היום בתפוז
16.12.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif 16.12.04

היום מגיע משחק "חפש את המטמון" לקו הסיום. החלק השישי כבר הוחבא ברחבי האתר, ואתם מוזמנים למצוא את המילה הנעלמת ולזכות בחבילת פרסים!
כל יום בתפוז אנשים - מלחמת אחים - והיום רן אדליסט וזאב ז'בוטינסקי הולכים ראש בראש על החלטת בג"צ להפסיק המימון לתלמידי הישיבות.
בפורום מתגייסים נפתח הגמר הגדול בתחרות 'סיפורים מהלשכה'. עדיין לא הצבעתם? הקליקו כאן.
והערב ב- 21:00 אתם מוזמנים לצפות ב-"NOVA TV", הרצועה השבועית החדשה של תפוז אנשים. כמו כן, תוכלו לזכות בכרטיסים להופעה מיוחדת של הלהקה בה יתארח עברי לידר. למידע נוסף - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=27652

../images/Emo88.gifהכה את המומחה../images/Emo183.gif../images/Emo168.gif

כן, זה השם החדש למשחק ההתעלקות
החוקים ידועים מראש: אני נותנת קורבן (מישהי מהפורום) וכולנו צריכות לעלות עליה בשאלות חודרניות עד שלא יהיה פרט אחד שלא נדע עליה
והקורבן השבועי שלנו היא לא אחרת מ... מיכל (גלדריאל)! הכו את המומחה!! ואני אשים קצת שאלות להתחלה:
שם חיבה אהוב?
אוהבת שאלונים או לא?
כמה אחים ואחיות? בקשר טוב איתם?
איזה כיתה? נהנית או מעדיפה לחזור לאחת הכיתות הקודמות בבצפר?
מה בא לך לעשות ממש ברגע זה? משחק מהנה לכולם

Galadriel 3000

New member
אווו זו אני ../images/Emo9.gif

שם חיבה אהוב? אליי? מיכלוש, איי גס. אוהבת שאלונים או לא? כן! כמה אחים ואחיות? בקשר טוב איתם? קשר טוב עם אחד מהם. ויש לי שניים, שעם אחד מהם אני בקושי מדברת. איזה כיתה? נהנית או מעדיפה לחזור לאחת הכיתות הקודמות בבצפר? לא מעדיפה. מה בא לך לעשות ממש ברגע זה? לוידת... לאנוס את ג'וני/ אורלנדו

Galadriel 3000

New member
אוי..

אני בכיתה י'. לא שמתי לב ששאלת. נו אין לכם עוד שאלות?
נראה שאני לא כל כך פופולארית, אה?

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo139.gifמשחק חמוד../images/Emo13.gif

אימצתי אותו לפורום מארון 5 (שאגב שחר, אאהמ אאהמ אפרת הצטרפה היום..|מגלגלתעיניים|) אממ... 1)את אוהבת אותי? 2)אם לא,למה? 3)אממ..אם היית יכולה להתחלף עם מישהו ליום אחד..עם מי היית מתחלפת? 4)זכית במיליון דולר, מה הדבר הראשון שתעשי איתם? 5)איך את אוכלת את המילקי שלך? קודם הקצפת ואז השוקולד או שאת מערבבת הכל ?

Galadriel 3000

New member
../images/Emo9.gif

1)את אוהבת אותי? ברור!!! 2)אם לא,למה?--- 3)אממ..אם היית יכולה להתחלף עם מישהו ליום אחד..עם מי היית מתחלפת? עם קייט בוסוורת' או וונסה פאראדי
או אם אפשר עם שתיהן
4)זכית במיליון דולר, מה הדבר הראשון שתעשי איתם? אתרום לנזקקים. סתאאאם! אני אתרום 100-1000 ש"ח לנזקקים ואת השאר למסע סביב העולם. 5)איך את אוכלת את המילקי שלך? קודם הקצפת ואז השוקולד או שאת מערבבת הכל ? לא זה ולא זה. אני קונה עם פצפוצי שוקולד ואוכלת את השוקולד שלמטה קודם ואז את הקצפת עם הפצפוצים. מעורבב נראה כמו קיא.

שואלת.....באיחור קטנטן../images/Emo3.gif :)

מה הדבר הכי מצחיק שקרה לך? 5 דברים שאת ממש אוהבת? איזה חפץ הכי אהוב עלייך בחדר שלך? להקה שאת מעריצה? מישהו שלעולם לא תשכחי? שאלה אחרונה כי אני חייבת ללכת
: היית רוצה לנהל פורום? ואם כן איזה?

Galadriel 3000

New member
עונה. תשאלו עוד!!!

מה הדבר הכי מצחיק שקרה לך? אממ וואו יש מלא! אבל נראה לי שזה חייב להיות המאורע הזה, שפעם ישבתי עם כמה חברים וחברות בטייסטי טוסט (מין מקום כזה שעושה טוסטים נורא טעימים) ואנחנו היינו בחוץ ואז איזה אחד מסומם או משהו התחיל לחקות את כל מה שעשינו, ונראה שהם שמו משהו בטוסט שלי כי לא הפסקתי לצחוק
5 דברים שאת ממש אוהבת? *טריקסי *באפי *לקרוא *לראות סרטים (עדיף בקולנוע) *להיות באינטרטנט (לא בהכרח בסדר הזה) איזה חפץ הכי אהוב עלייך בחדר שלך? אני לא כל כך אוהבת ת'דברים שבחדר שלי, אבל אם אני חייבת, אז אני אבחר ב-2 הכונניות שלי המפוצצות בספרים. להקה שאת מעריצה? אין. מישהו שלעולם לא תשכחי? סבתא בתיה
שאלה אחרונה כי אני חייבת ללכת : היית רוצה לנהל פורום? ואם כן איזה? לא. כזו אחריות כבדה... אבל ניהלתי פעם אחד בגופ- איך מאייתים ויגו
אחח... הנוסטלגיה....

למעלה