ב-16:00 יתארחו בפורום שורשים משפחתיים נציגי מנהל האוכלוסין של משרד הפנים, שיענו לשאלותיכם. אתם מוזמנים להכין שאלות כבר עכשיו
הערב ב-20:00 יתארח כאן טל ברמן, שיספר על תוכניתו החדשה בערוץ ביפ, ויענה לשאלותיכם. כל זה יקרה ב-blogtv. אתם מוזמנים להשאיר לו שאלות כבר עכשיו בפורום ביפ.

Athaclena

New member
אני רק לא מבינה

ממתי ויימס ביקשה יומן קריאה? זה אני ביקשתי...

ובכן... הנה עדכון!

הספר שנבחר, ואיתו הלכתי למיטה ביום ו' הוא..... (המשיכו לגלגל! זה נחמד!) Small Gods !!! ההסבר לכך: פרט ל'פירמידות' (שהשארתי לעתיד, אם יבוא לי ספר בעברית) קראתי את כל 12 הספרים הראשונים, והיה זה אך טבעי, לקרוא לפחות ספר אחד 'לפי הסדר'... בלי קשר, התקשתי לבחור בין מוות (soul music) לבין מכשפות (lords and ladies)... והקושי הרב הביא אותי בלבחור משהו שהוא לא זה ולא זה... בקיצור, פשפשתי בארגז הפראצ'טים (שמאז הוצאת ה 800 ש"ח מכיל כמעט את כל הסדרה, להוציא בודדים) ושלפתי את 'אלילי הקטקטים', כפי שהבוס של לואיס יגיד....

אאררררג... הרסת לי את האצבעות

מרוב גלגול, גם אני עכשיו נכנס למיטה עם אלים קטנים, בעמוד 91

The Mad Hatter

New member
התגעגעתי...

כל הודעות הלואיס היו נורא חסרות לי בזמן האחרון. * היי, עברתי תאוריה! בפעם הראשונה! אז זהו, אני שמחה זמנית. :)

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif סקר!!! ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

סקרניאלה חוזר! סימתי את 'איש הקציר' ועתה עלי לדעת מה לקרוא. האפשרויות שלכם הם: א. Lords and Ladies ב. Soul Music ג. פירמידות (בעברית) ד. אחר: ____________

גבירותי ורבותי.....

עם איזה ספר תכנס קרניאלה למיטה הלילה!!! האם זה יהיה Small Gods, Lords and Ladies, Soul Music או שמא פירמידות! המתח בשיאו.

ויימס

New member
אמרתי לך פירמידות בפעם הקודמת,

ולא הקשבת לי. עכשיו מאוחר מדי. אני עדיין אומרת פירמידות, אבל תזכרי שאת צריכה להספיק לקרוא את SM לפני המפגשגשגש, כדי שנוכל לראות את הסדרה המצויירת!

The Mad Hatter

New member
soul music

כדי שיהיה רצף, למרות שכולם טובים (טוב, חוץ מפירמידות, אבל יש כאלה שיחלקו עלי..).

Athaclena

New member
טוב, גם אני אסכים.

אבל אם המפגש יהיה ביום שישי אני לא יודעת אם אני אוכל לבוא

למעלה