היום בתפוז
15.12.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif 15.12.04

היום התפרסמה החידה החמישית במסגרת משחק "חפש את המטמון" של חג החכנוכה. היכן מסתתר החלק היומי?
הערב ב-20:00 יתארח live אוהד אשכנזי, עורך "ביפ"- ערוץ הצחוק, שיענה לשאלותיכם לגבי תוכניות הערוץ ויספר על התוכניות הצפויות לעלות בקרוב. אתם מוזמנים להשאיר לו שאלות בפורום
ב-21:00 יתארח בפורום הפרעות קשב ד"ר יוסי גובצ'נסקי, פסיכיאטר המטפל בגישה הקוגניטיבית התנהגותית, שיענה לשאלות ובעיות הגולשים.
כל יום בתפוז אנשים - מלחמת אחים - רן אדליסט וזאב ז'בוטינסקי הולכים ראש בראש בנושאים האקטואליים הכי חמים.

נצל"ש..SEEENDRA!!רציתי לאחל לך...

ח=ג ח=נ=ו=כ=ה ש=מ=ח כפרעע צ'לי!!!!! למרות שהוא כבר נגמר... (עוד מעט יש קריסמס!!!) LOVE YOU יאנה!!!

Rot In Piece

New member
FoR SpEeD DeMoN

תודה לך כפרעעעעעע!
גם לך שיהיה חג חנוכה שמח
אתה....אתה חמוד..אתה...
(איזה לא קשורה אני...) קריסמס שמח

bLAck hALo

New member
נ"ש..שמועות לגבי אלבום לשנת 2005

האלבום הבא כן כן אז רק לא מזמן יצא האלבום אנקור לחנויות ולמרות כל רמזי "פרישתו של אמינם" כבר מתחילות להן שמועות לגביי אלבום לשנת 2005 היה כנראה איזה ראיון ב-MTV שאמינם אמר את זה בעצמו (באתר לא מופיע על זה שום כלום) נקווה לקטע ווידיאו בקרוב.. אלא מכאן שגרים בארה"ב -יצא לכם לראות ב-MTV שלכם משהו על זה? אם זה יתגלה כדבר נכון אז שמועה זה כבר לא יהיה עד אז...זה בגדר שמועה בלבד.

k k1

New member
הלוואיייייייי

אבל זה יותר מדי מוקדם לא?
או שהוא לא מוציא כלום 100 שנה או ששנה אחרי שנה.. העיקר שלא יפרוששששששששששששששששש!!! זה הכי חשוב!! <חחח ואנחנו כבר נכנסנו לסרטים לגבי הפרישה שלו>

bLAck hALo

New member
חחח כי אנחנו חושבים בגלל "סימנים"

כל עוד הוא לא אמר את זה בעצמו או פול רוזנברג לא שיחרר הודעה הוא לא פורש ולא כלום

bLAck hALo

New member
כן..שמועות סימנים

דברים שהוא אמר ונשמעו בצורה עקיפה שהוא פורש אבל לא היה משהו רשמי.

וווואלה?...?

איזה כיףףף עכשיו הוא כבר לא יכול להגיד גאס הוס באק... חחיחי כי הוא לא חזר הוא תמיד היה.. בלאט עזבו

bLAck hALo

New member
חחחחחח וזה אושר! זה נכון..

אמינם אמר שכעוד 8 חודשים יצא האלבום!! =]]]]]]]]] *אההההההההההההההההההמ אני עוד מחכה לתשובההה אההההההההההההההההההההמ*

Thierry Henry

New member
נצל"ש

אנשינו בחיל האוויר מוסרים שקרין מכינה קפה לטה לכולם. מי שרוצה קפה לטה עם 2 סוכר נא לפנות לקרין במסר. תודה.

angela12

New member
קרין...???

למה לא אמרת לי שאת מכינה גם קפה???? את יודעת כמה אני אוהבת לטה?? סתם, סתם שונאאאאאאאת את זההה... אבל למה לא אמרת לי בכל זאת? אני ישלח לך מסר...

k k1

New member
חחחחחחחחחח מניאק

ואח"כ אתה אומר שאני לא בעדך!! <וסוף סוף תפוז עובדד גררררר>

למעלה