היום בתפוז
15.12.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif 15.12.04

היום התפרסמה החידה החמישית במסגרת משחק "חפש את המטמון" של חג החכנוכה. היכן מסתתר החלק היומי?
הערב ב-20:00 יתארח live אוהד אשכנזי, עורך "ביפ"- ערוץ הצחוק, שיענה לשאלותיכם לגבי תוכניות הערוץ ויספר על התוכניות הצפויות לעלות בקרוב. אתם מוזמנים להשאיר לו שאלות בפורום
ב-21:00 יתארח בפורום הפרעות קשב ד"ר יוסי גובצ'נסקי, פסיכיאטר המטפל בגישה הקוגניטיבית התנהגותית, שיענה לשאלות ובעיות הגולשים.
כל יום בתפוז אנשים - מלחמת אחים - רן אדליסט וזאב ז'בוטינסקי הולכים ראש בראש בנושאים האקטואליים הכי חמים.

Hieros Gamos

New member
טוב ועכשיו אחרי שעברתי על ההודעות

וצעקתי על האידיוט- הייייייייייייי
לא נפלתי מצוק!!! חח אפחד לא נפל
והייתה עצרת פצצה עם איזה 8000 איש עם פינאט באטר
וההופעה של מוש מוש מוש מוש השור עובד וטוב לו מוש מוש מוש מוש... הייתה אחלה אבל הכרתי רק שני שירים חחח את "יה" ואת "ואיך שלא" שהוא שר כהדרן...חש ת'צמו שלמה LOL ירד מהבמה ואמרו לנו לא ללכת כי צכים לשיר את ההימנונים (כן. ברבים. יש יותר מרק את התקווה
) ואז הוא חזר לבמה ואמר שיש לו עוד שיר אחד ולשיר הזה קוראים ואיך שלא ואז נדחפנו כל הגדוד חזרה לתוך הקהל ועמדנו וקפצנו ושרנו זה היה שווה חחח...למה לא הביאו שלמה?! מה הוא לא עושה פרוטקציות לצופים או משו? LOL....חח ואחרי זה אחרי ההימנונים התחלנו כזה לעשות מורל באמצע הדשא כזה ואנחנו כולה 10 בנות כי לא יצאו בכלל חבר'ה מהשכב"ג ושבט מגן דוד או משו בסגנון באו ועשו מעגל מסביבנו והתחילו למחוץ אותנו ואז מעוז הגיבור (חח אחד הקומונרים שלנו) הציל אותנו LOL...חח ושבט הנשיא שהיו שם איזה 200 שכב"גניקים עשו מעגל ע צ ו ם ! ! ! והתחילו לעשות 'אחים, אחים אחים אחים אחים...' חחח איזה מגניב זה היה.... הקיצר היה כיף ואני לא חוזרת לבצפר עד יום ראשון שזה גם ממש ממש כיף. כל הנסיעה חזרה ישנתי חחח הגענו ברבע לאחת בערך ואז התקלחתי איזה שעה כי לא התקלחתי מאז יום שישי
אניווי עכשיו אני צכה להתחיל לאפות...נקווה שזה יזוז רק

וואי גל...את הפסיקים המציאו לאנשים

כמוך! חחחחח....למה את א נושמת בין משפט למשפט? חחחחח אני קוראת את מה שאת כותבת ומקבלת קלסטרופוביה וקוצר נשימה ומה לא....חחחח
איזו מהירות....חחחחחחחח
חוצמזה...... טוב שחזרת
התגעגענו
. מאוד.

Hieros Gamos

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

אני בדרך כלל לא נושמת הרבה חחח... יש שם עצירות של נקודות מדי פעם ותמיד אחרי LOL באה הפסקה...זה כלל לא מדובר
אני באופן כללי לא משתמשת הרבה בסימני פיסוק חחח חוץ מבשלוש נקודות שנדחפות לכל מקום גם אם הם לא צריכות להיות שם

Hieros Gamos

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

סוז שמעי קטע- אתמול בדרך חזרה הביתה כל הזמן הייתי ON/OFF כזה חח בהתחלה נרדמתי עם הדיסקמן על האוזניים ואז התעוררתי וכיביתי אותו ונרדמתי שוב חחח ואז התעוררתי ומה אני שומעת ברדיו? מנגינת פתיחה של גבר הולך לאיבוד חחח איזה חושים יש לי. התעוררתי בול לשלמה

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גם לי זה תמיד קורה ביום שישי בלילה עם הפרקים של ג'אג
..חחח לי יש חושים לשטרודל....

Hieros Gamos

New member
אני ביום שישי הלכתי לישון ב1 .

את הפלאפון כיוונתי להעיר אותי בעשרה ל8 ואת הטלוויזיה ב3 לג'אג אבל כשהתעוררתי מהטלוויזיה החלטתי שאני יכולה להפסיד את השלושה פרקים האלה ושעדיף לי לישון כי אני לא הולכת לישון יותר מדי בטיול חח אז חזרתי לישון

vitamin P

New member
אין לי אינטרנט../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo122.gif רררררררר

בלה בלה בלה בלה חחח תעשו שרשור המשכיות מספרים!! כל אחד רושם מספר עד 100
אני יודע שלא תעשו אבל זה לא מונע ממני להציע

עומר אני לא מבינה.....

כל מה שהמלך ההוא עשה לך.....לא הספיק לך אתמול????????? ההודעות שלך דורשות חוסר איפוק...בחיי

למעלה